Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Ne işte tutunabilirim ki ben?

Ya ben ne yapacağım bilmiyorum. Bir sürü iş denedim, hiçbirinde uzun süre çalışamadım. Garsonluk yaptım olmadı, kasiyerlik denedim yine olmadı. Ofis işi de bana göre değilmiş onu anladım. Sanki hiçbir iş bana uygun değilmiş gibi hissediyorum. Her işte bir sorun çıkıyor, ya ben uyum...
  2. S

Turbopulse RC projesi hakkında ne biliyorsunuz?

Turbopulse RC projesi diye bir şey duydum. Detayını bilen var mı? Ne işe yarar? Nasıl bir teknoloji? Daha önce kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? RC model araçlarda ne gibi avantajları var? Merak ettim, aydınlatırsanız sevinirim.
  3. S

Terletmeyen bisiklet elciği var mı bildiğiniz?

Bisiklet sürerken ellerim çok terliyor ve bu durum sürüş keyfimi baltalıyor. Uzun sürüşlerde eldiven kullanmak da bir çözüm değil, yine de terliyor. Silikon elcikler denedim ama onlar da pek işe yaramadı. Daha önce bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı aranızda? Hava alan, teri emen ya da en...
  4. S

Monster Abra A7 soğutucu bloğu takıldı kaldı

Monster Abra A7 13.2 laptopumun soğutucu bloğunu temizlemek için sökmeye çalıştım ama yerinden kıpırdamıyor. Vidaları çıkarttım, termal macunu yenileyecektim. Normalde kolayca çıkması gerekmiyor mu? Biraz zorladım ama daha fazla zarar vermek istemedim. Daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam...
  5. S

Yazın NFS indirimi var mı hangi oyunu alayım?

Yaz indirimleri başladı, NFS almayı düşünüyorum. En son Underground 2 oynamıştım, bayağıdır uzak kaldım seriden. Yeni çıkan oyunlar nasıldır? Grafik olarak iyi olsun, hikayesi de sarsa güzel olur. Online modu da varsa fena olmaz. Hangi NFS oyununu önerirsiniz bu indirimde? Çok da para vermek...
  6. S

Orange Box alınır mı hala?

Ya beyler Orange Box var ya Valve'ın, onu alayım diyorum Steam'den. İçinde Half-Life 2 falan var sanırım. Eskiden çok oynardım Half-Life'ı. Şimdi nostalji olsun diye tekrar başlasam mı diyorum. Sizce hala oynanır mı o oyunlar? Grafikler falan çok mu kötü duruyor? Yoksa gitsin mi direkt Game...
  7. S

Modlu Minecraft Nereden İndirilir?

Minecraft'ı modlu oynamak istiyorum fakat nereden indirmem gerektiği konusunda kararsızım. Bazı launcherler modlu sürümleri sunuyor, diğer yandan orijinal siteden de indirebileceğim mod paketleri var. Launcherler daha pratik gibi duruyor, tek yerden her şeye ulaşabiliyorum. Ancak orijinal...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri