Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. P

Fifa 23 kadro güncellemesi nasıl yapılır?

Fifa 23 oynuyorum da, kadrolar hala eski. Transferler falan yapılmamış. Güncel kadroları yüklemenin bir yolu var mı? İnternette biraz baktım ama tam anlamadım. Bir de bu işler ücretli mi oluyor yoksa bedava mı? Kariyer moduna başlamadan önce halletmek istiyorum. Yoksa oyuncu transferleri falan...
  2. P

S4 mü S4 mini mi alsam kararsız kaldım

Arkadaşlar telefon alacağım da aklımda iki model var: Samsung Galaxy S4 ve S4 mini. Bütçem çok yüksek değil, o yüzden bu ikisi arasında kaldım. Mini daha küçük ve daha uygun fiyatlı ama S4 daha güçlü diye biliyorum. Hangisi daha mantıklı olur sizce? Günlük kullanım için, biraz da sosyal medyada...
  3. P

O Arınma Gecesi filmi nasıldı?

Dün gece Arınma Gecesi'ni izlesem mi diye düşündüm. Daha önce hiç seriyi izlemedim, direkt bu filmle mi başlasam kararsız kaldım. Konusu ilginç geldi ama çok mu abartılı acaba? Kan revan içinde mi sürekli? Gerilim mi var, korku mu ağır basıyor? İzleyenler beğendi mi? Yoksa zaman kaybı mı olur...
  4. P

Pes 2013 edit data uyarisi ne anlama geliyor?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  5. P

Windows 11 neden kasıyor ne yapmalıyım?

Windows 11'e geçtim ama sanki bilgisayarım yavaşladı gibi. Özellikle programlar açılırken ve oyunlarda takılmalar oluyor. Eskiden böyle değildi, Windows 10'da daha hızlıydı sanki. Sürücülerim güncel, onu kontrol ettim. SSD var bilgisayarımda, ondan kaynaklı olamaz. Görev yöneticisine baktım, CPU...
  6. P

Temmuz ayında hangi ürünler uyguna gelir?

Temmuzda indirimler başlar mı acaba? Hangi ürünlerde düşüş olur? Beyaz eşya mı elektronik mi bakmak lazım? Klima almayı düşünüyorum, yazın ortasında pahalı olur mu erken mi davransam? Ev için ufak tefek şeyler de almam lazım. Ne önerirsiniz bu dönemde alınabilecek en mantıklı şeyler nelerdir?
  7. P

S23 FE beni kaç sene idare eder?

S23 FE almayı düşünüyorum da aklıma takılan bir şey var. Acaba bu telefon beni kaç sene götürür? Yani ne kadar süre sorunsuz kullanabilirim? Şu an kullandığım telefon da Samsung ve 4 senedir kullanıyorum, artık yavaşlamaya başladı. S23 FE de aynı şekilde 3-4 sene sonra yavaşlar mı? Yoksa daha...
  8. P

Windows 10 Pro'da Kaspersky Mavi Ekran Veriyor Ne Yapmalıyım

Ya, Windows 10 Pro kullanıyorum. Bir de Kaspersky kurdum. Ama sürekli mavi ekran hatası alıyorum, kafayı yiyeceğim! Özellikle tarama yaparken ya da bir şey indirirken oluyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Acaba Kaspersky ile Windows sürümü arasında bir uyumsuzluk mu var? Driver'larım güncel...
  9. P

Kuşum Neden Kusuyor Acaba

Sabah kalktım bir de ne göreyim? Minik kuşum kafesinde garip sesler çıkarıyor, sonra da yem kusmaya başladı. Hasta mı oldu acaba? Daha dün gayet neşeliydi, ötüp duruyordu. Yemini suyunu her gün değiştiriyorum, kafesi de temiz. Cereyanda da bırakmadım. Böyle birdenbire kusması normal mi...
  10. P

Sürücü güncelleme programı var mı bildiğiniz?

Yeni ekran kartı aldım da sürücüleri güncel tutmak istiyorum. Eskiden Driver Booster kullanıyordum ama artık çok reklam çıkıyor. Ücretsiz ve güvenilir bir alternatif var mı bildiğiniz? Otomatik tarama yapıp güncel olmayan sürücüleri bulsun yeter. Çok özellikli olmasına gerek yok. Basit bir şey...
  11. P

GTA San Andreas'a animasyon modu yüklenir mi?

GTA San Andreas'ı tekrar yükledim nostalji olsun diye. Ama karakter hareketleri falan biraz eski geldi gözüme. Acaba bu oyuna animasyon modu falan kurulabiliyor mu? Daha gerçekçi hareketler olsun istiyorum. YouTube'da birkaç video gördüm ama güvenemedim açıkçası. Kullanan, deneyimi olan var mı...
  12. P

Kioxia SSD 80 derece normal mi?

Yeni Kioxia Exceria 500 GB M.2 SSD aldım. Dosya kopyalarken sıcaklık 80 dereceye kadar çıkıyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Daha önce M.2 SSD kullanmadım, o yüzden bilemiyorum. Kasamda hava akışı iyi durumda aslında. SSD'nin üzerinde herhangi bir soğutucu yok. Termal macun falan sürmeli...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri