Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Y

Victus 16'ya SSD lazım hangi model gider?

Selam millet, HP Victus 16 r0047nt model laptop kullanıyorum. SSD'si yetersiz gelmeye başladı. Malum oyunlar, uygulamalar falan derken doldu taştı. Yeni bir SSD almam lazım ama hangi model uyumlu olur tam çözemedim. Daha önce SSD değiştirmedim, o yüzden biraz acemiyim bu konuda. Hangi markaları...
  2. Y

Raijintek 1000W PSU alınır mı bu fiyata?

Yeni sistem topluyorum, PSU'ya karar veremedim. Raijintek Cratos 1000W ATX 3.0 PCIe 5.0 bir model buldum, 4600 TL fiyatı var. Bu PSU nasıldır, kullanan var mı? ATX 3.0 ve PCIe 5.0 olması iyi duruyor, geleceğe yönelik bir yatırım olur diye düşündüm. Ama marka hakkında pek bilgim yok. Daha önce...
  3. Y

Acer Nitro 5 RTX 4050 alınır mı bu fiyata?

Acer Nitro 5 RTX 4050'li laptopa baktım, 23 bine satılıyor. Bu fiyata değer mi sizce? Kullanan var mı? Oyun performansı nasıl? Isınma sorunu falan var mı kronik? Alternatif olarak bu fiyata başka laptop var mı daha iyi? RTX 4060'lı bir şey bulabilir miyim acaba? Tavsiye bekliyorum.
  4. Y

50 bin TL'ye telefon ne alsam?

Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bütçem 50 bin TL civarında. Piyasada çok fazla seçenek var, kafam karıştı. Daha önce hep Android kullandım, iPhone'lara da baktım ama kararsızım. Kamerası iyi olsun istiyorum, fotoğraf ve video çekmeyi seviyorum. Pil ömrü de önemli, gün içinde çok...
  5. Y

İphone'lar neden kasıyor olabilir

Benim de dikkatimi çekti, eski iPhone'lar sanki yeni iOS güncellemeleriyle biraz daha yavaş çalışmaya başladı gibi. Batarya mı eskidi acaba yoksa yazılımsal bir durum mu? Belki de sadece bana öyle geliyor ama bir süredir uygulamalar daha geç açılıyor, geçişler de eskisi kadar akıcı değil...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri