Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. NightWalker

Ryzen 5 5600 İçin Overclock Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Colorful Battle-AX B550M-HD Pro V14 anakartım var ve Ryzen 5 5600 işlemcimi overclock etmek istiyorum. Anakartın CPU OC ayarlarına girdiğimde CPU FID, CPU VID ve Turbo Mode seçeneklerini görüyorum. Turbo modu şu anda açık durumda. İşlemciyi nasıl overclock edebileceğimi...
  2. NightWalker

Wifi kart veya dongle önerisi

Kaybolmaması ve ping sorunlarının minimumda olması çok önemli benim için. Wifi üzerinden bağlandığım için ping sorunu yaşamak kaçınılmaz ama yine de çok fazla problem çıkarmayan bir ürün arıyorum. Modemimle aramda 3 oda olduğu için sinyal güçlendirici de önerirseniz sevinirim. Çekim sorunu...
  3. NightWalker

Tenda V12 alınmalı mı?

Arkadaşımın modemi bozuldu, bütçemiz 1700 TL civarı. Tenda V12'nin çekim gücü nasıl? Yaklaşık 22 metre mesafede, arada 2-3 duvar varken sinyal çeker mi? Bir de bölgemize fiber internet geldi, binaya henüz verilmedi, Eylül ayı içinde verilmesi bekleniyor. Bu modemi fiber internet ile...
  4. NightWalker

Vodafone modemimde LAN portu hızı kaç Mbps?

Vodafone marka modemin LAN portunun hızını nasıl öğrenebilirim? Modemin teknik özelliklerini bulmaya çalışıyorum, ama bir türlü bulamadım. Bilgi verebilecek biri var mı? Modemi yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve hızından şüpheleniyorum. Bu bilgiye nereden ulaşabilirim? Modemin üzerinde veya...
  5. NightWalker

Ps5 için 12-15 bin tl arası 4k monitör önerisi

Arkadaşlar, ps5 için 4k monitör arıyorum. Bütçem 12 bin ile 15 bin lira arasında. İyi bir oyun deneyimi için yüksek yenileme hızına sahip bir model düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle renk doğruluğu ve tepki süresi konusunda iyi olan monitörleri tercih ederim. Fiyat performans...
  6. NightWalker

Odyssey G40B'de G-Sync açılamıyor

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 27" Odyssey G4 260Hz G-Sync oyun monitörü aldım. Monitörün tanıtımında G-Sync ve FreeSync Premium desteği olduğu yazıyor. Ancak ne kadar denediysem NVIDIA kontrol panelinden G-Sync'i açamıyorum. Monitörün menüsünden FreeSync'i etkinleştirmem gerektiğini söylüyor...
  7. NightWalker

Laptop HDMI Portundan 144Hz Alınabilir Mi?

Merhaba arkadaşlar, laptopumda HDMI çıkışı mevcut. Bir dönüştürücü kullanarak monitörümden 144Hz almayı düşünüyorum. Bu mümkün müdür? Dönüştürücünün kalitesi önemli bir faktör. Ucuz ve kalitesiz bir dönüştürücü, istenilen frekansı desteklemeyebilir. Laptopumun ve monitörümün HDMI...
  8. NightWalker

12.000₺ 2K 28" monitör önerisi

4070'li laptopa uygun bir monitör arıyorum. Piyasada çok fazla seçenek var ve yorumlar da oldukça karışık, karar vermekte zorlanıyorum. Fiyatlar da sürekli değişiyor. 12.000 TL bütçeyle 2K çözünürlükte ve 28 inçlik bir monitör önerilerinizi bekliyorum. İyi bir marka ve performans bekliyorum...
  9. NightWalker

Asus Tuf VG249Q3A için monitör standı önerisi

Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz monitörüm var. Geçen hafta internet kafede gördüğüm monitör standı çok iyiydi; monitörü istediğim gibi ayarlayabiliyordum, sağa sola, yukarı aşağı, her açıdan mükemmeldi. Bu monitöre uygun, fiyat performans ürünü bir monitör standı...
  10. NightWalker

18 bin TL bütçeyle yazılım geliştirme için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 82vg laptopum artık çalışmıyor; teknik servis onarılmasını önermedi. Yeni bir laptop almak istiyorum. Şu an 12 bin TL param var. Amaç, Android Studio, Arduino IDE, Python (Thonny) gibi IDE'leri rahatça çalıştırabileceğim, 36 GB RAM ve 1,5 TB...
  11. NightWalker

Reeder G19 Pro s anakartında ikinci depolama

Reeder G19 Pro s modelinin anakartında ikinci bir depolama birimi için M.2 veya SATA slotu olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cihazda sadece 750 GB'lık bir SSD var ve bu da yetersiz kalıyor. İkinci bir depolama birimi eklemek istiyorum ancak müşteri hizmetleri cihaz hakkında yeterli bilgiye...
  12. NightWalker

Hp Victus 16 laptop ekranında iz

Yaklaşık 1-2 aylık olan ve garantisi devam eden HP Victus 16 laptopumun ekranında bir iz oluştuğunu fark ettim. Laptop'u ne düşürdüm ne de herhangi bir şekilde zarar verdim. Geçen hafta karanlık ekranlarda bu izi gördüm, silmeye çalıştım ama silinmedi. Bu iz ölü piksel mi yoksa panel kırığı...
  13. NightWalker

Markaların en kötü telefonları

Samsung, Huawei, Apple ve Xiaomi gibi büyük markaların ürettiği en kötü telefonlar hangileridir diye düşünüyorum. Her markanın piyasaya sürdüğü modeller arasında kesinlikle hayal kırıklığı yaratanlar olmuştur. Bazı modellerin düşük performansı, yazılım hataları veya kısa ömürlü bataryaları...
  14. NightWalker

Dokunmatiği kısmen bozuk telefona Custom ROM yükleme

Telefonuma Custom ROM yüklemek istiyorum. Ekranın bir kısmında dokunmatik çalışmıyor, TWRP'deki yükleme seçeneği ise tam bu arızalı bölgede bulunuyor. Bu yüzden yükleme işlemini başlatamadığım için sorun yaşıyorum. Yükleme butonuna ulaşmak için alternatif bir yol arıyorum. Telefonumun...
  15. NightWalker

Warhammer 40K: Space Marine 2 ilk izlenimler

Epic'ten ultra sürümü, 1600 TL'ye aldım ama şu an 3000 TL olmuş durumda. Steam'den almak daha mantıklı olabilir. 60 GB'lık indirme sonrası 70 GB yer kapladı. Sistemim i5-10400H, 1650 Ti ve 32 GB 3200 Mhz RAM. 1080p düşük ayarlarda yaklaşık 13 GB RAM kullandı. Oyun ilk açılışta biraz uzun...
  16. NightWalker

GTA 5 Enhanced hakkında düşünceler

Grafikleri güncellenmiş GTA 5, ayrı bir indirme seçeneği olarak çıktı. Eski sürümü yüklememize gerek yok, yeni Enhanced sürüm yeterli. Neden yıllar sonra böyle bir güncelleme geldi, merak ediyorum. GTA 6 üzerinde çalışırken, grafiklerin bir kısmını oyunculara sunalım diye düşündüler mi...
  17. NightWalker

Turkcell eski tarifeye dönüş

Turkcell'den geçen ay paketimi yükseltmiştim ama faturam çok yüksek geldi, eski tarifeye dönmek istiyorum. Şirket ise eski tarifeye geçmek için neredeyse iki buçuk katı fiyat istiyor. Bu durum beni oldukça mağdur etti. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz? Bu fiyat artışı normal...
  18. NightWalker

Güvenilir sms onay sitesi önerisi

Güvenilir bir sms onay sitesi arıyorum. Birkaç site denedim ama çoğu kod göndermiyor. Alternatif önerilerinizi bekliyorum. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde 12 farklı site denedim. Hiçbiri güvenilir değildi. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Başka bir güvenilir site önerisi olan var mı? Bu...
  19. NightWalker

Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

1200-1700 TL bütçem var ve uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Mikrofon kalitesi çok önemli değil, ses kalitesi ve baslar güçlü olmalı. Dışarıya çok ses vermemesi de önemli bir özellik. Güçlü bas sesine sahip, kaliteli ses sunan bir kulaklık istiyorum. Uzun kullanım ömrü benim...
  20. NightWalker

Bluetooth kulaklık pc için uygun mu?

Müzik odaklı bir bluetooth kulaklık düşünüyorum, oyun için değil. İyi bir bluetooth dongle da alırsam, oyun oynarken gecikme hissetmez miyim? Profesyonel değilim, sadece ateş ettikten sonra sesin gelmemesini istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Yüksek kaliteli bir dongle ile bu mümkün...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri