Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. E

Infinite Warfare günümüz COD'larına ne kattı?

Ya beyler Infinite Warfare'ı hatırlayan var mı? Bence o oyun biraz underrated kaldı. Jetpack'li fütüristik COD'ların sonuncusuydu sanırım. Günümüz COD'larına ne gibi bir etkisi oldu sizce? Grafik olarak fena değildi aslında, hikayesi de ortalamanın üstündeydi bence. Multiplayer'da biraz sıkıntı...
  2. E

PS5 nereden alınır güvenilir satıcı var mı?

Yeni PS5 almayı düşünüyorum da, güvenilir satıcı bulmak zorlaştı. İthalatçı garantili olsun istiyorum, başım ağrımasın sonra. Birkaç site buldum ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan, memnun kalan var mı? Özellikle İstanbul'da bildiğiniz bir yer varsa süper olur. İkinci el düşünmüyorum...
  3. E

ETS 2 Kirkenes için hangi paketleri almalıyım?

ETS 2'de Kirkenes'e gitmek istiyorum, oraları çok merak ediyorum. Harita DLC'lerine baktım ama tam olarak hangilerini almam gerektiğini çözemedim. Oyunun ana sürümü bende var, sadece ek paketler lazım. Hangi DLC'leri alırsam Kirkenes'e kadar sorunsuz gidebilirim? Başka nelere ihtiyacım olacak...
  4. E

Assassin's Creed Black Flag neden açılmıyor ya?

Black Flag'i yükledim ama bir türlü açamadım. Oyuna tıklıyorum, siyah ekran geliyor sonra hop kapanıyor. Korsan falan değil, Steam'den aldım orijinal. Ekran kartı sürücülerim güncel, DirectX de kurulu. Uyumluluk modunu denedim, yönetici olarak da çalıştırdım ama nafile. Görev yöneticisinden...
  5. E

Netio sys dosyası lazım nerden bulurum?

Arkadaşlar merhaba, yeni format attım bilgisayara. Netio.sys dosyasını bulamıyorum bir türlü. Bu dosya olmadan internet bağlantısı kuramıyorum sanırım, çünkü ağ bağdaştırıcısını görmüyor. Aygıt yöneticisinde de bir sürü bilinmeyen aygıt var. Driverları güncelledim yine de düzelmedi. Netten...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri