Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. StealthAssassin

RTX 2060 overclock için termal macun tavsiyesi

Rtx 2060'ımı overclock yaptım, 95 derecelere kadar çıkıyor. Kart 5 yıldır bende ve hiç termal macun değişimi yapılmadı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir termal macun önerisi rica ediyorum. Normalde Kryonaut alırdım ama fiyatı 700 TL olmuş, çok pahalı. Birkaç farklı marka ve model denedim ama...
  2. StealthAssassin

11. Nesil İşlemci Fanı 12. veya 13. Nesile Uyar mı?

Merhaba arkadaşlar, elimde 11. nesil bir Intel işlemci soğutucu var. 12. veya 13. nesil bir işlemciye takmayı düşünüyorum. Uyumlu olur mu acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı? Soğutucuyu yeni bir işlemciyle kullanmak istiyorum ama uyumluluk konusunda emin değilim. 11. ve 12. nesil...
  3. StealthAssassin

Msi m420 420mm sıvı soğutucu bios fan ayarı

Ryzen 9 7900X işlemci ve MSI m420 420mm sıvı soğutucu kullanıyorum. Soğutucu fanları, özellikle boştayken çok gürültülü çalışıyor. Bios'taki fan ayarlarını nasıl yapmalıyım? Otomatik modda kalsın denildi ama ses çok yüksek, ayarı değiştirmeli miyim? Anakartım MSI Pro B650-S AM5, ekran kartım...
  4. StealthAssassin

RX 560 Hız Aşırtma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, ROG RX 560 ekran kartım var. Kartı hız aşırtmaya çalışıyorum fakat MHz değerleri eski değerlerine geri düşüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Hız aşırtma yazılımını doğru kullanıyorum, ancak sonuç alamıyorum. Belki de kartımın soğutması yetersiz olabilir diye düşünüyorum...
  5. StealthAssassin

Tp-Link modeme geçiş sonrası ping artışı

Modemim bozulduğu için Türk Telekom'un verdiği TP-Link 11n W9970 modemimi ZyXEL DX3300-T1 ile değiştirdim. Eski modemim çok eski olmasına rağmen League of Legends oynarken TR 8 West sunucusunda 35 ping alıyordum ve oyun deneyimi daha iyiydi. Yeni modemde ise TR 7 West sunucusunda 50 ping...
  6. StealthAssassin

22 metre ethernet kablosu önerisi

Arkadaşlar, modem ile bilgisayarım arasında yaklaşık 6 metrelik bir mesafe var ancak duvar deliği çatıdan geçtiği için 22 metrelik bir ethernet kablosuna ihtiyacım var. Trendyol'dan olmasını ve 300 TL altında olmasını tercih ederim. Aşırı kaliteye gerek yok, pingimi düşürmesi yeterli. Bu...
  7. StealthAssassin

Evde ethernet kablosu nasıl gizlenir?

Masaüstü kullanıyorum ve evdekiler modeme ethernet kablosu çekmemi istemiyorlar, görüntü kirliliği yaratıyor diye düşünüyorlar. Ben de kabloları gizlemek için duvarı delerek, arkasındaki dolaba güçlendirici yerleştirdim ve ethernet kablosunu ona bağladım. Ancak yine de sağlıklı bir bağlantı...
  8. StealthAssassin

İnternet Bağlantısı Sorunu

Bilgisayarım internet bağlantısı kurmuyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Dün akşamdan beri internette sorun yaşıyorum. Modem ışıkları yanıyor ama internet yok. Modemi yeniden başlattım, kabloları kontrol ettim ama sorun çözülmedi. Ne yapmalıyım?
  9. StealthAssassin

Archer T4U ve Archer T4U Plus Karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar, İki wifi adaptörü arasında kaldım. Odam ile modem arasında yaklaşık 15-18 metre mesafe var ve ne yazık ki ethernet kablosu kullanamıyorum. Uzun zamandır araştırma yapıyorum ve Archer T4U ile Archer T4U Plus arasında karar veremiyorum. İki model arasında fark göremiyorum...
  10. StealthAssassin

Zyxel DX3300-T1 modemde Wi-Fi kesintisi

Merhaba arkadaşlar, Zyxel DX3300-T1 modemimde son birkaç gündür bir sorun yaşıyorum. LAN bağlantım sorunsuz çalışırken, Wi-Fi her 4-5 günde bir kopuyor. IP çakışması gibi bir durumdan şüpheleniyorum. Modem ayarlarında bir değişiklik yapmam gerekiyor mu acaba? Bu sorunu nasıl...
  11. StealthAssassin

Kablonet Netmaster Wifi Kalitesi

Modemimin Netmaster CBW-383ZN modeli oldukça eski ve Wifi kalitesi çok kötü. Özellikle yan odadan bağlandığımda, internette gezinirken bile sık sık takılmalar yaşıyorum. İnternet hızımın 35 Mbps olmasından kaynaklandığını düşündüm, fakat hızımı 70 Mbps'ye yükseltmeme rağmen sorun devam ediyor...
  12. StealthAssassin

WD Blue 1 TB 5400 RPM HDD Yavaşladı

1 TB'lık WD Blue hard diskim son bir yıldır inanılmaz yavaşladı. Disk sürekli %100 kullanımda ve ne yaptıysam düzelmedi. Okuma-yazma hızları 7 MB/s'nin altına düştü. SSD alamıyorum, maalesef. Disk defragmanı yaptım, %20'lerden %0'a indi. Chkdsk /f /r /x komutunu çalıştırdım, yaklaşık 12 saat...
  13. StealthAssassin

750 gb usb önerisi

Fotoğraf ve video saklamak için 750 GB'lık bir USB arıyorum. Kaliteli olsun yeter, fiyat konusunda çok takıntılı değilim ama aşırı pahalı bir şey de istemiyorum. Birkaç farklı marka ve model araştırdım ama karar vermekte zorlanıyorum. Hız önemli değil, önceliğim dayanıklılık ve güvenilirlik...
  14. StealthAssassin

Acer Nitro 5 AN515-58 için Ek Monitör Önerisi

Acer Nitro 5 AN515-58 kullanıyorum ve yeni bir monitör almak istiyorum. Hem oyun performansı (FPS) hem de görüntü kalitesi için 24 inçlik bir monitör düşünüyorum. Sistemimde RTX 4060 ekran kartı ve i7 12650h işlemci mevcut. HDMI 2.1 bağlantım var ve Nitro 5 AN515-58-70VR modelini...
  15. StealthAssassin

80.000 tl'ye kadar iyi bir dizüstü bilgisayar önerisi

80.000 TL'ye kadar alabileceğim en iyi laptop hangisi? Kronik sorun yaşamadan uzun süre kullanabileceğim, yüksek performanslı ve oyun laptoplarına göre daha uzun pil ömrüne sahip bir bilgisayar arıyorum. Pil ömrü benim için önemli bir kriter, oyunlarda çok fazla vakit geçirmiyorum. Bu...
  16. StealthAssassin

144hz ekranlı hızlı şarjlı hafif laptop önerisi

Lise son sınıf öğrencisiyim, eski oyun setupımı satıp 45-50 bin TL bütçeyle taşınabilir bir laptop alacağım. Oyun için değil, günlük kullanım için; 144Hz ekran, hızlı şarj özelliği ve hafif olması önemli. MacBook Air önerileri aldım ama biraz pahalı buldum. Bu fiyata daha iyi özellikler sunan...
  17. StealthAssassin

Babam için laptop önerisi

Babam için uygun fiyatlı bir laptop arıyorum. Pazarlamacı olarak çalışan biri olarak, fiyat performans açısından iyi bir model önerinizi bekliyorum. Belirli bir bütçem yok, çok pahalı olmaması yeterli. Özellikle iş hayatında kullanacağı için, işlemci ve ram performansının iyi olması önemli...
  18. StealthAssassin

Alt yazılı filmlerde laptop ekranı sorunu

Merhaba arkadaşlar, son birkaç haftadır alt yazılı film izlerken bir sorun yaşıyorum. Laptop şarjdayken her şey yolunda gidiyor; ancak şarjdan çıkardıktan sonra ekran sürekli titriyor, pır pır yapıyor. Ekran ayarlarını ve Intel Graphics kontrol panelindeki ayarları defalarca kontrol ettim...
  19. StealthAssassin

Abra A5 v21.1 BIOS güncelleme sorunu

Abra A5 v21.1 kullanıyorum. BIOS güncellemek istiyorum ancak .cap dosyası bulamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sistemde sorun yok ama güncelleme yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim bu dosyayı? Abra'nın resmi sitesini kontrol ettim fakat bulamadım. Belki forumda yardımcı olabilecek...
  20. StealthAssassin

Asus laptop KVK serüveni

Asus FA507NU laptop'ımı geçen ay KVK servisine verdim. Şarj problemi yaşıyordum; şarj aleti takılıyken şarj oluyordu, takılı değilken olmuyordu. Bazen belirli açılarda şarj oluyordu ama bu durum beni rahatsız ediyordu. Uzun zamandır başka bir sorunum daha vardı: Laptop bazen açılırken siyah...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri