Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

Windows 11 tek dil sürümünde dil değişimi nasıl yapılır?

Windows 11'in tek dil sürümünü kullanıyorum. İngilizce'den Türkçe'ye geçmek istiyorum ama ayarlar kısmında dil değiştirme seçeneği bulamadım. Bu sürümde dil değiştirmek mümkün mü? Yoksa format atmam mı gerekiyor? Yardımcı olabilecek var mı, daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu? Ne yapmalıyım?
  2. A

Oyun mağazasından oyun alamıyorum neden?

Steam'den oyun alacaktım ama bir sorun var galiba. Sepete ekledim, ödeme ekranına geçiyorum ama bir türlü tamamlanmıyor. Sürekli hata veriyor, farklı kart denedim yine aynı. İnternet bağlantımda da sorun yok. Steam'de genel bir sorun mu var acaba? Daha önce de böyle bir şey yaşamıştım, sonra...
  3. A

Pars neden banlandı bilen var mı?

Foruma bir baktım da Pars isimli üye banlanmış. Ne olduğunu anlamadım. Bir şey mi oldu? Neden ban yedi acaba? Moderatörler bir açıklama yaptı mı bu konuyla ilgili? Ben pek takip edemedim son zamanlarda forumu. Pars'ı severdim, iyi yazıları vardı. Durduk yere banlanacak biri gibi durmuyordu...
  4. A

Bilgi işlem nasıl bir yerdir?

Bilgi işlemde çalışmak nasıl bir şeydir merak ediyorum. Genelde masa başı iş midir, yoksa sürekli koşturmaca mı var? Teknik bilgi şart mı, yoksa zamanla öğrenilir mi? Maaşlar nasıldır, çok mu stresli bir ortamdır? Bir de mesai saatleri nasıl oluyor? Akşamları geç mi çıkılıyor? Bilgisayar başında...
  5. A

Medya manipülasyonu ve sol gazeteler

Bu sol görüşlü gazetelerin haberlerinde bir tuhaflık yok mu sizce de? Sürekli aynı şeyleri pompalayıp duruyorlar. Sanki birileri düğmeye basmış gibi aynı anda aynı konuları işlemeye başlıyorlar. Normalde farklı bakış açıları olması gerekmiyor mu? İnsanların düşüncelerini etkilemeye mi...
  6. A

Asrock anakart Windows 10 USB kurulum sorunu

Yeni bir sistem topladım, anakartım Asrock. Windows 10'u USB ile kurmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. BIOS'tan boot ayarlarını değiştirdim, USB'yi ilk sıraya aldım ama yine de olmuyor. Sürekli BIOS ekranına geri dönüyor. Farklı USB bellekler denedim, hatta Windows'u tekrar indirdim...
  7. A

Çeviri işi nasıl yapılır ki ya?

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Çeviri işine girmek istiyorum aslında. Hani olur ya, boş zamanlarımda falan ufak tefek çeviriler yapayım diyorum. İngilizcem iyi gibi, bir de Almancam var az buçuk. Ama nereden başlanır, ne yapılır hiç bilmiyorum. Böyle site falan var mı, freelance iş veren...
  8. A

Sk hynix pc801 yazma hızları neden yavaş?

Yeni bir Sk hynix pc801 SSD aldım, testlerde yazma hızları beklediğimden çok düşük çıktı. Normalde belirtilen değerlere yakın olması gerekirken, neredeyse yarı yarıya düşük sonuçlar alıyorum. Acaba bir sorun mu var yoksa bu modelde böyle bir durum normal mi? Daha önce bu SSD'yi kullanan var mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri