Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. M

Xbox mı PlayStation mı alsam

Konsol almayı düşünüyorum da, Xbox One ile PS4 arasında gidip geliyorum. Hangisi daha mantıklı karar veremedim. Xbox'ın oyun kolu daha rahat diyorlar, ama PS4'ün özel oyunları daha çok ilgimi çekiyor sanki. Bir de Xbox Game Pass var, o da cazip geliyor. PS4'ün arayüzü daha hoşuma gidiyor gibi...
  2. M

CS2'de Xeon RX 570 sistemim neden kasıyor?

Arkadaşlar CS2 oynarken Xeon E5 2690 V2 işlemci ve RX 570 ekran kartı olan sistemim takılıyor. Sürekli FPS düşüşleri yaşıyorum anlamadım gitti. Normalde bu sistemin CS2'yi akıcı oynatması lazım. Driver'larım güncel. İşletim sistemim de temiz. Acaba işlemci mi darboğaz yapıyor? Ya da RX 570 CS2...
  3. M

Vatan Bilgisayar hazır sistem alınır mı?

Vatan Bilgisayardan hazır sistem almayı düşünüyorum. Fiyatları nasıl sizce? Genelde iyi kampanyaları oluyor mu? İçindeki parçaların kalitesi konusunda şüphelerim var. Markası bilinmeyen şeyler takıyorlar mı? Yoksa bilindik markalar mı kullanıyorlar? Bir de garantisi nasıl oluyor? Parça parça mı...
  4. M

PC odamı güzelleştirmek istiyorum

PC odamı daha güzel hale getirmek istiyorum. RGB ışıklandırmalar, farklı klavye ve mousepad modelleri baktım. Duvara poster asmak da aklımda. Bitki koymak da istiyorum ama hangisi uygun olur bilemedim. Kabloları nasıl saklayabilirim? Masa düzeni için de önerilere açığım. Ne yapsam daha iyi olur?
  5. M

Ubuntu format nasıl oluyor bilen var mı?

Ubuntu'yu yeniden kurmam gerekiyor, format atmam lazım sanırım. Daha önce hiç yapmadım, biraz karmaşık geldi. USB'den boot etme falan diyorlar, tam olarak nasıl oluyor? Bir de ISO dosyasını nereden indireceğim? Güvenilir bir kaynak var mı? Adım adım anlatabilecek birisi var mı? Yoksa bilen...
  6. M

Antidepresan bırakırken ne yapmalıyım?

Bir süredir antidepresan kullanıyorum ve doktorumun da onayıyla yavaş yavaş bırakmaya karar verdim. Ama bu yoksunluk belirtileri beni biraz korkutuyor. Baş dönmesi, sersemlik, sanki elektrik çarpması gibi hisler oluyor. İlaçları tamamen kesince mi geçecek bunlar? Bu süreci daha rahat atlatmak...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri