Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Xbox Series S Grafik Tablet ve Emülatör Uyumlu mu?

Xbox Series S almayı düşünüyorum da aklıma bir soru takıldı. Acaba bu konsolda grafik tablet kullanabiliyor muyuz? Çizim işleriyle uğraşıyorum ve bazen konsolda da bir şeyler karalamak isterim. Bir de emülatör konusu var. Eski oyunları oynamayı seven biriyim. Xbox Series S'de emülatörler çalışır...
  2. S

Patates PC'ye online oyun lazım

Eski bir bilgisayarım var, online bir şeyler oynamak istiyorum arkadaşlarımla. Valorant falan denedim de çok kasıyor. Böyle çok sistem istemeyen, hem de saracak bir oyun var mı bildiğiniz? Tercihen ücretsiz olursa süper olur. Online co-op oyunlar da olabilir, beraber takılırız. Eskilerden Metin2...
  3. S

Xiaomi Pad SE için kalem arıyorum 2000 TL bütçe

Xiaomi Redmi Pad SE aldım, not almak ve çizim yapmak için kalem lazım. Bütçem 2000 TL civarı. Piyasada çok seçenek var kafam karıştı. Kalem hassasiyeti önemli, ekrana zarar vermesin istiyorum. Şarjı uzun gitsin, hemen bitmesin. Daha önce hiç tablet kalemi kullanmadım, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri