Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. H

Türk yapımı Zula benzeri global FPS gelir mi?

Merak ediyorum, bizden Zula gibi online FPS oyunu çıkacak mı globalde tutulacak? Bence potansiyel var aslında, Türk mitolojisi olsun, tarihi figürler olsun, değişik karakterler yaratılabilir. Grafikler de artık çok gelişti, güzel bir hikaye de olursa tadından yenmez. Yabancılar da sever böyle...
  2. H

Özel okul ayrılınca para iadesi yapıyor mu?

Liseden ayrıldım, özel okuldu. Kayıt parası falan almışlardı başta. Acaba o paranın bir kısmını geri alabilir miyim? Sözleşmede bir şeyler yazıyordu ama tam hatırlamıyorum. Okul yönetimiyle konuşsam mı, yoksa uğraşmaya değmez mi? Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Ne kadarını geri...
  3. H

A2 ehliyet sınavında hangi motorla sürüş yapılıyor?

A2 ehliyet sınavına gireceğim de, merak ettiğim bir şey var. Sınavda hangi tip motor kullanılıyor? Genelde kaç cc oluyor bu motorlar? Sınav motorları hakkında bilgisi olan var mı? Kendi motorumla girebilir miyim acaba? Yoksa oradakini mi kullanmak zorundayız? Heyecanlandım biraz, sınav stresi...
  4. H

Konuşma Kalıplarından Kurtulmak

Merhaba, selamlar gibi kalıpları yazarken kullanmamalıyızmış. Doğal, samimi bir dil tercih etmeliyiz. Sanki arkadaşımla konuşuyormuş gibi yazsam daha iyi olur mu? Sizce nasıl daha rahat ve akıcı yazabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. H

60K'lık PC sistemi önerisi monitör dahil

60.000 TL'ye monitör dahil güçlü bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci, ekran kartı, RAM, SSD gibi parçalar konusunda kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi ve fiyat karşılaştırmalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Bütçe biraz esnek, en iyisini almak istiyorum.
  6. H

La La Land kafasında film var mı?

La La Land'i çok sevdim. O tarz müzikli, romantik, hayallere odaklanan filmler arıyorum. Aklıma ilk gelenler Whiplash ve A Star is Born oldu, onları izledim zaten. Başka neler var acaba? Biraz daha az bilinen, sürpriz yapabilecek filmler varsa süper olur. Hüzünlü sonu olanlar da olabilir...
  7. H

Erdoğan Bayrağa Uzanan Elleri Kırdı Sığınmacıya Uzananları da Kırar mı?

Reis bayrağımıza saldıranlara haddini bildirdi. Helal olsun! Peki ülkemize sığınan mazlumlara kötü davrananlara da aynı şekilde davranır mı? Yoksa onlara karşı daha mı farklı yaklaşır? Bence mazlumun kim olduğuna bakılmaksızın her türlü haksızlığa karşı durulmalı. Siz ne düşünüyorsunuz? Aynı...
  8. H

Techolay'da günde ne kadar takılıyorsun?

Merak ettim Techolay'da günlük ortalama ne kadar zaman harcıyorsunuz? Ben bazen işten güçten kopup saatlerce burada takılıyorum. Özellikle forumda ilginç konular denk gelince kendimi kaybediyorum resmen. Yeni teknolojiler, oyunlar, haberler derken zaman su gibi akıp gidiyor. Bazen de sadece...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri