Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

OCCT programıyla güç kaynağı testi nasıl yapılır?

PC'ye OCCT yükledim, PSU'yu test etmek istiyorum. Voltaj değerleri normal mi, kontrol etmem gereken başka şeyler var mı? Testi başlatırken nelere dikkat etmeliyim? Sürekli mavi ekran alıyorum güç kaynağı yetersiz mi acaba? Daha önce hiç yapmadım, kolay yolu var mı?
  2. B

Gratis indirimleri yine mi olaylı geçti?

Ya duydum ki yine Gratis indiriminde izdiham olmuş. Ne bu milletin indirim çılgınlığı anlamıyorum. Bir rimel, bir allık için birbirini eziyorlar resmen. Geçen seneki videoyu gördünüz mü? Resmen savaş alanı gibiydi. Online alışveriş varken niye bu kadar kasıyorlar anlamıyorum. Gerçi online'da da...
  3. B

40 dolara ne oyun alınır

Steam'de 40 dolarım var ne alsam bilemedim. Açık dünya oyunlarını severim, hikayesi sağlam olsun yeter. Witcher 3'ü bitirdim ona benzer ne var? Assassin's Creed serisini de severim. Grafikler çok önemli değil, oynanış keyifli olsun. Indie oyunlara da açığım. Co-op oyunlar da olabilir arkadaşla...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri