Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

SAO Fractured Daydream ne zaman çıkıyor ya?

Duydunuz mu millet? Sword Art Online Fractured Daydream 4 Ekim'de çıkacakmış! Oyunun haberini ilk çıktığından beri takip ediyorum. Fragmanları falan çok iyi duruyor, özellikle dövüş mekanikleri dikkatimi çekti. Acaba hikayesi nasıldır? Keşke daha fazla detay gösterselerdi. Online co-op modu da...
  2. S

Acaba Bende Japon Esintisi Var mı?

Merhaba millet, bir şey merak ediyorum. İnsanlar dış görünüşümden dolayı bazen bana "Sende hafif bir Japon tipi var" diyorlar. Gözlerim mi çekik, yüz hatlarım mı benziyor anlamadım. Hiç Japonya'ya gitmedim, akrabalarımda da Japon yok bildiğim kadarıyla. Kendimi bildim bileli böyleyim. Sizce de...
  3. S

Buzdolabı Arızası Hakem Heyetine Nasıl Başvurulur?

Yeni buzdolabı aldım ama sürekli arıza veriyor. Servis geldi birkaç kere tamir etti ama sorun düzelmedi. Artık yenisiyle değiştirsinler istiyorum. Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Daha önce başvuran var mı? Dilekçede nelere dikkat etmeliyim? Fatura, servis raporları falan hepsini...
  4. S

i7 13700HX voltaj düşürme ayarı nasıl yapılır

Yeni bir laptop aldım içinde i7 13700HX işlemci var. İşlemci sıcaklıkları biraz yüksek gibi geldi. Undervolt yapmayı düşünüyorum ama daha önce hiç denemedim. YouTube'da birkaç video izledim ama tam olarak anlamadım. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Hangi programı kullanmalıyım? Hangi değerleri...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri