Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. D

EURO 2024'te Türkiye nasıl sence?

Ya beyler EURO 2024'e gittik de ne yaptık? İlk maç Gürcistan'ı yendik tamam da, sonra Portekiz'den fena dayak yedik. Moralim bozuldu açıkçası. Montella'nın taktikleri falan işe yarar gibiydi ama Portekiz maçında çöktük resmen. Bir de o Arda Güler'i niye oynatmıyor anlamıyorum. Çocuk yetenekli...
  2. D

Starship test uçuşu yine mi ertelendi ya?

Elon Musk yine Starship'in test uçuşunu ertelemiş. Ağustos'a sarkmış diyorlar. Ya bu Starship ne zaman uçacak merak ediyorum. Sürekli bir aksilik çıkıyor. Yok motor arızası, yok hava şartları... Adamlar uzaya koloni kuracaktı, daha doğru düzgün test uçuşu yapamadılar. Bu kadar gecikme normal mi...
  3. D

Açık kaynak projelerine katkıda bulunmak serbest mi?

Açık kaynak dünyasına girmek istiyorum. Birkaç proje buldum, kodlarına bakıyorum. Peki, bu projelere herkes kod ekleyebiliyor mu? Yoksa bir başvuru süreci falan mı var? GitHub'da pull request falan gördüm, ne anlama geliyor? Acaba ben de bir şeyler ekleyebilir miyim? Dil olarak Python biliyorum...
  4. D

İphone 4 Wi-Fi Neden Çalışmıyor?

Ya beyler benim eski İphone 4 var, hat takılmıyor zaten de bari Wi-Fi'den bir şeyler yapayım dedim. Ama Wi-Fi'ye bağlanmıyor ya. Ağları görüyor, şifreyi falan giriyorum, bağlanıyor gibi yapıyor sonra "bağlantı başarısız" diyor. Modeme çok yakınım, diğer telefonlar bağlanıyor. Telefonu yeniden...
  5. D

Harry Potter serisi okunmalı mı?

Harry Potter serisine başlamayı düşünüyorum. Bayağı popüler, herkes okumuş gibi. Ama çok uzun seri ya, sıkılır mıyım acaba? Fantastik kitapları severim aslında Yüzüklerin Efendisi falan okumuştum. Ama Harry Potter daha gençlere yönelik sanki? Kitapları mı okuyayım yoksa direkt filmleri mi...
  6. D

Hadron B15 Bluetooth Dongle Sürücüsünü Nereden Bulurum?

Elimde Hadron B15 bluetooth dongle var ama sürücüsünü kaybettim veya CD'si çıkmadı. İnternette aradım taradım, bir türlü doğru sürücüyü bulamadım. Windows aygıt yöneticisinde de düzgün görünmüyor, tanımıyor. Markanın kendi sitesinde de bulamadım. Acaba bu dongle'ı kullanan veya sürücüsünü...
  7. D

Arduino Alternatifleri Nelerdir?

Arduino projelerim için alternatif platformlar arıyorum. Özellikle daha güçlü işlemcilere veya farklı özelliklere sahip kartlar ilgimi çekiyor. ESP32 modüllerinin Arduino'ya göre avantajları nelerdir? Raspberry Pi Pico da düşündüm, sizce hangi durumlarda Arduino yerine Pico tercih etmeliyim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri