Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

Linux'ta favori dağıtımınız hangisi?

Merak ettim millet hangi Linux dağıtımlarını kullanıyor? Ben Ubuntu ile başladım, sonra Mint'e geçtim. Şimdi Fedora kullanıyorum ve çok memnunum. Sizde durumlar nasıl? Hangi dağıtımı neden tercih ettiniz? Belki yeni bir şeyler denemek isterim, farklı önerilere açığım.
  2. D

Xbox One X macun yenileme şart mı?

Xbox One X konsolum var, bayağıdır kullanıyorum. Son zamanlarda oyun oynarken normalden daha fazla ısınıyor gibi geldi. Hatta bazen fan sesi de çok yükseliyor. İnternette biraz araştırdım, termal macun kurumuş olabilir diyorlar. Daha önce termal macun değiştirmedim, biraz çekiniyorum açıkçası...
  3. D

Fedora'da Ekran Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Fedora Linux kullanıyorum ve bir sunum yapmam gerekiyor. Ekranımı nasıl paylaşabileceğimi bilmiyorum. Zoom, Google Meet gibi programlarla ekran paylaşımı yapabilmek istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? Kurulumu nasıl yapacağım? Ekran paylaşımı sırasında herhangi bir...
  4. D

Yaz indirimlerinde hangi oyunu alayım?

Yaz indirimleri başladı ya, kafayı bozdum resmen! O kadar çok oyun var ki hangisini alacağımı şaşırdım. RPG mi oynayayım, aksiyon mu, korku mu? Bütçem de sınırlı, fazla harcayamam. Indie oyunlara da bakıyorum ama çoğu bilindik değil, risk almak istemiyorum. Sizce hangi oyunu kaçırmamalıyım...
  5. D

Kuralsız Sunucu Ne Anlama Geliyor?

Bir sunucuya girdim, hiçbir kural yok. Gerçekten hiçbir şey yok! Küfür serbest, spam serbest, her şey serbest. İlk başta eğlenceli geldi, istediğim gibi takılıyorum falan. Ama sonra düşündüm, bu ne kadar sürdürülebilir? Bir süre sonra herkes birbirine saygısızlık etmeye başlayacak gibi geliyor...
  6. D

S3 Mini Videolar Neden Kararıyor?

Ya, eski telefonumu (Samsung S3 mini) kurcalarken bir sorunla karşılaştım. Videoları açmaya çalıştığımda ekran simsiyah oluyor, ses falan geliyor ama görüntü yok. Garip bir durum. Telefon antika biliyorum ama nostalji yapayım dedim. Acaba video codec'leriyle alakalı bir sıkıntı olabilir mi? Ya...
  7. D

Ufak fotokopi makinesi lazım ne önerirsiniz?

Ofise küçük bir fotokopi makinesi almayı düşünüyoruz. Çok yer kaplamayan, pratik bir şey arıyorum. Renkli çıktı alabilmesi önemli. Tarayıcı özelliği de olursa süper olur. Çok yoğun kullanmayacağız, daha çok evrak işleri için lazım. Kartuşu kolay bulunabilen bir model olursa iyi olur. Toneri de...
  8. D

Eazy E eldiveni nereden bulurum ya?

Eazy E'nin o meşhur eldivenini arıyorum deli gibi! Biliyorsunuz, o siyah deri eldivenler varya, onlardan istiyorum. Halloween partisi var da, Eazy E kostümü yapacağım. Ama hiçbir yerde bulamadım. İnternette baktım biraz, ama hep dandik şeyler çıktı. Ya da fiyatları uçuk. Ankara'da yaşıyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri