Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

500 TL'ye Oyuncu Mouse Var mı?

Yeni bir oyuncu mouse almam gerekiyor. Bütçem de 500 TL civarı. Daha önce çok pahalı mouse'lar kullanmadım, o yüzden giriş seviyesi bir şey arıyorum. Sensörünün iyi olması lazım, DPI ayarı falan da önemli benim için. Elim biraz büyük, o yüzden ele oturan bir model olursa çok iyi olur. Kablolu mu...
  2. D

J7 2016'ya ROM arıyorum ne önerirsiniz?

Elimde eski bir J7 2016 var, custom ROM yükleyeyim diyorum. Stock ROM çok yavaşladı artık. Performansı arttıracak, stabil bir ROM arıyorum. Daha önce ROM denemedim, kolay kurulan bir şey olursa süper olur. Hangi ROM'u kursam, nereden bulabilirim ve nelere dikkat etmeliyim?
  3. D

Hava soğutucu karşılaştırması Arctic mi Thermalright mı?

Yeni işlemci aldım, soğutucu bakıyorum. Arctic Freezer 34 esports duo ile Thermalright Phantom Spirit 120 SE arasında kaldım. Hangisi daha iyi soğutur? Overclock yapmayı düşünüyorum. Kasa da çok büyük değil, ona göre bakıyorum. Fiyatları da yakın gibi. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan varsa...
  4. D

Valorant'ta Sürekli Van 9001 9003 Hatası Alıyorum

Ya Valorant'ta ne bu Van 9001 Van 9003 hatası ya! Oyuna giriyorum, bir süre sonra pat diye atıyor. "Bir sorun oluştu" falan diyor. İnternetim sağlam, bilgisayarım da gayet iyi. Hata kodlarını araştırdım, bir sürü şey denedim. Güvenlik duvarını kontrol ettim, DNS ayarlarını değiştirdim, oyunu...
  5. D

Google Translate'e Yeni Dil Desteği Geliyor Mu

Duydunuz mu Google Translate'e 110 yeni dil eklenecekmiş Belki de çoktan eklenmiştir bilemiyorum Ama bu harika bir haber Özellikle daha az konuşulan diller için büyük bir adım olur Bayağı insan farklı kültürlere daha kolay erişebilir yabancı kaynakları anlama şansı bulur Bence bu dil bariyerini...
  6. D

9500GT'ye görüntü alamıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar eski bir ekran kartı var 9500GT. Kasaya takıyorum ama monitöre sinyal gitmiyor. Kabloları kontrol ettim, sağlam duruyor. Farklı bir monitörle denedim yine aynı. Kart bozulmuş olabilir mi? Yoksa başka bir sorun mu var acaba? BIOS ayarlarından falan mı kaynaklanıyor olabilir? Ne yapmam...
  7. D

Telefonum Durduk Yere Mesaj Atıyor Olabilir mi?

Benim telefonda bir gariplik var, kendi kendine SMS gönderdiğinden şüpheleniyorum. Kontrol ettiğimde bilmediğim numaralara mesaj gitmiş. Böyle bir şey başına gelen var mı? Virüs falan mı bulaştı acaba? Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Faturaya yansıdı tabi bu durum canımı sıktı. Ne yapmamı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri