Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

En bomba rekabetçi FPS oyunu sence ne?

FPS oyunlarına sardım son zamanlarda. Rekabetçi bir şeyler arıyorum. Valorant'ı denedim, sardı ama sanki bir şeyler eksik gibi. CS:GO desen herkes biliyor zaten, klasik ama sıkmaya başladı biraz. Apex Legends'ı da indirdim ama o da tam benlik değil gibi. Rainbow Six Siege nasıldır? Grafikleri...
  2. N

Grounded benzeri oyun var mı bildiğiniz?

Grounded'ı bitirdim, çok keyif aldım. Onun gibi survival, craft, minik canlılarla mücadele ettiğimiz oyunlar var mı bildiğiniz? Hikayesi de güzeldi, atmosfere bayıldım. Açık dünya olması da cabası. The Forest'ı biliyorum, o biraz daha korku temalı gibi geldi. Subnautica'ya da baktım ama su...
  3. N

Sonsuz cehennem Tanrının iyiliğine ters mi?

Aklıma takılan bir şey var. Hani diyoruz ya Tanrı çok iyi, merhametli falan. Ama sonra da cehennem sonsuza kadar sürecek diyoruz. Bu ikisi biraz çelişkili değil mi? Yani bir insan ne kadar kötü olursa olsun sonsuza kadar cehennemde yanması biraz ağır değil mi? Tanrı gerçekten bu kadar acımasız...
  4. N

Bilgisayarım Durduk Yere Kilitleniyor Ne Yapmalıyım

Ya beyler, bilgisayar birden donuyor, fare bile hareket etmiyor. Hiçbir şeye tepki vermiyor, kitlenip kalıyor. Ctrl+Alt+Del denedim, nafile. Mecburen güç düğmesinden kapatıp açıyorum. Bu da iyi değil biliyorum ama başka çarem kalmıyor. Son zamanlarda sıklaşmaya başladı bu durum. Ne olabilir...
  5. N

Playstation emülatörleri işe yarar mı oyun için?

PC'de Playstation oyunları oynamak istiyorum, emülatörler nasıldır? Performans, oyun uyumluluğu falan nasıl? Deneyen var mı? Hangi emülatörü önerirsiniz? Korsan oyun indirmek istemiyorum, orijinal oyunları emülatörde çalıştırmak mümkün mü? Lisanslama nasıl oluyor bu işlerde? PC donanımı çok...
  6. N

Acer Nitro 16 LG TV Bağlantısında Görüntü Sorunu

Acer Nitro 16 laptopumu HDMI kablosuyla LG 47LA660SE televizyonuma bağladım ama görüntüde bir gariplik var. Sanki çözünürlük düşükmüş gibi, yazılar bulanık ve genel olarak net değil. Normalde TV'de film falan izlerken böyle bir sorun yaşamıyordum. Kabloyu kontrol ettim, sağlam görünüyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri