Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. O

Tam ekranda video renkleri bozuluyor ne yapmalıyım?

Videoyu tam ekran yapınca renkler garipleşiyor, sanki soluklaşıyor veya daha canlı oluyor gibi. Normalde pencere modundayken böyle bir şey yok. Sadece tam ekrana geçince oluyor bu durum. Ekran kartı sürücüm güncel, onu kontrol ettim. Farklı video oynatıcılar denedim VLC, MPC-HC falan ama...
  2. O

iPhone 16 Pro kamera özellikleri aynı mı olacak?

Yeni iPhone 16 Pro ve Pro Max modellerinde kamera konusunda büyük bir değişiklik olmayacak gibi duruyor. Söylentilere göre iPhone 15 Pro Max'teki tetraprizma kamera sisteminin aynısı kullanılacakmış. Yani zoom yetenekleri aynı kalacak. Bu biraz hayal kırıklığı yaratabilir, çünkü herkes daha iyi...
  3. O

Asus klavye iyi mi 2600 liraya değer mi?

Yeni klavye almayı düşünüyorum. Gözüme Asus ROG Strix Scope II NX Snow Switch takıldı. Fiyatı 2613 TL civarında. Bu klavye nasıldır kullanan var mı? Özellikle switchleri merak ediyorum, NX Snow switch nasıl bir his veriyor? Çok ses çıkarıyor mu? Yazması rahat mı? RGB aydınlatması falan nasıl...
  4. O

E yooso Z11 fiyatı ne kadar eder?

İnternette E yooso Z11 diye bir şey gördüm. 337 TL fiyatı var, bu normal mi? Daha önce bu markayı hiç duymadım. Kullanan var mı, alınır mı bu fiyata? Özellikleri fena durmuyor gibi ama güvenemedim. Fiyatı çok ucuz geldi. Sizce bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Alsam pişman olur muyum...
  5. O

Acer Nitro 5 4060 alınır mı bu fiyata?

Yeni laptop almayı düşünüyorum, Acer Nitro 5 RTX 4060 i7 12650H modelini gördüm. 32 GB RAM ve 1 TB SSD'si var, fiyatı da 32717 TL. Bu fiyata değer mi sizce? Alternatif olarak başka modellere de bakmalı mıyım? Oyun oynamak ve yazılım geliştirmek için kullanacağım. Isınma sorunu çok oluyor mu bu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri