Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. SoulEater

Oyunlarda işlemci 90 dereceye çıkıyor

Bilgisayarım son bir aydır çok kasmaya başladı. Örneğin, tam ekran video izlerken, videoyu kapatıp ekranı küçültmeye çalıştığımda takılıyor. Ekran kartını yenilediğimde düzeliyor ancak işlemci boştayken bile 70 derece civarında, bazen 80 dereceye çıkıyor. Sıvı soğutma kullanmama rağmen oyunda...
  2. SoulEater

Sıvı metallerin akışını nasıl anlarız?

Sıvı metallerin akma özelliği olduğu doğru mu diye merak ediyorum. Bazı metallerin sıvı halde akışkanlık gösterebildiğini okudum. Bu akışkanlığı nasıl tespit edebiliriz? Görsel olarak fark edilebilir bir akış mı söz konusu yoksa başka yöntemler mi gerekiyor? Örneğin, belli bir sıcaklıkta...
  3. SoulEater

Kule tipi işlemci soğutucu almalı mıyım?

Strong M.2-Pro 11cm Rainbow 2 bakır borulu 120W TDP Intel/AMD işlemci soğutucu düşünüyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek gibi görünüyor. Bu soğutucu, 120W TDP'ye kadar olan işlemciler için uygun. Sistemimin ısınma problemlerini çözeceğini düşünüyorum. Kule tipi soğutucuların...
  4. SoulEater

Poco X7 Pro için pubg mobile soğutucu önerisi

Poco X7 Pro telefonumda PUBG Mobile oynuyorum. Telefon aşırı ısınıyor ve oyun performansını etkiliyor. Bu yüzden iyi bir telefon soğutucu arıyorum. Oyun performansını artıracak ve telefonu koruyacak bir soğutucu önerisi rica ediyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek...
  5. SoulEater

İki Dizüstü Bilgisayara 3 Gram Termal Macun Yeter Mi?

İki dizüstü bilgisayarım var, biri Dell Inspiron 15 3567, diğeri ASUS V550XV. İkisine de termal macun alacağım. 3 gram termal macun yeterli olur mu diye düşünüyorum. Bütçem 240₺ civarında. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli termal macun önerilerine açığım.
  6. SoulEater

Keenetic Hopper DSL alınmalı mı?

Altyapım VDSL ve 80 Mbps'lik bir internet paketim var. İnternetin akıcı olmadığını, hız düşüklüğü ve yüksek ping yaşadığımı düşünüyorum. Evde çok cihaz kullanıyorum ve sinyal kalitesi düşük kalıyor. Fiber internet bağlantısı evime geldi, bu yüzden fiber destekli veya ONT cihazıyla...
  7. SoulEater

Cat6 veya Cat7 kablo tavsiyesi

17 metre Cat6, Cat6a veya Cat7 kabloya ihtiyacım var. Hangi markayı tercih etmeliyim bilmiyorum, marka önemli mi acaba? Bütçem 400 TL civarında, daha uygun fiyatlı seçenekler varsa onları da değerlendirebilirim. İyi bir kablo uzun yıllar sorunsuz çalışır, bu yüzden kaliteli bir ürün almak...
  8. SoulEater

TurkNet GigaFiber için 5000 TL modem önerisi

TurkNet'in verdiği SmartFi modemi beğenmiyorum ve daha iyi bir modem almak istiyorum. Bütçem 5000 TL civarında. Stabil ve sorunsuz çalışacak bir modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Kullanım deneyimleri paylaşan ve hangi modeli önerdiğini belirten kullanıcı yorumlarını görmek istiyorum...
  9. SoulEater

zte f6600 tam performans vermiyor

Arkadaşlar, binamıza Kablonet'ten yeni fiber internet geldi. Hemen 800 Mbit internete geçtim ama tam performans alamıyorum. Önceki 100 Mbit VDSL'den çok fark yok gibi hissediyorum. İndirme hızı elbette daha yüksek ama 100-110 MB/s hızlarda indirmem gerekmez mi? Bunu alamıyorum, hız testi...
  10. SoulEater

Airties Air Modemlerinde QoS Trafik Hız Sınırlama

Arkadaşlar, internette Airties modem QoS ayarları hakkında birçok bilgi var. Benim paylaşacağım ise Air serisi modellere özel, müşteri hizmetleriyle birebir görüşme sonucu uygulanan bir yöntem. Hiçbir yerden kopyala yapıştır değil. Air serisi modemlerde QoS'un varsayılan olarak aktif...
  11. SoulEater

Tp-Link AC1200 Modem İnternet Sorunu

Arkadaşlar, elimde bir TP-Link AC1200 modem var, fotoğrafını ekledim. Önce ana modem olarak kullanıyordum. Yeni bir modem aldım ve bunu diğer odada sinyal güçlendirici veya router olarak kullanmak istiyorum, ama olmuyor. DHCP kapalı, YouTube açılıyor ama internet yok, başka hiçbir şeye...
  12. SoulEater

Dir632 router kurulumu

Dir632 router'ımı kurmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum. Arayüze erişebiliyorum ama hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Statik IP kullanmak istemiyorum, bu yüzden o seçeneği devre dışı bırakacağım sanırım. Yarın işe gitmem gerekiyor, bu yüzden bugün...
  13. SoulEater

Sata ssd'nin 5v çipi yandı, kurtarma mümkün mü?

Yeni bir psu taktıktan sonra bilgisayarım bir an için açılıp kapanıyordu. Sonrasında sorunun sata ssd'ye giden güç kablosunda olduğunu fark ettim. Bilgisayar m.2 ssd ile açıldı ama tüm verilerim sata ssd'deydi. Muhtemelen psu'dan ssd'ye giden güç kablosu kısa devre yaptı. Yeni bir kablo buldum...
  14. SoulEater

750 TL ssd önerisi

750 TL civarında 400GB'lık bir SSD arıyorum. SSD türlerinden pek anlamam ama kasam biraz eski olduğu için SATA bağlantılı SSD'ler daha uygun olur diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Birkaç marka ve model arasından seçim yapmakta zorlanıyorum. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek...
  15. SoulEater

Pci-e 3.0 x4 M.2 SSD önerisi

Monster Huma V5 3.1 bilgisayarımda ki M.2 SSD bozuldu Yeni bir SSD almak istiyorum 600 GB yeterli olur diye düşünüyorum. Gen 3.0 mu almam gerekiyor yoksa Gen 4.0 alsam çalışır mı bilmiyorum. Şu an takılı olan SSD: 600GB Crucial P2 PCI-e M.2 2280 PCI-e 3.0 X4 (okuma: 2000 MB/s - yazma: 800...
  16. SoulEater

ASUS TUF Gaming A15 2023 FA507XI'a Ne Kadar SSD Takılır?

Merhaba arkadaşlar, ASUS TUF Gaming A15 2023 FA507XI laptopuma 6+6 12TB SSD takmayı düşünüyorum. Bu mümkün müdür? Laptop'un SSD yuvası bu kadar büyük bir depolama kapasitesini destekliyor mu acaba? Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 12 TB'lık SSD takmanın herhangi bir...
  17. SoulEater

SATA SSD yerine M.2 SSD almak mantıklı mı?

Oyun için 700 GB Kioxia Exceria SSD alacaktım, fakat bütçemi biraz artırıp M.2 SSD alabilirim diye düşünüyorum. Şu an 180 GB Fly marka bir M.2 SSD kullanıyorum. Performansı çok kötü değil ama yeterli değil. Bu yüzden mevcut M.2 SSD'yi değiştirmek daha mantıklı mı acaba? Yeni bir M.2 SSD ile...
  18. SoulEater

Dolu SSD görünmüyor

PC'mi sıfırladım, sıfırlamadan önce 750 GB'lık SSD'mi söktüm oyunlarım kaybolmasın diye. SSD'yi tekrar taktım, yaklaşık 750 GB alan kaplıyor ama ne dosya konumunda oyunlar görünüyor ne de Steam SSD'deki oyunları görüyor. Steam'i yeniden başlattım, bilgisayarı da yeniden başlattım ama sorun...
  19. SoulEater

3500 tl'ye m.2 ssd önerisi

1,5 tb m.2 ssd arıyorum oyun için kullanacağım Fiyat aralığım 3500 tl civarı Önerilerinizi bekliyorum İyi bir marka ve performans bekliyorum
  20. SoulEater

6000 TL monitör önerisi

Arkadaşıma 6000 TL bütçeyle monitör arıyorum ve MSI G2412F modeli ilgimi çekti. Daha iyi bir alternatif var mıdır? Asus ürünlerini güvenli ticaretten almak güvenilir midir diye merak ediyorum. MSI monitörü Gaming Gen TR'den mi yoksa incehesaptan mı almam daha uygun olur? MSI G2412F, 27 inç...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri