Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

2 bine JBL kulaklık önerisi var mı?

Selam millet! 2000 liraya JBL kulak üstü kablosuz kulaklık bakıyorum. Çok seçenek var kafam karıştı. Bassları güçlü olsun, müzik dinlemeyi seviyorum. Şarjı da uzun gitsin istiyorum, bütün gün kullanacağım. Mikrofonu da iyi olursa online toplantılarda işime yarar. Tavsiyesi olan var mı? JBL'den...
  2. B

Aliexpress salla kazan neden bende çıkmıyor

Aliexpress'te salla kazan kampanyası var ya, bende bir türlü çıkmıyor. Herkes kazanıyor ben bakıyorum öyle. Uygulamayı güncelledim, sildim tekrar yükledim, telefonu yeniden başlattım yine de yok. Başka hesaptan denedim onda da çıkmadı. Acaba benim telefonla mı alakalı bir durum var? VPN falan mı...
  3. B

Müslümanlar neden sürekli dertli diğerleri mi rahat?

Ya bir şey dikkatimi çekiyor. Sanki Müslümanlar sürekli bir dert içinde. Maddi manevi sıkıntılar bitmiyor gibi. Etrafıma bakıyorum da sanki diğer inançlardan olanlar veya inanmayanlar daha mutlu, daha sorunsuz yaşıyorlar. Bizde mi bir yanlış var acaba? Yoksa bu sadece benim çevrem mi böyle...
  4. B

Dumanlı Kufi Ne Anlama Geliyor?

Bir yerde dumanlı kufi diye bir şey gördüm, ne olduğunu anlamadım. Kufi yazı stilini biliyorum, eski bir yazı türü ama "dumanlı" ne demek oluyor? Görsel bir şey mi, yoksa kullanılan bir teknik mi? Hat sanatıyla ilgilenen biri açıklayabilirse çok iyi olur. İnternette aradım ama pek bir şey...
  5. B

Parasal sıkıntı olmasa hangi kulaklığı alırdın?

Diyelim ki para sorun değil, istediğin kulaklığı alabileceksin. O zaman aklındaki model ne olurdu? Benim aklıma direkt Sennheiser HE 1 geliyor. Tabii ki fiyatı uçuk ama ses kalitesi efsane diyorlar. Bir de Audeze LCD-4 var, o da çok iyiymiş. Acaba o kadar para vermeye değer mi, yoksa daha uygun...
  6. B

İngilizce öğrenme uygulaması var mı bildiğiniz?

İngilizce seviyemi yükseltmek istiyorum. Kursa gitmeye vaktim yok. Telefonumdan çalışabileceğim, pratik yapabileceğim bir uygulama arıyorum. Duolingo'yu denedim ama çok basit geldi. Daha çok kelime öğrenebileceğim, gramer alıştırmaları yapabileceğim, konuşma pratiği yapabileceğim bir şey lazım...
  7. B

Jswebcache com ne işe yarıyor

Arkadaşlar, bir sitede gezinirken adres çubuğunda "jswebcache.com" diye bir şey gördüm. İlk defa karşılaşıyorum, ne olduğunu anlayamadım. Acaba bu neyin nesi? Virüs falan mı bulaştı yoksa normal bir şey mi? Bilen varsa aydınlatabilir mi? İnternette biraz araştırdım ama çok net bir bilgi...
  8. B

İ5 Bilgisayarım Kaç Para Eder?

Elimde bir i5 işlemcili bilgisayar var, özelliklerini yazsam değerini aşağı yukarı tahmin edebilir misiniz? Uzun zamandır kullanmıyorum, piyasası ne durumda hiç bilmiyorum. İçinde 8 GB RAM, 1 TB hard disk ve eski bir ekran kartı var. Kasası da çok yeni sayılmaz. Amacım satıp yeni bir sistem...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri