Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. A

İPhone 12 neden aşırı ısınıyor

Ya beyler iPhone 12'm var, replika şarj aleti kullandım ondan sonra telefon deli gibi ısınmaya başladı. Normalde böyle değildi. Özellikle video izlerken, oyun oynarken falan resmen el yakıyor. Batarya sağlığı da düşmüş olabilir mi acaba? Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam lazım, servise mi...
  2. A

Eski Halo tasarımcısından Unreal Engine 5 Bioshock tasarımı

Youtube'da gezinirken eski Halo sanatçısının Unreal Engine 5 ile yaptığı Bioshock konsept tasarım videosuna denk geldim. Adam efsane iş çıkarmış. Bioshock evrenini UE5'in gücüyle birleştirince ortaya inanılmaz görüntüler çıkmış. Mekanlar, karakterler, atmosfer... her şey çok detaylı ve gerçekçi...
  3. A

Blender ile animasyon dünyasına ilk adım

Blender'da animasyona başlamak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Programı indirdim, arayüzü biraz karmaşık geldi. Temel hareketleri nasıl yaparım? Karakter modellemeye hemen mi girişmeliyim yoksa önce basit projelerle mi öğrenmeliyim? Online dersler mi daha iyi olur, yoksa...
  4. A

Test Okul Fasikülleri Anlatım Tarzı Nasıl?

Merhaba arkadaşlar, Test Okul yayınlarının fasiküllerini kullanan veya inceleyen var mı? Özellikle anlatım tarzları hakkında merakım var. Öğrenci seviyesine uygun mu, yoksa çok mu karmaşık? Konuları ne kadar detaylı işliyorlar? Soru çözümleri yeterli mi, yoksa ek kaynaklara ihtiyaç duyuluyor mu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri