Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

Aero Instagram beni her yerden attı ne oldu?

Aero Instagram kullanıyordum normalde. Sabah bir uyandım, bütün Instagram hesaplarımdan çıkış yapmış. Şifreler falan da kayıtlıydı halbuki. Bir tuhaflık var yani. Uygulamayı sildim tekrar yükledim, yine aynı. Acaba bir sorun mu var Aero Instagram'da? Başka yaşayan var mı benzer bir durumu...
  2. N

Çeviri işi dünyanın başından beri var mıydı?

Merak ettiğim bir konu var aslında. Dil dediğimiz şey, insanlar var olduğundan beri bir şekilde vardı. Peki, çeviri olayı ne zaman başladı? Yani, ilk insanlar farklı dillere mi sahipti, yoksa tek bir dil mi konuşuyorlardı? Eğer farklı diller varsa, o zaman çeviri de dünyanın ilk zamanlarından...
  3. N

Dosyayı açamıyorum salt okunur ne demek?

Bir Word dosyasını açmaya çalışıyorum ama sürekli "salt okunur" olarak açılıyor. İçinde değişiklik yapmam gerekiyor ama yapamıyorum. Dosyayı kaydetmeme de izin vermiyor. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bu salt okunur özelliği ne anlama geliyor? Dosyayı normal şekilde nasıl...
  4. N

İnternet bağlantım neden yok acaba?

Evde internet bir anda gitti. Modeme baktım ışıklar yanıyor ama internet yok uyarısı alıyorum sürekli. Kabloları kontrol ettim, her şey normal gibi duruyor. Daha önce de olmuştu böyle, kendi kendine düzelmişti. Şimdi de düzelir mi acaba? Yoksa servis sağlayıcıyı mı arasam? Ne yapmalıyım?
  5. N

Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?

AK Parti'den asgari ücret zammı konusunda kesin bir açıklama geldi mi? Duyumlara göre ara zam yapılmayacakmış. Bu durum sizce çalışanlar için ne anlama geliyor? Hayat pahalılığı ortadayken, asgari ücretle geçinmek giderek zorlaşıyor. Bu kararın ekonomik dengeleri nasıl etkileyeceğini...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri