Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. U

Gamesir nova lite bu fiyata alınır mı

Beyler Gamesir nova lite gördüm bir yerde 495 TL vergi dahil diyorlar. Normalde fiyatı nasıl bunun, iyi mi bu fiyat? Daha önce Gamesir ürünleri kullanmadım, kalitesi falan nasıl? Alsam pişman olur muyum sizce? Gamepad almam lazım PC için. Çok para vermek de istemiyorum açıkçası. Bu fiyat...
  2. U

WatchOS 11 Beta Sakın Denemeyin

Apple Watch'a WatchOS 11 beta yüklemeyi düşünenler aman diyim bi durun! Ben yaptım, pişman oldum. Saat bildiğin çöktü, kasmaktan uygulamalar açılmıyor. Pil desen sanki su gibi akıyor, sabahtan akşama dayanmıyor artık. Hatta bazen reset atıyor kendi kendine, ne olduğunu anlamıyorum bile. Sağlık...
  3. U

İpad 9 nesil alınır mı bu fiyata?

İpad 9. nesil 64 GB modeli 9000 TL'ye yakın bir fiyata gördüm. Bu fiyat bandında alınır mı sizce? Yoksa biraz daha ekleyip daha güncel bir model mi bakmalıyım? Sadece film izlemek, dizi takip etmek ve internette gezinmek için kullanacağım. Oyun oynamayacağım ya da çok ağır uygulamalar...
  4. U

1 TB NVMe SSD önerisi var mı?

Yeni bir sistem topladım, depolama için 1 TB NVMe SSD bakıyorum. Hız önemli, oyun oynarken ve video düzenlerken beni üzmesin istiyorum. Marka olarak Samsung, WD falan düşünüyorum ama farklı önerilere de açığım. PCI Express 4.0 olması iyi olur sanki, anakartım destekliyor. Bütçem çok uçuk değil...
  5. U

Kütüphane önünde bisiklet güvende mi?

Merhaba, millet kütüphanesine gideceğim de bisikletimi de yanımda götüreceğim. Acaba orada bisiklet park yeri var mı? Varsa da güvenli mi, hırsızlık falan olur mu acaba? Zincir almayı düşünüyorum ama yine de tedirginim. Daha önce bisikletini oraya bırakan oldu mu? Ne gibi önlemler almamı...
  6. U

Linux Mint Steam Güncelleme Yapmıyor Ne Yapmalıyım?

Linux Mint kullanıyorum, Steam'i güncellemek istedim ama bir türlü olmadı. Sürekli hata veriyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor acaba? Güncelleme yapmadan oyunları da oynayamıyorum. Bir çözümü olan varsa çok sevinirim. Belki bir komut falan vardır terminalden...
  7. U

Project Orion Boston Stüdyolarında mı Gelişiyor

Duydunuz mu millet Project Orion Boston'da geliştiriliyormuş. Daha yeni kurulmuş bir stüdyo olduğu söyleniyor. Rockstar'ın yeni oyunu olacağı dedikoduları da var. Gerçekten böyle büyük bir projeyi yeni bir stüdyoya verirler mi, ilginç geldi bana. Acaba daha önce başka stüdyolarda çalışmış...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri