Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. O

7 Days to Die önizleme sürümü olayı ne?

7 Days to Die oynamayı düşünüyorum da, önizleme sürümü diye bir şey duydum. Tam olarak ne bu? Erken erişim gibi bir şey mi yoksa demo mu? Oyunu almadan önce deneme imkanı var mı? Yoksa direkt parayı verip mi dalıyoruz? Bu önizleme sürümünde neler var, normal oyundan farkı ne? Performansı nasıl...
  2. O

İş yerime 9 bine mini PC ne önerirsiniz?

Ofise ufak bir PC lazım, 9 bin TL bütçem var. Mini PC düşünüyorum, yerim kısıtlı. Marka model fark etmez, iş görsün yeter. Ofis programları, internet falan kullanacağım sadece. Oyun oynamayacağım. SSD olsun mutlaka, hızlı çalışsın. RAM'i de yeterli olsun kasmasın. Daha önce mini PC kullanmadım...
  3. O

AliExpress'te çok ucuz keycap buldum ne diyorsunuz?

AliExpress'te gezinirken aşırı ucuz keycap setleri gördüm. Markası falan da yok gibi, çok garip geldi. Acaba alsam pişman olur muyum? Kullanan var mı daha önce böyle setlerden? Kalitesi nasıldır, hemen silinir mi yazıları? Klavye merakım var, denemek istiyorum ama para da çöpe gitmesin...
  4. O

Bedava Super Duolingo Fırsatı mı?

Duolingo'da süper özellikler iki ay boyunca beleş mi olacakmış? Bir yerde gördüm de, doğru mu bu? Yoksa yine bir çekiliş falan mı var? Prime Gaming üyeliği olanlar için bir ara verdilerdi, ona benzer bir şey mi acaba? İhtiyacı olan bir arkadaşım var da, ona söyleyeyim diyorum. Duolingo'yu çok...
  5. O

Aorus 1080 Ti RGB ayarları nasıl yapılır?

Aorus GTX 1080 Ti Xtreme Edition aldım, canavar gibi kart. RGB aydınlatması da çok hoşuma gitti ama ayarlarını bir türlü çözemedim. Gigabyte'ın yazılımını kurdum ama oradan da tam istediğim gibi yapamadım. Farklı efektler denemek istiyorum. Kullanan varsa aydınlatma ayarları için pratik bir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri