Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. I

Poco M3 Citrus ROM Kullanan Var mı Ne Diyorsunuz?

Poco M3'e Citrus ROM kurdum, bayağıdır kullanıyorum. Performans ilk başta iyi gibiydi ama şimdi sanki biraz yavaşladı. Batarya süresi de ilk zamanlara göre azaldı gibi geliyor. Arayüzü sade ve hoşuma gidiyor, özelleştirme seçenekleri de fena değil. Kamera performansı stok ROM'a göre biraz daha...
  2. I

250 TL'ye USB Bellek Var mı Bildiğiniz?

Arkadaşlar merhaba, 250 TL civarı bir bütçem var ve USB belleğe ihtiyacım var. Çok büyük bir şeye ihtiyacım yok, sadece arada ufak dosyalar taşımak için kullanacağım. Hızlı olması da önemli değil, sadece işimi görsün yeter. Daha önce hiç USB bellek almadım, markalar hakkında da pek bilgim yok...
  3. I

300 liraya kulaklık standı var mı bildiğiniz?

Masaüstüm çok dağınık duruyor ya. Kulaklığım sürekli bir yerde düşüyor, kablosu karışıyor. O yüzden şöyle basit bir kulaklık tutucu almak istiyorum. Bütçem de çok değil, 300 liraya falan ne bulabilirim ki acaba? Çok süslü bir şey aramıyorum, sadece işe yarasın yeter. Metal mi plastik mi daha iyi...
  4. I

Beni hatırla özelliği güvenli mi sence?

Bazı sitelerde "beni hatırla" kutucuğu var ya, onu işaretlemek ne kadar güvenli? Şifremi kaydetmek gibi mi oluyor? Her seferinde şifre girmekten kurtuluyorum ama ya bir şey olursa? Hesabım çalınır mı? Özellikle banka veya e-posta gibi önemli hesaplarda kullanmak riskli mi? Kullanan var mı, bir...
  5. I

Dead Rising Remaster Dedikoduları Gerçek mi?

Dead Rising 1 için remaster söylentileri dolaşıyor ortalıkta. Doğru mudur sizce? İlk oyunu çok severdim, tekrar elden geçirilmiş halini oynamak süper olurdu. Grafikler falan güncellense tadından yenmez. Capcom yapar mı böyle bir şey? Resident Evil serisine remaster yaptılar, belki Dead Rising'e...
  6. I

Yeni ekran kartı taktım sıkıntı çıkar mı?

Ekran kartımı değiştirdim de, bir şey olur mu acaba diye merak ettim. Eski kartım bozulmuştu yenisini aldım taktım. Driver'ları da güncelledim gibi ama içimde bir kurt var. Daha önce hiç ekran kartı değiştirmemiştim. Bilgisayara zarar verir miyim yanlış bir şey yaptıysam? Ne gibi sorunlar...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri