Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. U

Apple metriclog dosyası neyle açılır?

Benim Mac'te garip bir dosya gördüm adı metriclog. Ne olduğunu anlamadım. Bayağı da yer kaplıyor gibi duruyor. Acaba silebiliyor muyum direkt? Yoksa sistem için önemli bir şey mi bu? Bir de bu dosyayı açmak istesem hangi programla açabilirim? TextEdit ile denedim ama saçma sapan karakterler...
  2. U

İcardi Wanda bombası ayrılık mı?

Arkadaşlar duydunuz mu İcardi ile Wanda ayrılmış olabilir mi? Sosyal medyada bir şeyler dönüyor ama tam çözemedim. Yoksa yine bir reklam mı? Bu ikisi ne zaman normal bir ilişki yaşayacak merak ediyorum. Sürekli bir olay sürekli bir karmaşa. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıldılar mı gerçekten? Yoksa...
  3. U

Monster Abra kulaklığı çıkarınca PC kasılıyor

Ya beyler, benim Monster Abra A5 V15.8 var. Kulaklığı takınca hiçbir sorun yok mis gibi oyun oynuyorum. Ama kulaklığı çıkarınca bir anda bilgisayar donuyor! Mouse hareket etmiyor, hiçbir şeye tıklayamıyorum. Mecburen reset atmak zorunda kalıyorum. Windows güncel, driverlar da güncel. Kulaklıkta...
  4. U

Çılgın Hırsız 4 vizyona girdi mi?

Ya millet, duydunuz mu Çılgın Hırsız 4 çıkmış mı? İnternette bir şeyler gördüm ama tam emin olamadım. Gru'nun yeni maceraları var mı yoksa yalan mı haberler? Minyonlar yine ortalığı karıştırıyor mudur? Çocuklarla gitmeyi düşünüyorum da vizyonda mı öğrenmem lazım önce. Fragmanı falan izleyen var...
  5. U

Fernbus Simulator kasıyor Lossless Scaling çözüm mü?

Fernbus Simulator oynuyorum ama optimizasyon sorunları yüzünden sürekli kasıyor. Oyunu akıcı hale getirmek için Lossless Scaling kullanmayı düşünüyorum. Daha önce deneyen oldu mu? FPS artışı sağladı mı yoksa görüntü kalitesini çok mu düşürüyor? Sistemim çok iyi değil, orta seviyede bir ekran...
  6. U

Samsung A31 neden sadece WiFi'dan arama yapıyor?

Ya millet benim Samsung A31'de bir gariplik var. Normalde şebeke üzerinden de arama yapması lazım değil mi? Ama yok, sadece WiFi'ye bağlıyken arama yapabiliyorum. Sim kartı okuyor, hatta şebeke de çekiyor gibi görünüyor. Ama arama yapmaya kalkınca "mobil ağ kullanılamıyor" falan diyor. Ayarları...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri