Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. X

Fedora neden HDD'yi görmüyor?

Fedora kurdum, her şey güzeldi aslında. Ama bilgisayarı açınca bir baktım HDD'yi görmüyor. SSD'ye kurdum sistemi, o tamam. Ama depolama için kullandığım HDD ortada yok. Disks uygulamasında da görünmüyor, anlamadım. BIOS'ta görünüyor aslında, kablolarda da sorun yok. Acaba Fedora'da bir ayar mı...
  2. X

7800x3d boşta 60 derece normal mi?

Yeni topladığım sistemde Ryzen 7 7800X3D işlemci boşta 60 derece gösteriyor. Bu sıcaklık normal mi yoksa bir sorun mu var? Stok soğutucu kullanmıyorum, Noctua NH-U12S takılı. Macun doğru sürülmüş, montajı da kontrol ettim. BIOS'tan bir ayar yapmam gerekiyor mu acaba? Kasa hava akışı da iyi...
  3. X

Gibirnet'e yine mi zam geldi ya?

Ya arkadaşlar, Gibirnet yine zam yapıyor galiba. Fatura bir geldi, şok oldum. Geçen ay 350 TL ödedim, bu ay 450 TL olmuş. Ne ara bu kadar arttı anlamadım. Sözde kampanyalı fiyattı, ne kampanyası bu? Müşteri hizmetlerini aradım, enflasyon falan dediler klasik. Diğer internet sağlayıcılarına da...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri