Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. E

2 bin TL'ye Bluetooth kulaklık ne alayım?

Yeni kablosuz kulaklık almam lazım, bütçe de en fazla 2000 TL. Daha önce hiç iyi bir kulaklık kullanmadım, hep dandik şeyler kullandım. Müzik dinlemeyi çok seviyorum, özellikle spor yaparken kullanacağım. Bassları iyi olsun istiyorum. Şarjı da uzun gitsin, sürekli şarj etmek istemiyorum...
  2. E

Gameship'ten çok oyun alınır mı sence?

Gameship'ten birkaç oyun birden almayı planlıyorum. Daha önce tek alışveriş yaptım sorunsuzdu. Ama toplu alımda sıkıntı yaşayan var mı? Kargo süreçleri falan nasıl oluyor? Oyunların aktivasyon kodları hemen geliyor mu? Açıkçası biraz çekiniyorum çok para yatırınca. Daha önce alan varsa...
  3. E

Sıvı soğutucu aldım anakartımda yeri yok ne yapacağım?

Yeni RGB sıvı soğutucu aldım kasama takmak için heyecanla açtım ama anakartıma baktığımda bir sorunla karşılaştım. Soğutucunun RGB kablosunu takabileceğim bir giriş bulamadım! Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne yapmam gerekiyor şimdi? Farklı bir adaptör veya dönüştürücü mü almam...
  4. E

RDR2 Odriscoll görevinde fffffff hatası alıyorum

Red Dead Redemption 2'de Odriscoll'larla ilgili bir görev yaparken sürekli fffffff şeklinde bir hata alıyorum. Oyun çöküyor ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor. İnternette biraz araştırdım ama net bir çözüm bulamadım. Aynı sorunu yaşayan başka var mı? Görev çok kritik bir yerde değil ama...
  5. E

Aerocool VXP500 PSU sistem yüklenince reset atıyor

Yeni bir sistem topladım. Aerocool VX Plus 500W PSU aldım. Oyun oynarken veya render alırken sistem birden reset atıyor. PSU yetersiz mi geliyor acaba? Ekran kartım RX 6600. İşlemci Ryzen 5 5600. Watt hesabı yaptım ama sanki bir şeyler ters gidiyor. PSU'yu değiştirmeli miyim yoksa başka bir...
  6. E

Siyah noktalara çözüm önerisi var mı?

Yüzümdeki özellikle burun bölgemdeki siyah noktalardan çok sıkıldım. Ne yaptıysam tam olarak kurtulamadım. Cildim karma, yani bazı bölgeler yağlı bazıları kuru. Bu yüzden de hangi ürünü kullansam emin olamıyorum. Bir sürü maske denedim, peeling yaptım ama hepsi geçici çözüm oldu. Hatta bazıları...
  7. E

Çeviri yaptım doğru mu hatırlıyorum?

Ya ben bir şey çevirdim de doğru mu çevirdim ondan emin olamadım şimdi. Belki de hatırlamıyorum tam. Sanki bir şeyleri eksik bırakmışım gibi hissediyorum. Bir de bu çeviri işleri çok kafa karıştırıcı oluyor bazen. Kelimelerin anlamları falan sürekli değişiyor. Acaba bu çeviriyi birine göstersem...
  8. E

Duman'ın yeni şarkıları CD olarak çıktı mı?

Duman'ın yeni şarkılarını çok merak ediyorum. Dijital platformlardan dinledim ama CD olarak da almak istiyorum. Koleksiyon yapıyorum da. Bilen var mı albüm fiziksel olarak çıktı mı yoksa sadece dijitalde mi kaldı? İnternette aradım ama net bir bilgi bulamadım. Müzik marketlere de bakacağım ama...
  9. E

Oneplus Nord 3 aşırı ısınıyor ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Oneplus Nord 3 aldım. Telefon normal kullanımda bile çok fazla ısınıyor. Özellikle oyun oynarken veya video izlerken resmen alev alıyor. Bu durum normal mi? Aynı sorunu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım, servise mi göndermeliyim? Yoksa yazılımsal bir çözüm var mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri