Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Witcher 3 tekne yarışları geri mi dönüyor?

Witcher 3'te tekne yarışları vardı ya, hatırlar mısınız? İşte o kaldırılan yarışları geri getiren bir mod çıkmış! Nasıl fikir? Oyunu ilk oynadığımda çok eğlenmiştim onlarla. Modu deneyen var mı aranızda? Nasıl olmuş? Bence oyuna ayrı bir hava katıyordu o yarışlar. Keşke baştan kaldırmasalarmış...
  2. S

Kulaklığım servisten geldi garanti ne olacak?

Kulaklığımı servise göndermiştim az önce geldi. Tamir edildi mi yoksa yenisi mi geldi anlamadım. Garanti süresi devam ediyor mu yoksa tekrar mı başlayacak? Faturayı kaybettim garanti belgesi de yok. Ne yapmam lazım? Servis fişi yeterli olur mu garanti için? Bilen varsa aydınlatırsa süper olur.
  3. S

Net Framework 3.5 kuramıyorum ne yapmalıyım?

Ya dostlar, Net Framework 3.5'i kurmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Windows 10 kullanıyorum, eski bir program lazım oldu. İnternetten baktım, denilen her şeyi yaptım ama nafile. Windows özelliklerinden etkinleştirmeye çalıştım, olmadı. Offline installer indirdim, o da hata verdi...
  4. S

Calistira tasarımında büyük değişiklik mi var?

Calistira'da tasarım tamamen değişecekmiş gibi bir şeyler duydum. Doğru mu bu? Arayüz falan komple mi yenileniyor? Yoksa sadece ufak tefek görsel değişiklikler mi olacak? Kullananlar bilir, arayüzü bayağı eskidi zaten. Bir de bu değişiklikler performansı etkiler mi acaba? Umarım daha da...
  5. S

Honor 90 GT ve 100 Türkiye'ye gelir mi ki?

Yeni Honor modelleri çıktı, 90 GT ve 100 serisi bayağı konuşuluyor. Acaba Türkiye'ye gelir mi bunlar? Birkaç yerde okudum ama net bir şey yok. Kullanan, bilgisi olan var mı? Gelirse fiyatları nasıl olur tahmininizce? Yakın zamanda global lansmanı falan olur mu acaba? Markayı bilenler vardır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri