Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

S24 Exynoslu versiyonu alınır mı sizce?

S24 almayı düşünüyorum ama işlemcisi Exynos olunca biraz tırstım. Daha önce Exynos'lu telefon kullanmadım, kullananlar memnun mu? Performansı nasıldır, çok ısınıyor mu? Oyunlarda falan kasma yapıyor mu? Kamerası falan güzel diyorlar ama işlemci kafamı kurcalıyor. Yoksa biraz daha para verip...
  2. M

Expo açıkken Kernel Power 41 hatası neden oluyor?

Ryzen işlemcim var, anakartımda da XMP ayarı gibi bir şey olan EXPO'yu açınca Kernel Power 41 hatası alıyorum sürekli. Bilgisayar birden kapanıyor, sonra yeniden başlıyor. EXPO'yu kapatınca sorun kalmıyor. Voltajla mı alakalı acaba? RAM'lerimle mi uyumsuz? BIOS güncelledim yine aynı. Ne yapmam...
  3. M

Ekonomi okumak mantıklı mı sence?

Üniversite sınav sonuçları geldi, ekonomi düşünüyorum. İş imkanları nasıl acaba? Mezun olunca işsiz kalmaktan korkuyorum. Sayısalım iyi, mühendislik de düşünebilirim ama ekonomi daha çok ilgimi çekiyor. Babam "iş bulamazsın" diyor. Bu bölümü okuyanlar memnun mu? Devlet mi özel sektör mü daha...
  4. M

YouTuberlar para kazanıyor mu bari?

Merak ediyorum bu içerik üreticileri ne kadar kazanıyor. YouTube'da video çekenler, Instagram'da sürekli reels atanlar falan. Geçen bir haberde görmüştüm çok para kazananlar varmış. Ama herkes mi öyle acaba? Benim de aklımda bir şeyler var, denemek istiyorum ama değecek mi emin değilim. Ekipman...
  5. M

Poco X6 Pro Minecraft dosyam kayıp

Poco X6 Pro aldım, Minecraft yükledim ama oyun dosyalarını bulamıyorum. Normalde Games klasöründe olması gerekmiyor mu? Baktım göremedim. Acaba farklı bir yerde mi tutuluyor bu dosyalar? Ya da belki ben yanlış yere bakıyorumdur. Daha önce Poco telefon kullanan var mı Minecraft için? Nereye...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri