Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. H

TP-Link TD-W9980 modem işe yarar mı?

Elimde eski bir TP-Link TD-W9980 modem var. Şu anki internet paketim VDSL, yeni modem almak yerine bunu kullanabilir miyim diye düşündüm. Acaba bu modem VDSL destekliyor mu? Performansı nasıl olur sizce? Hız konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Eğer...
  2. H

Celeste için Türkçe yama var mı Steam'de?

Celeste'i Steam'den aldım, çok güzel oyun ama İngilizcem o kadar iyi değil. Hikayeyi tam anlamak istiyorum. Türkçe yama arıyorum ama güvenilir bir kaynak bulamadım. Steam Workshop'ta falan var mı acaba? Varsa nasıl kurabilirim? Daha önce hiç yama kurmadım, biraz acemiyim bu konularda. Oyunun...
  3. H

MSI anakart kutusundan kılavuz çıkmadı ne yapmalıyım?

Yeni MSI anakart aldım. Kutusunu açtım ama içinden kullanım kılavuzu veya herhangi bir kağıt çıkmadı. Normal mi bu durum? Daha önce aldığım anakartlarda mutlaka olurdu. Garanti belgesi falan da yok. Direkt internetten mi bakmam gerekiyor bilgilere? Yoksa eksik mi geldi, iade etmeli miyim? Aynı...
  4. H

Metallica To Live Is To Die ne anlatıyor?

"To Live Is To Die", Metallica'nın ...And Justice for All albümündeki enstrümantal ağırlıklı, uzun soluklu şarkısı. Bu şarkı ne anlatıyor, çözemedim gitti. Cliff Burton'a adanmış olduğu söyleniyor ama tam olarak hikayesi nedir? Şarkının atmosferi çok yoğun, melankolik bir hava var. İçindeki...
  5. H

Baldurs Gate 3'te Xess karakteri var mı?

Baldurs Gate 3'ü almayı düşünüyorum da, bir yerde Xess diye bir karakter olduğunu okudum. Oyunda böyle bir karakter gerçekten var mı? Varsa, hikayede önemli bir rolü var mı, yoksa sadece yan karakter mi? O karakteri oynayan olduysa, biraz bahsedebilir mi? Merak ettim de.
  6. H

Yeni işlemci taktım format atmalı mıyım?

Yeni bir işlemci aldım ve eski işlemciyi söküp yenisini taktım. Bilgisayar sorunsuz açılıyor, her şey normal gibi görünüyor. Ama acaba format atmalı mıyım? Bazı yerlerde eski sürücüler falan kalabiliyormuş, sorun çıkarabilir diyorlar. Format atmadan kullanmaya devam etsem bir problem yaşar...
  7. H

LoL'de CC göstergesi nerede ya?

LoL oynarken kitle kontrol yeteneklerinin (CC) göstergesini bulamıyorum. Ayarlarda mı gizli acaba? Eskiden daha kolay buluyordum, şimdi göremiyorum. Görme engelim yok normalde yani. Belki de güncellemeyle yeri değişti. Oyunda CC'den kaçmak çok önemli, o yüzden bu göstergeyi açmam lazım. Bir de...
  8. H

20-25 bin TL'ye laptop tavsiyesi olan var mı?

Yeni laptop almam lazım, bütçe 20 ila 25 bin TL arası. Oyun da oynayacağım, film de izleyeceğim, okul için de kullanacağım. Yani her işe yarar bir şey olsun istiyorum. Ekran kartı olarak ne önerirsiniz bu fiyata? İşlemci de önemli tabii. Marka olarak çok takıntım yok, önemli olan performanslı...
  9. H

Ryzen 9 7950X3D ve RTX 4070 Ti Super Sistem Sıcaklıkları Normal mi?

Yeni topladığım sistemimdeki sıcaklık değerlerinden biraz endişeliyim. Ryzen 9 7950X3D işlemci ve RTX 4070 Ti Super ekran kartı kullanıyorum. Özellikle oyun oynarken veya render alırken sıcaklıklar yükseliyor gibi geliyor. Boşta iken işlemci 45-50 derece, ekran kartı ise 35-40 derece civarında...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri