Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. H

Teen Wolf nasıl diziydi sence?

Teen Wolf'u bitirdim sonunda. İlk sezonları bayağı sardı, özellikle Stiles karakteri efsaneydi bence. O komik halleri falan çok iyiydi ya. Scott da başta biraz ezik gibiydi ama sonra kurt adam olunca karizması arttı. Allison karakterini pek sevemedim başlarda ama sonra ona da alıştım. Derek...
  2. H

Flac müzik mp3'ten daha mı iyi ya?

Merak ediyorum, Flac dosyalarla mp3 arasında gerçekten duyulur bir fark var mı? Yüksek kaliteli kulaklıklarım var ama emin olamıyorum. Spotify'dan dinlemekle Flac indirmek arasında uçurum var mı? Yoksa sadece yer mi kaplıyor? Deneyimi olanlar bir şeyler yazsa süper olur.
  3. H

Bu RAM benim HP'ye uyar mı?

Arkadaşlar, HP Sleekbook 14 var bende. RAM'ini yükseltmek istiyorum. Şu Samsung m471b5173db0 yk0 diye bir bellek buldum. Acaba benim laptopla uyumlu mudur? Daha önce RAM değiştirmedim, biraz acemiyim bu konularda. İnternette baktım ama tam emin olamadım. Uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım...
  4. H

Plati ru'dan nasıl ürün alırım ki?

Plati ru diye bir site buldum oyun falan satıyorlar. Güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapan var mı? Nasıl oluyor bu işler? Hesap açmak gerekiyor mu? Ödeme yöntemleri neler? Bir de indirim falan oluyor mu, takip etmek lazım mı? Yardımcı olabilecek birisi var mı, ne yapmam gerekiyor...
  5. H

İçimdeki intikam ateşini nasıl söndürürüm?

Birine çok kızgınım ve sürekli intikam almayı düşünüyorum. Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum aslında, çünkü beni yoruyor. Sürekli o kişiyi düşünüp duruyorum. Normalde böyle biri değilim, bu his beni çok rahatsız ediyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Affetmek mi gerekiyor? Yoksa başka bir çözüm...
  6. H

Ön sipariş verdiğim alan adını başkası alabilir mi?

Bir .tr alan adı için ön sipariş verdim. Kafama takılan bir şey var. Bu ön sipariş tam olarak ne anlama geliyor? Diyelim ki benden başka birisi daha aynı alan adına talip oldu. Bu durumda ne oluyor? İhale falan mı oluyor yoksa ilk başvuran mı alıyor? Ön sipariş verdiğim için garanti benim mi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri