Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. B

Nvidia anlık kayıt neden duruyor?

Nvidia'nın anlık yeniden oynatma özelliği kendi kendine kapanıyor sürekli. Oyun oynarken güzel anları kaydetmek istiyorum ama bir bakıyorum kayıt durmuş. Ayarlarla oynadım, farklı çözünürlükler denedim, sürücüler güncel ama çözüm bulamadım. Diskte yer de var, SSD kullanıyorum. Sıcaklıkla ilgili...
  2. B

Hogwarts Legacy Türkçe Yama Var mı?

Hogwarts Legacy'yi aldım sonunda. Oyun harika ama İngilizcem o kadar iyi değil. Türkçe yama arıyorum deli gibi. Birkaç tane buldum ama çoğu makine çevirisi gibi geldi. Düzenlenmiş, daha kaliteli bir yama var mı bildiğiniz? Varsa nereden bulabilirim? Yoksa da birileri el atsa süper olur. Oyunun...
  3. B

Fanlar neden sürekli son gaz çalışıyor?

Yeni topladığım sistemde fanlar sürekli yüksek devirde dönüyor, sanki uçak kalkıyor gibi ses çıkarıyor. Normalde oyun oynarken falan anlarım da, masaüstünde boşta dururken bile aynı hızda dönüyorlar. İşlemci sıcaklığına baktım, normal değerlerde. Ekran kartı da aynı şekilde çok ısınmıyor. BIOS...
  4. B

Kartal beslenir mi ya?

Merhaba millet, aklıma takıldı. Kartal besleyen var mı aranızda? Ya da gördünüz mü hiç? Belgesellerde falan görüyoruz da, gerçek hayatta mümkün mü bu iş? Kanatlı hayvanlara ilgim var, muhabbet kuşu falan besledim ama kartal bambaşka bir şey. Yavruyken alsak, alıştırabilir miyiz acaba? Saldırgan...
  5. B

Pop_os Android emülatörü var mı bildiğiniz?

Pop_os kullanıyorum, Android uygulamalarını çalıştırmak için emülatör arıyorum. Genymotion falan denedim ama tam istediğim gibi değil. Daha basit, hafif bir şey var mı Pop_os için? Bluestacks gibi çalışan bir alternatif olsa süper olurdu. Performansı da iyi olmalı tabii, kasmasın. Sanallaştırma...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri