Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Kaptan Amerika mı Batman mı daha güçlü?

Süper kahraman muhabbeti yapalım mı? Kaptan Amerika'nın o kalkanı ve süper gücü mü, yoksa Batman'in zekası, teknolojisi ve dövüş yetenekleri mi daha ağır basar? İkisinin de kendine has inanılmaz özellikleri var. Cap, dürüstlüğü ve liderlik vasıflarıyla öne çıkarken, Batman karanlık ve kararlı...
  2. C

PS4 GTA 5 benzeri harita önerisi

PS4'ümde GTA 5'i bitirdim. Açık dünya, harita tabanlı oyun arayışındayım. GTA 5 gibi aksiyonu bol, görevleri çeşitli ve keşfedilecek çok yeri olan bir oyun olsa süper olur. Hikayesi de sararsa tadından yenmez. Watch Dogs serisine baktım biraz ama emin olamadım. Başka hangi oyunlar var GTA 5...
  3. C

Ghostemane Noisey röportajı izleyen var mı?

Ya beyler Ghostemane'in Noisey'deki röportajını izlediniz mi? Adam bayağı farklı bir kafada ya. Müzik zevki olsun, hayata bakışı olsun, değişik geldi bana. Soundcloud zamanlarından beri dinlerim, müziği çok iyi ama bu röportajda daha farklı bir vibe aldım. Röportajda ne anlatmak istemiş sizce...
  4. C

Fallout 4'te yüksekten atlayınca sesler kesiliyor

Fallout 4 oynarken garip bir sorun yaşıyorum. Yüksek bir yerden düşünce veya atlarken oyunun sesleri bir anda gidiyor. Bazen tamamen kesiliyor, bazen de sadece bazı sesler (müzik, efektler) gidiyor. Oyunu yeniden başlatınca düzeliyor ama bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı. Daha önce başına...
  5. C

2024'te Xbox 360 mantıklı mı?

Ya şimdi Xbox 360 alınır mı sence? Nostalji falan tamam da, günümüz oyunları bambaşka bir boyutta. Belki çok ucuz bulursan, eski oyunları oynamak için alınabilir. Ama sıfır almak mantıklı değil bence. Xbox Game Pass falan varken, daha yeni bir konsola yönelmek daha iyi olmaz mı? Bilemedim, sen...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri