Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Z

GTX 1650 Mac'e takılır mı?

Elimde GTX 1650 var Mac mini'ye takabilir miyim diye düşündüm. Hackintosh falan deniyorlar, o işlere de biraz merakım var. Daha önce hiç Mac kullanmadım. Bu ekran kartı MacOS ile uyumlu mudur? Uyumlu değilse ne yapmam lazım? Başka bir ekran kartı mı almalıyım? Yoksa bu işlere hiç bulaşmamalı...
  2. Z

OLED ekrana ek IPS monitör şart mı?

Yeni OLED TV aldım, inanılmaz renkleri var. Ama bazen internette gezinirken ya da ofis işleri yaparken gözlerim yoruluyor gibi. OLED'in parlaklığı çok yüksek geliyor olabilir. Acaba yanına bir de IPS monitör alsam mı diyorum. Daha önce IPS monitör kullanmıştım, renkleri OLED kadar canlı olmasa...
  3. Z

Güç kaynağı fanı nereye üflemeli?

Yeni bir kasa topluyorum, güç kaynağının fanı hangi yöne bakmalı emin olamadım. Bazıları aşağı bakacak şekilde takıyor, bazıları yukarı. Aşağı bakınca kasa içindeki sıcak havayı emiyor gibi geldi bana. Yukarı bakınca da işlemci soğutucusuna ters düşer mi acaba diye düşünüyorum. Kasanın alt...
  4. Z

Hi Level Atmaca TV Play Store güncellemesi nasıl yapılır?

Hi Level Atmaca televizyon aldım. Play Store'daki uygulamaları güncelleyemiyorum. Google Play Hizmetleri'nin güncel sürümünü yüklemem lazım sanırım. Ama nasıl yapacağımı tam çözemedim. Televizyonda bir ayar mı var göremediğim? APK olarak yüklemeyi düşündüm ama güvenli mi bilemedim. Daha önce...
  5. Z

PS2 LaunchElf'ten Çıkış Yolu Ne?

PS2'mi açınca LaunchElf geliyor karşıma sürekli. Oyuna girmek istiyorum ama menüde takılı kaldım. Nasıl çıkabilirim buradan? Farklı tuş kombinasyonları denedim ama işe yaramadı. Bir kısayolu var mı acaba yoksa başka bir şey mi yapmam gerekiyor?
  6. Z

Philips TAH8506 kullanan var mı?

Kulaklık almayı düşünüyorum da Philips TAH8506 modeli dikkatimi çekti. Kullanan veya deneyen oldu mu? ANC performansı nasıl acaba? Gürültülü ortamlarda işe yarıyor mu? Ses kalitesi olarak nasıl bir deneyim sunuyor? Bassları çok mu ön planda? Mikrofonu konuşma için yeterli mi? Şarjı ne kadar...
  7. Z

Kaostan Düzen Çıkar mı?

Bu "ordo ab chao" lafı kafamı kurcalıyor. Masonlarla falan mı alakalı, tam çözemedim. Kaostan düzenin doğması fikri ilginç ama biraz karanlık gibi. Yani, bir şeyleri yıkıp sonra mı yeni bir şey inşa edeceksin? Yoksa zaten var olan karmaşanın içinde bir düzen mi bulacaksın? Belki de her ikisi de...
  8. Z

Hangi Bluetooth Kulaklıklar Yok Satıyor?

Kulaklık almayı düşünüyorum da, piyasada en çok satan markalar hangileri merak ettim. Acaba genel bir sıralama var mı, yoksa herkesin zevki farklı mı? Sony, Jabra, Sennheiser gibi markalar hep ön planda ama son zamanlarda farklı markalar da dikkatimi çekiyor. Fiyat performans olarak hangisi daha...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri