Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

600-850 TL işlemci soğutucu önerisi

600 ila 850 TL arası bütçem var, ama işimi görürse 400 TL'lik de alabilirim. Stok fanla işlemcim 110 dereceye kadar çıkıyor. Muhtemelen takarken vidaları zarar verdim, bu yüzden yeni bir soğutucu arıyorum. Kendini kanıtlamış, fiyat performans ürünü olarak bilinen bir soğutucu önerilerinizi...
  2. M

Core 2 Extreme QX9650 soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar İşlemcim Core 2 Extreme QX9650, boşta 40-55 derece civarında, yük altında ise 60-75 derece arasında çalışıyor. Stok soğutucu kullanıyorum ve performansından pek memnun değilim. 550 TL bütçem var ve Dark Freezer X121 almayı düşünüyorum. Bu soğutucu ile tatmin edici bir ısı...
  3. M

Nvidia ile otomatik OC yapılamıyor

Yeni Nvidia sürücüsü ile otomatik hız aşırtma seçeneğini aktifleştirdiğimde "otomatik ayarlama kesintiye uğradı" hatası alıyorum. Denedim, her şeyi kapattım ama sorun devam ediyor. Galax RTX 4070 Ti Super sg 1-Click OC ekran kartımı kullanıyorum. Sorunu çözebilecek biri yardımcı olabilir mi...
  4. M

iPhone 11 e-SIM Sorunu

Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 telefonumda SIM kart okuyucu arızası var gibi görünüyor, SIM kartı tanımıyor. E-SIM almayı düşünüyorum. Bu durumda e-SIM ile sorun çözülür mü? SIM kart okuyucusu arızası e-SIM kullanımını etkiler mi? E-SIM'in çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum, belki telefonun...
  5. M

120 Mbps için TP-Link modem önerisi

Mevcut TP-Link router'ım oldukça eski ve eskisi gibi performans vermiyor. Yeni bir TP-Link router almak istiyorum. İnternet paketim 120 Mbps ama 60 Mbps civarında hız alıyorum, bunun altyapıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir TP-Link modeli var mı? Performans...
  6. M

USB bellek "disk yapısı bozuk" hatası

22 GB'lık USB belleğim var. Geçen hafta okuldan eve dönerken üzerindeki web projemi yedekledim. Dün sabah bilgisayara taktığımda USB "USB sürücüsü (E: )" olarak görüldü ama açmaya çalıştığımda "disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda" hatası aldım. İçinde çok önemli dosyalar var, format atmak...
  7. M

Samsung EVO 870 performansı düşük

Elimde 700 GB Samsung EVO 870 SSD var. Görev yöneticisinde okuma yazma hızları çok düşük gözüküyor. Sanırım tam performansıyla çalışmıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Disk yönetiminde bir sorun var mı diye kontrol ettim ama bir şey bulamadım. Belki sürücüleri güncellemem gerekir diye...
  8. M

SSD BIOS'ta HDD Olarak Gözüküyor

Windows 11'e yükseltme işlemi için kurulum USB'sini hazırladım ve BIOS'a girdim. Ancak, BIOS'ta SSD'm HDD olarak görünüyor. Bu durum beni endişelendiriyor. Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım, sistem gayet stabil çalışıyor. Yine de bu hatayı düzeltmek istiyorum, çünkü ileride sorunlara yol...
  9. M

Diablo IV için SSD tavsiyesi

Diablo IV'ü eski bir hard diske kurdum, çünkü C sürücümde yer yoktu. Oyunu oynarken her saniye takılmalar yaşıyorum, oyun oynanmaz halde. Bu takılmalar sadece oyunda değil; aynı zamanda müzik dinlerken de oluyor, tüm sistemi etkiliyor. 1 TB'lık bir SSD istiyorum. Normal SSD yeterli olur mu...
  10. M

James Donkey JD24FG1MS144 24" monitörde piksel sorunu

Merhaba arkadaşlar, James Donkey JD24FG1MS144 monitörümde bir sorun yaşıyorum. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Monitör uzun süre kapalı kaldıktan sonra veya ilk açılışta, ekranın alt kısmının dörtte biri piksel piksel oluyor. Bu durum yaklaşık 1.5 dakika sürüyor, sonra kendiliğinden...
  11. M

Laptop şarj olmuyor

Laptop'ımın şarjı bittiği için 2 hafta önce gece şarja taktım ve uyudum. Sabah uyandığımda şarj olmamıştı, hala da olmuyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Pilin tamamen bitmiş olması veya şarj adaptöründe bir sorun olabilir. Şarj aleti farklı bir cihazda denendi mi? Birkaç farklı prize...
  12. M

Acer laptop'a SSD eklemek garantiyi etkiler mi?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki ay sonra Acer laptopumu garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat kendim SSD eklemesi yaptım. Laptop'u açıp yükseltme yaptığımda garanti konusunda bir sorun yaşamamıştım ama artık kendi müdahalemizin garantiyi geçersiz kıldığı söyleniyor. Servise gidip cihazını...
  13. M

Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı

Bu konuda bilgisayarınız açılırken BIOS'a girmeye gerek kalmadan Boot Menüsüne girmek için kullanılan kısayol tuşlarını yazıp bir veritabanı oluşturacağız. Dikkat: Windows 8 ve üstü sistemlerde BIOS'a erişmek için bilgisayarınızı yeniden başlatmak zorundasınız. Bunun için de bu rehberimize göz...
  14. M

HTC telefonlar nereye gitti?

Eskiden HTC telefonlar çok popülerdi, herkes kullanıyordu. Şimdi ise neredeyse hiç görmüyorum 😞 Ama neredeyse hiç kimse kullanmıyor artık. Nedense piyasada yoklar. Bu telefonların başına ne geldi acaba? Bir zamanlar çok iyi telefonlardı. Neler oldu da bu kadar azaldılar?
  15. M

Samsung GT-E1150 ekran ışığı sürekli açık kalıyor

Telefonum katlanabilir tuşlu bir telefon, Samsung GT-E1150 modeli. Ekran ışığı, cihaz kapalı olmasına rağmen sürekli yanık kalıyor. Bu durumun pil ömrünü ciddi şekilde etkilediğini, şarjın çok hızlı bittiğini fark ettim. Sorun yaklaşık 3 haftadır devam ediyor. Telefonu yeniden başlatmayı...
  16. M

bence önemsenmemiş oyunlar

uzun bir yazı olacak, umarım değecektir birkaç tane bence hakettiği ilgiyi görmemiş oyunlardan bahsedeceğim 1. Zero Hour NorinRadd'ın önerisiyle listeye eklediğim Zero Hour, Swat 4 ve Ready or Not tarzı özel operasyonlar üzerine kurulu bir oyun. PvP modu gerçekten kapsamlı ve güzel. Eskiden...
  17. M

Bugünün oyun önerisi: Space Marine 2

Space Marine 2'yi dün akşam bitirdim. Gerçekten harika bir oyunmuş. Grafikler muhteşemdi, oynanış da oldukça akıcıydı. Oyundaki savaşlar oldukça heyecanlıydı. Düşman çeşitliliği ve zorluk seviyesi de gayet iyiydi. Özellikle son bölümdeki boss savaşı unutulmazdı. Tek sıkıntı, oyunun biraz...
  18. M

Until Dawn (PC) İncelemesi

1. Giriş Until Dawn'ın PC sürümünü inceledim. Oyunun grafikleri ve oynanışı hakkında bazı düşüncelerimi paylaşacağım. Oyunun genel atmosferini de ele alacağım. 1.2 Hikaye ve Karakterler Hikaye oldukça sürükleyiciydi. Karakterler de oldukça iyi yazılmıştı ve aralarındaki ilişkiler...
  19. M

İnternet SIM kartı adı nedir?

Arkadaşımın internet kullandığı bir SIM kartı var, ama adını bilmiyoruz. Kendisi de adını hatırlamıyor, sadece internet için olduğunu söylüyor. Sadece internet erişimi sağlayan bir SIM kartı yani. Bu tür SIM kartlarının adı ne acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Belki "data SIM kartı"...
  20. M

Vodafone ücretsiz internet

Depremden dolayı verilen 4GB internet paketi bana ulaşmadı. Hatırlıyorum, geçen ay duyurulmuştu. Vodafone'dan başka ücretsiz internet alma yolu arıyorum. Çark uygulamasını denedim ama başarılı olamadım. Belki başka bir yöntem vardır diye düşünüyorum. Umarım bir çözüm bulabilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri