Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Eski Tarz Aşk Şarkıları Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, eski tarz, romantik aşk şarkıları arıyorum. Queen'in "Crazy Little Thing Called Love" tarzında, yani biraz rock'n roll ama aynı zamanda çok tatlı ve romantik olan şarkılar. 80'ler, 90'lar veya daha eski dönemlerden olabilir. Biraz nostaljik bir hava katacak şarkılar...
  2. B

Elden Ring yeni yama geldi mi neler değişti?

Elden Ring'e 1.12.3 yaması gelmiş sanırım. Oyunun dengesi değişmiş midir? Hata düzeltmeleri var mı, bilen var mı? Özellikle boss dövüşlerinde bir değişiklik var mı merak ediyorum. Bazı build'ler güçlenmiş ya da zayıflamış olabilir. PvP'de de dengelemeler yapılmış mıdır? Yeni silahlar eklenmiş mi...
  3. B

Ekranda minik titremeler oluyor neden ola ki?

Ya beyler monitörde böyle hafif hafif dalgalanmalar oluyor, sanki su gibi minik minik titriyor. İlk başta gözlerim bozuldu sandım ama değilmiş, ekranda bir gariplik var. Kabloları kontrol ettim, sağlam gibi duruyorlar. Ekran kartıyla mı alakalı acaba? Yeni oyun yükledim ondan sonra başladı gibi...
  4. B

Ses yanılgısı Yanny mi Laurel mi duyuyorsun

İnternette dolaşan bir ses var. Kimisi "yanny" diyor kimisi "laurel". Ben ilk duyduğumda yanny duydum ama sonra laurel de duymaya başladım. Sanki kulaklarım bana oyun oynuyor. Bu nasıl olabilir ya? Acayip ilginç bir olay. Siz ne duyuyorsunuz? Aynı anda iki farklı kelime duymak garip değil mi...
  5. B

Benim Odaya Ne Diyorsun?

Yeni topladığım setupla ilgili merakım var. Masa, sandalye, monitör, klavye, mouse falan her şeyi değiştirdim. RGB delisi değilim ama ufak tefek ışıklandırmalar var. Kabloları da olabildiğince saklamaya çalıştım, arkada çok kötü duruyordu. Monitör olarak 27 inç 144Hz bir şey aldım, yeterli midir...
  6. B

Sea of Thieves mi Battlefield 1 mi 5 mi

Kararsız kaldım, korsanlık mı savaş mı? Sea of Thieves'in keyfi bambaşka, arkadaşlarla gemi batırmak falan çok sarıyor. Ama Battlefield 1'in o tarihi atmosferi de beni çekiyor. Battlefield 5 de var seçeneklerde ama 1 daha mı iyi bilemedim. Hangisi daha uzun ömürlü sence? Daha çok online...
  7. B

Haziran ayında hangi kitapları okudun?

Merak ettim, haziran ayında neler okudunuz? Ben bir süredir kitap okuyamıyorum, okuma listem de birikti resmen. Belki sizin okuduğunuz kitaplardan ilham alırım, yeni bir şeyler keşfederim. Özellikle son zamanlarda popüler olan kitaplar neler? Ya da klasiklerden mi gidiyorsunuz? Ben genelde...
  8. B

Montella sence nasıl bir teknik direktör?

A Milli Takım Montella ile nasıl gidiyor? İlk maçlar iyiydi ama devamı gelir mi? Taktikleri sence işe yarıyor mu? Genç oyunculara şans vermesi güzel ama bazı seçimleri tartışılır gibi. Mesela bazı oyuncuları neden sürekli oynatıyor anlamıyorum. İtalya'da iyi işler yaptı diyorlar ama Türkiye...
  9. B

Sokağa düşene 800 lira verilir mi ya?

Dün sokakta birini gördüm, perişan haldeydi. İçim acıdı, cüzdanımda ne kadar varsa vermek istedim. Ama 800 lira çok mu olur acaba diye düşündüm. Yani sonuçta tanımıyorum, belki kötü alışkanlıkları vardır. Ama o durumda bırakmak da içime sinmedi. Siz olsanız ne yapardınız? Versem miydi, vermesem...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri