Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. P

Ekran kartsız ve fansız sistem olur mu ya?

Merhaba, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var. Ekran kartı olmadan ve işlemci fanı olmadan bir sistem toplamak mümkün mü? Yani, onboard ekran kartı ve pasif soğutma yeterli olur mu? Amacım sadece ofis işleri ve internette gezinmek. Oyun oynamayacağım veya yüksek...
  2. P

R6 Siege hikayesini nerden öğrenebilirim?

Rainbow Six Siege'i oynuyorum bayağıdır ama hikayesini tam bilmiyorum. Operatörlerin geçmişleri, Rainbow takımının amacı falan filan. Oyun içinde ufak tefek şeyler var ama daha detaylı bir şeyler arıyorum. Mesela her operatörün bir hikayesi var mı, nereden okuyabilirim veya izleyebilirim...
  3. P

Vivobook S16 OLED nasil laptop?

Yeni laptop almayı düşünüyorum. Asus Vivobook S16 OLED modeli gözüme çarptı. OLED ekranı çok hoşuma gitti, renkler canlı duruyor. Ama kullanan var mı, merak ediyorum? Günlük kullanım için alacağım, film dizi izlerim, internette gezinirim, ofis işleri yaparım. Ağır programlar kullanmayacağım...
  4. P

Yaz için keyifli oyun önerisi var mı?

Hava güzel oyun oynamak istiyorum ama ne oynasam bilemedim. Böyle kafa dağıtmalık, çok yormayan, yazın vibe'ına uygun bir şeyler arıyorum. Stardew Valley gibi mi olsa, yoksa daha hareketli bir şey mi? Aklıma hiçbir şey gelmiyor. PC'de oynayacağım. Fikirlerinizi çok merak ediyorum. Ne dersiniz?
  5. P

Aksaray'da kaliteli kırtasiye nereden bulunur?

Aksaray'dayım, güzel bir kırtasiye arıyorum. Hobi malzemeleri de olsun, kaliteli kalemler de. Google'da arattım ama çok sonuç çıktı, hangisi iyidir bilemedim. Daha önce alışveriş yapan var mı? Nereleri önerirsiniz? Özellikle resim malzemeleri konusunda iyi olan bir yer arıyorum. Fiyatları da...
  6. P

Nitro 16'mı elden çıkarayım?

Elimde Acer Nitro 16 var RTX 4060 ve i5 12400F işlemcili. Masaüstü toplamak istiyorum. Acaba bu laptopu kasayla takas eden çıkar mı dersiniz? Mantıklı mı bu arada? Yoksa satıp direkt masaüstü mü toplasam? Takasla uğraşmak zor mu olur? Değerinde takas yapabilir miyim? Kasayı toplasam daha mı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri