Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

Discord Nitro bedava ama kartta para var niye olmuyor?

Discord'da bedava Nitro kampanyası var, kartımı ekledim. Kartta da 30 lira bakiye var ama Nitro'yu bir türlü alamıyorum. Sürekli hata veriyor. Kart bilgilerimi doğru girdiğimden eminim, bankayı da aradım bir sorun yok diyorlar. Daha önce de bu kartla alışveriş yaptım, limiti de var. Bu sorun...
  2. M

Elden Ring vurmuyor mu bana mı öyle geliyor?

Elden Ring'de karakterim sanki düşmanlara hiç hasar vermiyor gibi. Silahım +6 oldu ama hala minik yaratıklara bile zor hasar veriyorum. Benden çok daha düşük seviyeli düşmanlar bile canımı çok hızlı götürüyor. Acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa oyunun başında böyle mi? Stat dağılımım mı...
  3. M

Corolla ayarında araba var mı piyasada?

Arkadaşlar, arabamı değiştirmeyi düşünüyorum, Corolla'dan memnundum aslında ama yeni modellere bakarken kafam karıştı. Aynı segmentte, benzer özelliklere sahip, yakıt tüketimi de çok uçuk olmayan başka hangi arabalar var piyasada? Özellikle otomatik vites düşünüyorum, manuelden sıkıldım artık...
  4. M

45 bin TL'ye hangi telefonu alayım?

Telefon alacağım, bütçe maksimum 45 bin TL. Android'den sıkıldım, iPhone'a geçmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Samsung da olabilir aslında, kararsızım. Kamerası iyi olsun istiyorum, fotoğraf çekmeyi seviyorum. Pil ömrü de önemli, bütün gün şarjla uğraşmak istemiyorum. Oyun da oynarım arada...
  5. M

i3 13100F Fiyatı Normal mi?

Arkadaşlar selam, yeni PC topluyorum. i3 13100F işlemciye baktım, kutulu fiyatı 2550 lira civarı gördüm. Bu fiyat sence uygun mu, yoksa biraz daha beklemeli miyim? Daha uyguna bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? Başka işlemci mi baksam bu fiyata? RX 6600 ekran kartı ile kullanacağım...
  6. M

Rx 7700 XT için işlemci öneriniz var mı?

Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı olarak RX 7700 XT almayı düşünüyorum. İşlemci konusunda kararsız kaldım. Bütçem çok yüksek değil, ama darboğaz da yaşatmak istemiyorum. Hangi işlemciler bu ekran kartıyla iyi çalışır? Ryzen mı yoksa Intel mi tercih etmeliyim? Oyun oynarken yüksek FPS...
  7. M

Windows 10 LTSC arama çubuğu nerede ya?

Windows 10 LTSC sürümünü kurdum da arama çubuğunu bulamadım. Normalde sol altta olurdu ya da sağ tıklayınca çıkardı. Acaba bu sürümde farklı bir yerde mi? Görev çubuğunda da yok. Bilen biri varsa yerini tarif edebilir mi? Belki de ben yanlış bir ayar yaptım, gözümden kaçtı. Arama özelliği...
  8. M

Modemle Router'ı Kablolu Bağlamak

Yeni bir router aldım, modeme kabloyla bağlamayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırdım ama kafam karıştı. Hangi kabloyu kullanmam gerekiyor? Ethernet kablosu mu farklı bir şey mi? Bir de kabloyu nereye takacağım, modemde ve routerda birden fazla giriş var. Doğru yere taktığımdan nasıl emin...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri