Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DragonSlayer

Arctic MX-6 alınmalı mı?

Arctic MX-6 termal macun almaya karar vermiştim. Hepsiburada'da 4 gramını gördüm. Fiyatını uygun buldum. Sonra Teknobiyotik'te 8 gramını daha uygun fiyata buldum. İkisi arasında kaldım. Laptop, masaüstü ekran kartı ve işlemci için kullanmayı düşünüyorum. 8 gram daha mantıklı gibi görünüyor...
  2. DragonSlayer

Rog strix iii 420 vs arctic liquid freezer iii 420

Rog strix iii 420 ile Arctic Liquid Freezer iii 420 arasında kaldım. Yarın sipariş vereceğim. İşlemcim Ryzen 7 5800x3D, hangisini tercih etmeliyim? Fiyat farkı çok az, hangisi daha iyi performans sunar? Asus'un ismi büyük ama Arctic hakkında da çok olumlu yorumlar gördüm. Asus'un daha fazla...
  3. DragonSlayer

Ryzen 5 5600 için uygun fiyatlı kule tipi fan önerisi

Ryzen 5 5600 işlemcim için kule tipi bir soğutucu arıyorum. Çok pahalı olmaması gerekiyor. Fiyat performans açısından iyi bir öneriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum. FSP CMT391M kasam var, bu da soğutucu seçiminde etkili olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. DragonSlayer

380mm sıvı soğutma ile 8600F 105 derece oluyor

İşlemcim geçen haftaya kadar maksimum 65 derece görüyordu Şimdi ise oyunlara girer girmez 95 dereceyi aşıyor 380mm sıvı soğutma kullanıyorum Sebebi ne olabilir bilmiyorum Virüs şüphem var ama crack program yüklediğimi hatırlamıyorum Sadece iki tane crack uygulamam var ama onları da 2 ay...
  5. DragonSlayer

Wifi adaptörü önerisi

Ethernet ile bağlantı kuramadığım için bir wifi adaptörü arıyorum. İyi bir adaptör önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayarımın ağ kartı arızalı olabilir, bu yüzden kablosuz bağlantıya ihtiyacım var. Fiyat performans açısından en iyi wifi adaptörünü bulmak istiyorum. Tavsiyelerinizi paylaşır...
  6. DragonSlayer

Mercusys MR90X almalı mıyım?

Şu an Zyxel DX3301-T0 router kullanıyorum. Ev internet hızım 60 Mbit/s olmasına rağmen, sinyal kalitesi çok düşük. Wi-Fi bağlantım 1-2 çubukta gidip geliyor, güncellemeler de bir şey değiştirmedi. Alternatif arıyorum ve Mercusys MR90X dikkatimi çekti. Tavsiye eder misiniz? Altyapım 800/800-1ms...
  7. DragonSlayer

Wps ışığı yanıyor internet ışığı yanmıyor

Evimizde TurkNet internet kullanıyoruz, ancak alt yapı Türk Telekom üzerinden sağlanıyor. İnternetimiz 130-28 Mbps hızında. Wps ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyor; bu durum birkaç ay önce sık sık oluyordu, modem ve kablo değiştirilmişti ve düzelmişti. Dün tekrar aynı sorun oluştu ve o...
  8. DragonSlayer

SanDisk mi Kingston mu? Dayanıklı flash bellek

İki flash bellek arasında kaldım. Yazma hızı benim için önemli değil. Önemli olan dayanıklılık. Hangisinin daha uzun ömürlü olduğunu bilmek istiyorum. Kullanıcı yorumları ve deneyimleri ışığında karar vermek istiyorum. SanDisk ve Kingston arasında kaldığım için fikirlerinize ihtiyacım var...
  9. DragonSlayer

WD Green 750 GB SSD Alınır mı?

Yeni bir bilgisayar aldım fakat depolama alanı yetersiz kaldı. Mevcut M.2 SSD'min yanında bir SATA SSD almak istiyorum. WD Green marka 750 GB SSD düşünüyorum, yaklaşık 1800 TL bütçem var. Sizce sorun yaşar mıyım? Birkaç yerde inceledim, olumsuz yorum görmedim ama yine de sormak istedim...
  10. DragonSlayer

Kingston Renegade SRNGS/800G CrystalDiskMark sonuçları

Kingston Renegade SRNGS/800G 1TB SSD aldım. Bilgisayarım 3. nesil Genel performans sonuçları nasıl merak ediyorum. CrystalDiskMark sonuçlarını paylaşabilir misiniz? Sonuçları yorumlarsanız çok yardımcı olur. Geçen hafta kurulumunu yaptım ve henüz tam olarak test edemedim. Okuyucu ve yazıcı...
  11. DragonSlayer

Type-C flash bellek önerisi

Telefonumun hafızası yetmiyor, bu yüzden 180 GB ve 90 GB'lık Type-C girişli iki flash bellek alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Birkaç marka araştırdım ama karar vermekte zorlanıyorum, hangisi daha dayanıklı ve hızlı olur diye düşünüyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek arıyorum...
  12. DragonSlayer

B450M Pro-vhd Plus uyumlu M.2 SSD önerisi

B450M Pro-vhd Plus anakartım için uyumlu bir M.2 SSD arıyorum. Fiyat performans dengesi iyi olan bir ürün tercih etmek istiyorum. Uzun süredir araştırıyorum ama güncel bir öneri bulamadım. 500GB veya bütçeye bağlı olarak 1TB düşünüyorum. 1TB için maksimum 2700 lira bütçem var. Kioxia...
  13. DragonSlayer

2500 tl'ye sata ssd önerisi

Kasamdaki m.2 slotu dolu olduğu için sata ssd arıyorum. Dönüştürücüyle m.2 kullanmamı önerecekler biliyorum ama dönüştürücüyle m.2 ssd almak bütçemi aşıyor. En fazla 2700-2800 tl verebilirim. 1 tb ssd istiyorum, sadece oyun depolayacağım. Kioxia ve Samsung'a baktım ama bu fiyata Samsung'un...
  14. DragonSlayer

2.200 TL'ye m.2 ssd önerisi

Sistemim: Gigabyte B450M S2H anakart, Ryzen 5 5600G işlemci, RTX 4060 ekran kartı ve 16 GB 3200 MHz RAM'den oluşuyor. Geçtiğimiz ay Kioxia Exceria G2 600 GB M.2 NVMe SSD aldım ancak bir türlü boot edemedim. BIOS ayarlarını (UEFI modu, CSM kapalı, GPT formatı, Secure Boot kapalı vb.) doğru...
  15. DragonSlayer

Samsung G65B alınmalı mı?

Renk gamutu oldukça geniş; %75 Rec.2020, %98 DCI-P3, %88 Adobe RGB ve %100 sRGB kapsamına sahip. sRGB hacminin yaklaşık %145 olduğunu tahmin ediyorum. Dört farklı renk alanında da güzel bir renk doygunluğu sunuyor. VA panel olduğu için yüksek kontrast ve iyi bir siyah seviyesi performansı...
  16. DragonSlayer

AOC 24G42e monitör 4K gösteriyor

Bold Pilot dedi ki: Aynı sorunu ben de araştırdım, ama bir sonuç bulamadım. AOC aynı ürünü tekrar tekrar piyasaya sürüyor gibi görünüyor. Ben de yaklaşık 11 aydır 24G4X modelini kullanıyorum. Monitörüm neden 4K çözünürlükte çalışıyor anlamıyorum. Sizde de böyle mi? Ben 4K ayarı yapabiliyorum.
  17. DragonSlayer

7000 tl monitör önerisi

Rekabetçi oyunlar ve AAA oyunlar oynuyorum, arada film dizi de izliyorum. Oyun performansı yüksek ama görüntü kalitesi de iyi olan bir monitör arıyorum. 👻 Ghosting, ölü piksel gibi sorunlar yaşamamak önemli. Bütçem 7000 TL civarında, daha fazla ödemek istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
  18. DragonSlayer

Lenovo r24e, Asus vg249q3a ve Aoc 24g42e karşılaştırma

Lenovo r24e, Asus vg249q3a ve Aoc 24g42e monitörleri arasında kaldım. Ekran kalitesi konusunda fikri olan var mı? Geçen hafta Mediamarkt'ta sadece Asus modelini bulabildim, üçünü aynı anda karşılaştırma fırsatım olmadı. 4800 TL civarında yüksek Hz'li monitör arıyorum. Üçü arasında daha...
  19. DragonSlayer

14.000 TL monitör tavsiyesi

14.000 TL civarında bir monitör arıyorum. 28 inç, 2K çözünürlük ve VESA uyumlu olmalı. 165Hz ve üzeri yenileme hızı önceliğim, ancak 120Hz de olabilir. Kavisli veya geniş ekran istemiyorum. İki monitör buldum ama karar vermekte zorlanıyorum. İkinci monitör bütçemi biraz aşıyor, ancak değerse...
  20. DragonSlayer

6000 TL monitör önerisi

6000 TL bütçeyle yeni bir monitör arıyorum. Genellikle CS:GO ve Valorant gibi oyunlar oynuyorum, arada dizi film de izliyorum. Monitörlerden pek anlamıyorum, daha önce bir forumda Lenovo önermişlerdi ama Lenovo'ya pek güvenmiyorum, tam bir oyuncu markası gibi gelmiyor bana. Alternatif marka...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri