Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

Windows 7de guncelleme olurken fisi cektim bir sey olmus mudur?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  2. M

Turksat kablo müşteri temsilcisine ulaşamıyorum sorun ne?

Ya ben bu Turksat Kablo müşteri hizmetlerine bağlanmakta bir sıkıntı yaşıyorum galiba. Sürekli bir bekleme müziği, bir de robot sesinden başka bir şey duymuyorum. Acaba hatlarda mı bir sorun var? Yoksa ben mi yanlış bir numara arıyorum? İnternetim kesildi, arıza kaydı oluşturmam gerekiyor ama...
  3. M

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC'si değer mi?

Cyberpunk 2077'yi bitirdim, bayağı da sevdim. Şimdi Phantom Liberty DLC'si çıktı, almayı düşünüyorum ama kararsızım. Ana oyuna göre nasıl, hikayesi sarıyor mu? Dogtown falan diyorlar, orası nasıl bir yer? Yeni silahlar, yetenekler var mı? Fiyatı biraz yüksek geldiği için emin olmak istiyorum...
  4. M

Gitar öğrenmeye başlarken Cort X100 iyi mi?

Gitar çalmaya yeni başlayacağım. İlk gitarım için Cort X100 düşünüyorum. Daha önce hiç gitar çalmadım. Bu gitar başlangıç seviyesi için uygun mudur? Fiyatı uygun gibi geldi ama kalitesi nasıl bilemedim. Gitar kursuna gideceğim. Orada da bu gitar işimi görür mü? Başka marka modellere de bakayım mı?
  5. M

PG32UCDM mi PG32UCDP mi alayım?

Yeni monitör almayı kafama koydum, iki model arasında gidip geliyorum. PG32UCDM ve PG32UCDP modellerini inceliyorum. Aralarında ne gibi farklar var tam çözemedim. Kullanan veya bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Oyun oynamak ve film izlemek için kullanacağım. Renk doğruluğu ve tepki süresi...
  6. M

Ryzen 2000 RAM'leri 5000'de Çalışır mı?

Kafam karıştı. Ryzen 2000 serisi işlemciler için aldığım RAM'ler vardı. Şimdi 5000 serisine geçmeyi düşünüyorum. Acaba bu RAM'ler 5000 serisi işlemcilerde de sorunsuz çalışır mı? Yoksa yeni RAM mi almam gerekecek? Uyumsuzluk falan olur mu diye endişeleniyorum. Bilen varsa aydınlatırsa çok iyi...
  7. M

Yeni Dragon Age zorluk seviyeleri nasıl olacak?

Yeni Dragon Age oyunu The Veilguard çıkış tarihi yaklaşıyor. Acaba zorluk seviyeleri nasıl olacak merak ediyorum. Önceki oyunlarda normal, zor, kabus gibi seçenekler vardı. Bunda da benzer bir şey bekliyorum. Belki daha da detaylı olur, oyuncuların kendi oyun stilini seçmesine izin verirler...
  8. M

RX 6650 XT'ye Phanteks kablo seti olur mu?

Yeni ekran kartı aldım Sapphire Nitro RX 6650 XT. Kasamda da Phanteks'in kablo uzatma seti var. Acaba bu ikisi sorunsuz çalışır mı birbirleriyle? Ekran kartının güç bağlantıları standart mı bilmiyorum. Birkaç yerde farklı pin sayıları falan gördüm kafam karıştı. Daha önce böyle bir şey deneyen...
  9. M

Playboi Carti Shoota Lil Uzi V Vert düeti var mı?

Ya beyler ben bir şey duydum. Playboi Carti'nin Shoota şarkısında Lil Uzi Vert de varmış gibi bir şeyler okudum. Ama Spotify'da falan bakıyorum göremedim. Hatta YouTube'da da aradım bir şey bulamadım. Acaba bu şarkı gerçekten var mı? Varsa nerede dinleyebilirim? Yoksa millet sadece uyduruyor mu...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri