Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. C

Açık lise sınav giriş kağıdını nasıl çıkartırım?

Ya ben bu açık lise sınav giriş belgesini bir türlü bulamadım sistemde. Nereden indiriliyor bu? Sınava girmem lazım yoksa bütünleme falan mı oluyor? Bir de bu belge olmadan sınava almazlar değil mi? İlk defa açık lise sınavına gireceğim de biraz heyecanlıyım ondan soruyorum.
  2. C

Satisfactory tam sürüm ne zaman çıkıyor?

Duydunuz mu millet? Satisfactory erken erişimden çıkıyormuş! 10 Eylül diyorlar, doğru mu bu? Bayağıdır bekliyordum tam sürümü. Erken erişimde bile bağımlılık yapmıştı oyun. Yeni neler ekleyecekler çok merak ediyorum. Optimizasyon düzelir mi acaba? Bir de hikaye modu falan gelir mi? Üretim...
  3. C

Suudi Arabistan Türk Savunma Sanayii ile Anlaştı mı?

Duydunuz mu? Suudi Arabistan'ın üç Türk askeri firmasıyla anlaşma yaptığı söyleniyor. Doğru mu bu acaba? Hangi firmalarla anlaşmışlar, bilen var mı? Detayları çok merak ediyorum. Savunma sanayiimiz için müthiş bir gelişme olur bu. İhracatımız artar, sektörümüz büyür. Ama ne tür bir anlaşma...
  4. C

Erdoğan Putin buluşması ne düşünüyorsunuz?

Erdoğan ve Putin'in son görüşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz millet? Benim aklıma takılan birkaç şey var. Acaba bu görüşme, Türkiye'nin dış politikası açısından nasıl bir etki yaratacak? Tahıl koridoru meselesi ne olacak? Rusya'dan doğalgaz akışı devam edecek mi? Savaşın gidişatına bir etkisi...
  5. C

Milka Milkinis Fiyatı İyi mi Sizce?

Milka Milkinis süt dolgulu çikolata gördüm, 8 tanesi 125 TL ve kargosu bedava. Normalde bu kadar uygun fiyata denk gelmiyordum. Alsam mı bilemedim. Tadı güzel mi? Daha önce deneyen var mı? Çocuklar çok seviyor ama bu fiyat biraz düşündürdü. Sizce bu fiyata değer mi? Yoksa başka bir şey mi alsam?
  6. C

Windows 10 neden mavi ekran veriyor

Windows 10 kullanıyorum son zamanlarda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Özellikle oyun oynarken veya video izlerken oluyor. Donanımla alakalı bir sorun mu acaba? Ekran kartı sürücüsünü güncelledim ama düzelmedi. Minidump dosyalarını inceleyen var mı, bir fikriniz var mı ne yapmalıyım? Sinir...
  7. C

Construction Simulator Şantiye Fotoğrafları

Construction Simulator oynayanlar, şantiyelerinizin fotoğraflarını paylaşsanıza! Benim şantiye biraz karışık duruyor, ilham almak istiyorum. Belki de oyunu daha iyi öğrenmem lazım. Siz neler yapıyorsunuz? En güzel şantiye fotoğrafını seçelim mi? Farklı araç kombinasyonları da görmek isterim...
  8. C

Yeni Ryzen 9 7950x Sistem Neden Açılmıyor?

Yeni topladığım Ryzen 9 7950x'li sistem bir türlü açılmıyor. Power tuşuna basıyorum, fanlar dönüyor, RGB'ler yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Bütün kabloları kontrol ettim, her şey doğru takılı gibi duruyor. Anakart BIOS'unu güncelledim, RAM'leri tek tek denedim, ekran kartını da kontrol...
  9. C

Yeni AMD Sürücüsü Çıktı mı?

Duydunuz mu beyler AMD Adrenalin Edition 24.6.1 sürümü yayınlanmış galiba. Hemen indirdim kurcalıyorum. Yeni çıkan oyunlar için optimizasyonlar falan vardır kesin. Bir de performans iyileştirmeleri bekliyorum. Benim RX 6700 XT kartımda bir değişiklik olacak mı merak ediyorum. Eskiden bazı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri