Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DarkPhoenix

MSI Katana GF66 için Honeywell PTM 7950 nereden alınır?

Merhabalar, elimde MSI Katana GF66 11UD (i5 11400H + RTX 3070 8 GB 95 watt) model bir laptop var. Yaklaşık 7 ay önce detaylı termal bakımını gerçekleştirdim. İşlemci ve ekran kartını Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ile macunladım. İlk birkaç ay sıcaklıklar gayet iyiydi. Ancak şu an pump-out...
  2. DarkPhoenix

I5 12400f için Thermalright Assassin X 120 V2 mi yoksa TL-C12B V2 mi?

I5 12400F işlemcim var ve stok soğutucuyla 90 derecelere kadar çıkıyor. Kule tipi soğutucumun kanadı kırıldığı için yeni ve daha iyi bir soğutucu arıyorum. Thermalright Assassin X 120 V2 ve TL-C12B V2 soğutucularını düşünüyorum. İşlemciye yeteceğini biliyorum, ancak kaliteleri konusunda...
  3. DarkPhoenix

İşlemci ve ekran kartı termal macunu kuruma süresi

İşlemci ve ekran kartı termal macunlarının kuruma süreleri farklı olabilir. İşlemcinin daha yüksek sıcaklıklarda çalışması nedeniyle, macunun daha hızlı kuruması beklenebilir. Ancak, kullanılan termal macunun kalitesi ve hava sirkülasyonu gibi faktörler de kuruma süresini etkiler. Bu yüzden...
  4. DarkPhoenix

GGaraj Slayer 4 XL boştayken fan çok hızlı çalışıyor

GGaraj Slayer 4 XL 14700HX işlemciye, 4060 ekran kartına, 17 inç ekrana ve 32 GB RAM'e sahip bir cihaz aldım. Dün elime geçti ve kurulumunu tamamladım. Windows 11 Pro kurdum, cihazla gelen USB sürücülerini yükledim ve Windows Update ile güncellemeleri yaptım. NVIDIA Denetim Masası'ndan GPU'yu...
  5. DarkPhoenix

Corsair 6500X için fan önerisi

Corsair 6500X kasayı almak istiyorum. Bu kasa için 5 adet fiyat performans ürünü olan üst segment fan arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Tavsiyelerinizle birlikte, fanların ses seviyesi ve hava akışı performansını da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim. Performanslı ve sessiz bir...
  6. DarkPhoenix

Bilgisayar fanları aşırı çalışıyor

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın fanları son zamanlarda çok fazla çalışmaya başladı ve çok yüksek ses çıkarıyorlar. Eski durumunda yük altında bile bu kadar gürültülü değildi; şimdi adeta uçak kalkış yapıyormuş gibi bir ses var. CPU fanları mı yoksa kasa fanları mı daha çok çalışıyor emin...
  7. DarkPhoenix

R5 7600 için 2000 TL sıvı soğutma önerisi

R5 7600 işlemci için uzun ömürlü bir sıvı soğutma sistemi arıyorum. Bütçem 2000 TL civarında. Uzun süre sorunsuz çalışacak, performanslı bir soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek olması önemli. Önerilerinizde marka ve model belirtmeniz faydalı olur...
  8. DarkPhoenix

Acer Nitro 5 AN515-58-70LB için termal ped önerisi

Acer Nitro 5 AN515-58-70LB dizüstü bilgisayarımın termal macunlarını yaklaşık 10 gün önce değiştirdim. Ancak, cihazın içini açtığımda VRAM ve diğer bileşenler üzerindeki termal macun ve pedlerin kuruduğunu ve dökülmeye başladığını gördüm. İnternette aradığımda, hangi termal pedlerin...
  9. DarkPhoenix

Kablosuz wifi adaptörü önerisi

Görseldeki problemi ben de yaşıyorum. Bir arkadaşım PC kablosu dedi, ancak ne olduğunu ve adını bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir arkadaşımın önerdiği kablosuz adaptör fiyatını öğrenebilir miyim? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. DarkPhoenix

Yazıcı Kurulum Hatası: Domain Admin Yetkisi Yetersiz

Yaklaşık iki ay önce, IT departmanından habersiz yazılım kurulumlarını engellemek için yerel yönetici yetkilerini kaldırdık. Şimdi bir yazıcı kurmaya çalıştığımda hata alıyorum. Yerel hesabımla giriş yapıp yazıcıyı kurduğumda sorun yok. Grup ilkesinde CMD ve PowerShell kısıtlaması var. Bu...
  11. DarkPhoenix

Asus DSL AC750 modemi router olarak kullanma

Elimde kullanılmayan bir Asus DSL AC750 modem var. Kablonet'in sağladığı ZTE F6600 modemle birlikte bunu router olarak kullanmak istiyorum. Ayarlarını denedim fakat Asus modemde internet bağlantısı sağlayamadım. Bağlantı sorununu çözemedim. ZTE modemin WAN portuna Asus modemin LAN portunu...
  12. DarkPhoenix

Tp-Link VC220-G3U erişim noktası nasıl kullanılır?

Bahçemdeki kablosuz güvenlik kameralarına ana modemin internet bağlantısı yetmiyor. Boşta duran Turk Telekom VC220-G3U modemi erişim noktası olarak kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum. İki farklı yöntem denedim. İlk yöntemde, "Kablosuz Ethernet Yönlendirici" modunu seçip...
  13. DarkPhoenix

USB biçimlendirme hatası

USB'ye düzenli olarak dizi yükleyip televizyonda izliyordum, sorun yoktu. Ancak dün televizyonda açtığımda garip sembollerle isimlendirilmiş birçok dosya gördüm. Virüs bulaşmış ya da USB bozulmuş olabilir diye düşündüm. Bilgisayara taktığımda USB'ye erişemedim, biçimlendirmeye çalıştığımda...
  14. DarkPhoenix

Samsung Magician harici SSD'de çalışmıyor mu?

Arkadaşlar, Samsung 970 Pro 3TB NVMe SSD'mi bir orico USB 3.2 gen 2 harici SSD kutusu ile kullanıyorum. Bilgisayar SSD'yi sorunsuz görüyor, dosya okuma yazma işlemlerini yapabiliyorum. Ancak Samsung Magician yazılımı SSD'yi algılayamıyor. Disk bilgisayarımda görünmesine rağmen Magician'da...
  15. DarkPhoenix

Asus Rog Strix Arion S500 yükseltme mümkün mü?

Merhaba arkadaşlar, elimde bir Asus Rog Strix Arion S500 taşınabilir SSD var. Linkini de ekliyorum: [Link değiştirildi, örnek bir link kullanıldı] İçine 1.5 TB veya 2.5 TB M.2 SSD takmayı düşünüyorum. Mümkün mü acaba? Bir sorun çıkar mı diye endişeleniyorum. İçini açıp bakmayı düşünüyorum...
  16. DarkPhoenix

3.000 TL 1 TB M.2 SSD önerisi

Asus 450M-A anakartım var. Yaklaşık 3.000 TL bütçeyle 1 TB M.2 SSD arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu fiyata birçok kaliteli seçenek mevcut. Hangi marka ve modeli tercih etmeliyim? Performans açısından beklentilerim yüksek. Oyun ve içerik üretimi için kullanacağım. Tavsiyelerinize göre...
  17. DarkPhoenix

1TB SSD'de Dosya Boyutu Sorunu

1TB'lık SSD'min yetersiz kalması nedeniyle geçen ay 1TB Sandisk Extreme taşınabilir SSD aldım ve oyunlarımı bu SSD'ye taşıdım. Ancak oyun dosyalarının boyutu beklenmedik şekilde büyük çıktı. Örneğin, 150GB'lık MSFS oyunu diskte 250GB yer kaplıyor. Bunun nedeni nedir? SSD exFAT formatında geldi...
  18. DarkPhoenix

Dp girişi doğru mu?

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda 2 adet DP ve 1 adet HDMI girişi var. Dün yeni aldığım monitörü ilk DP girişine bağladım. Bu doğru bağlantı noktası mı acaba, yoksa diğer DP girişini mi kullanmalıyım? Başka bir sorun yaşamamak için sormak istedim. Ekran kartımın özelliklerine baktım ama...
  19. DarkPhoenix

Samsung Odyssey G4 veya Gamebooster GB2428FF

Samsung Odyssey G4 ve Gamebooster GB2428FF monitörlerinden birini alacağım. Karar vermekte zorlanıyorum. Hangisinin daha iyi olduğunu düşünüyorusunuz? Performans, fiyat ve genel kullanım deneyimi açısından önerilerinizi bekliyorum. Özellikle oyun performansı benim için önemli. Bu konuda...
  20. DarkPhoenix

ASUS VG27VQ sürücü kurulumu

ASUS VG27VQ monitörüm için bir uygulama bulamadım. 3 MB'lık bir sürücü dosyası var ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Dosyanın içinde yazılım diliyle yazılmış kurulum bilgileri var ama anlamadım. Sağ tıklayıp "yükle" dediğimde kurulum tamamlanmış oluyor mu? Bu kadar pahalı bir ASUS monitörün...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri