Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Laptop fanları son hızda çalışıyor

Laptop'ın fanları 4-5 dakika boyunca son hızda çalışıyor, sonra kendiliğinden duruyor. Laptop ısındığında bile böyle çalışmıyorlar. Bu durum genellikle sabah ilk açtığımda oluyor. Dün de aynı problemi yaşadım. Sistem ısınmıyor, fanlar gereksiz yere yüksek hızda dönüyor. Bu durumun neden...
  2. B

Rampage Mesh Woon için fan önerisi

Rampage Mesh Woon kasam için uygun fan arıyorum. Her sıvı soğutma sistemi olur mu, emin değilim. Biraz daha bilgi verebilir misiniz? Örneğin, kaç fan takmayı planlıyorum? Sistemimin ısı dağılımı nasıl? Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığı da önemli, uygun fiyatlı seçenekler de...
  3. B

Stok ve kule soğutucu farkı

Yaklaşık on bir ay önce Ryzen 7 5700X işlemcili bir kasa aldım, içinde stok soğutucu vardı. Sipariş verirken ekstradan bir Thermalright Assassin King 120 kule tipi soğutucu da eklemiştim ama tembellikten henüz takmadım. Stok soğutucu yerine takarsam gerçekten bir fark olur mu acaba? Isınma...
  4. B

Evde kablosuz ve ethernet internet dağıtımı için Powerline mı router mı?

Evde internet bağlantısı konusunda sorun yaşıyorum, çözüm önerilerine ihtiyacım var. Modem salonun en ucunda, fiber kablo nedeniyle yerini değiştiremiyorum. Uzun bir koridorumuz var ve X ile işaretlediğim odalarda sinyal çok zayıf, neredeyse hiç yok. Kablosuz bir yönlendirici (router) almayı...
  5. B

Kingston Renegade, KC3000 ve Corsair MP600 Pro NH Karşılaştırması

1 TB Kingston Renegade SSD, 1 TB Kingston KC3000 SSD ve 1 TB Corsair MP600 Pro NH SSD arasında kaldım. Hangisini almalıyım? En iyi performansı hangisi sunar? Sizin düşünceniz nedir? İyiden kötüye doğru bir sıralama yapabilir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Üçü de iyi...
  6. B

2.5 inç 1TB SSD/HDD Önerisi

1300 TL civarı bütçem var, 2.5 inç 1TB SSD veya HDD arıyorum. Ucuz diye Kingston A400 SSD'yi buldum; 960GB'lık modeli 1700 TL civarında görünüyor (SA400S37/960G). Linkini ekledim. Başka bir forumda da Crucial BX500 1TB SSD'yi gördüm, bu da yaklaşık 1800 TL gibi gözüküyor. Bunun linkini de...
  7. B

Xiaomi Redmi RMMNT215NF nasıl?

Geçen hafta 2. monitör olarak Xiaomi Redmi RMMNT215NF sipariş ettim. Film ve dizi izlemek için kullanacağım, arada da hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum. FPS oyunları zaten 165 Hz'lik ASUS VG249Q1A monitörümde oynuyorum. Arkada farm yaparken yanımda film dizi izlemek için ideal gibi...
  8. B

3800-4800 TL arası monitör önerisi

Bu fiyat aralığında 3800-4800 TL civarında bir monitör bakıyorum. Bu fiyat bandında gördüğüm bir monitör var, fakat daha iyisi olup olmadığını merak ediyorum. Bu fiyata daha iyi performans sunan alternatifler olabilir mi diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. B

Monitör temizliği için gözlük bezi ve solüsyonu mu?

Yeni açılmış bir konu var. Birisi televizyonunu mikrofiber bez ve cam temizleyiciyle temizlerken çizmiş, ekranda çizgiler oluşmuş. Bu yüzden monitör ve televizyon gibi cihazları temizlemek için özel gözlük bezleri ve solüsyonları kullanmak daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Özel temizlik...
  10. B

MSI G272QPF, ViewSonic VX2758A-2K-Pro-3 ve ASUS TUF Gaming VG27AQ3A Karşılaştırması

Merhabalar arkadaşlar, 2K monitör arayışım devam ediyor ve şu üç model arasında kaldım: MSI G272QPF, ViewSonic VX2758A-2K-Pro-3 ve ASUS TUF Gaming VG27AQ3A. Hepsiburada'dan bakıyorum, özellikle ViewSonic'in 260 Hz olması dikkatimi çekti ve iyi bir fiyata bulduğum için onu tercih edebilirim...
  11. B

Asus Tuf Gaming VG250Q3R monitör alınmalı mı?

Asus Tuf Gaming VG250Q3R monitörü beğendim. Bilindik bir marka olması avantaj gibi duruyor. 24 inç yerine 25 inç ekranı tercih edebilirdim ama bu da iyi bir seçenek gibi görünüyor. 165 Hz yerine 175 Hz yenileme hızı daha iyi olurdu. Ancak fiyat performans açısından değerlendirilebilir...
  12. B

3500 TL bütçeyle G-Sync destekli monitör önerisi

MSI Pro MP273W monitörü ve ASUS Dual RTX 2060 ekran kartıyla G-Sync çalışır mı diye merak ediyorum. Bu kombinasyon G-Sync'i destekliyor mu? 3500-4500 TL arasında G-Sync destekleyen bir monitör arıyorum. ASUS veya MSI gibi markaların modellerini inceliyorum. Bu fiyat aralığında önerilerinizi...
  13. B

Lenovo Legion R25-F30 monitör parlaklığı kendi kendine artıyor

Yaklaşık 3 hafta önce Lenovo Legion R25-F30 monitör aldım. Dün ilginç bir durum fark ettim; Minecraft oynadıktan sonra YouTube'da gezinirken ekran parlaklığının anormal derecede arttığını gördüm. Siyah arka planlar grileşmeye başladı ve videoların üzerine geldiğimde veya video izlerken...
  14. B

Oyuncu laptopumu nasıl hızlandırabilirim?

Yaklaşık 2,5 yıldır kullandığım oyuncu laptopumun performansında sorunlar yaşıyorum. Son bakımını 15 ay önce yaptırmıştım. Oyunlarda ciddi bir performans düşüklüğü yok ama YouTube ve Google gibi uygulamalar ara sıra kasıyor. Bu durumun internet bağlantımla alakası yok gibi görünüyor. Oyunlara...
  15. B

Acer Aspire A114'e M.2 SSD takma

Yaklaşık 2 ay önce Acer Aspire A114 laptop aldım. Cihazda 64 GB eMMC disk var ve performansından memnun değilim. SATA portu olmadığı için SSD takmak istiyorum. Wi-Fi/Bluetooth kartını (Qualcomm QCA9377) çıkarıp, bir adaptör kullanarak M.2 veya mSATA SSD ekleyebilir miyim? LaptopMedia'da...
  16. B

Rabbit r1 hakkında düşüncelerim

Bence rabbit r1 oldukça umut vadeden bir cihaz. Potansiyeli yüksek görünüyor. Güzel bir tasarımla geliyor, kullanımı kolay gibi duruyor. Fiyat performans oranı da iyi olabilir diye düşünüyorum. Genel olarak olumlu görüyorum.
  17. B

Samsung neden öneriliyor?

Forumda iPhone 14 veya 15 alıp almamakla ilgili sorular görüyorum, "Almayın" diyenler genelde S22 ya da S25 öneriyorlar. Bu sürekli Samsung önerisinin sebebini merak ediyorum. Neden sadece Samsung? Xiaomi, OnePlus veya Oppo gibi alternatifler hiç önerilmiyor mu? Bu durum biraz garip geliyor...
  18. B

En iyi amiral gemisi telefon hangisi?

Arkadaşlar, en iyi amiral gemisi telefonu arıyorum. Anketi lütfen oylayın. Benim fikrim iPhone 14 Pro Max'ten yana. Fiyat gözetmeksizin. Bence kamera performansı ve genel sistem hızıyla rakipsiz. Pil ömrü de oldukça iyi. Diğer önerilerinizi de bekliyorum Umarım en doğru kararı vermiş olurum.
  19. B

Telefon şarja takılırsa patlar mı?

Merhaba arkadaşlar, bir sorum var. Resimdeki telefonun markasını bilmiyorum, şarja takarsam patlama ihtimali var mı acaba? Patlarsa ne olur diye merak ediyorum. Böyle bir ihtimal beni oldukça endişelendiriyor. Telefonumun eski bir model olduğunu da ekleyeyim. Pil sağlığı konusunda da...
  20. B

Telefon şifresi kırılır mı?

Kuzenimin telefonunun şifresini eniştesi kırmakla tehdit ediyormuş, böyle bir şey mümkün mü acaba? Kuzenim şifreyi vermek istemiyor. Eniştesinin bunu kendi başına yapacağını sanmıyorum ama kırılabilir mi diye merak ediyorum. Telefoncular şifreyi kırabilir mi diye düşünüyorum. Biliyorum ki...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri