Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. T

Nokia Lumia kullanan var mı hala?

Birkaç yıl önce Nokia Lumia kullanmıştım da, o zamanlar çok hoşuma gidiyordu Windows Phone işletim sistemi. Şimdi merak ettim, acaba hala kullanan var mı? Uygulama desteği falan kalmadı diye biliyorum ama nostalji olsun diye tekrar bir bakasım geldi. Kamerası falan da bayağı iyiydi o zamanlar...
  2. T

Bu pili nereden bulurum yahu?

Arkadaşlar bir pil lazım oldu. Gl 7s4px 8kxkzx 01 li ion batarya diye bir şey. Nereden bulabilirim hiçbir fikrim yok. İnternette aradım ama güvenilir bir yer bulamadım. Belki siz daha önce denk gelmişsinizdir diye sormak istedim. Hangi sitelere bakmalıyım veya hangi dükkanlarda bulabilirim...
  3. T

Themehouse temaları nasıllar kullanan var mı?

Themehouse temalarına göz attım da kullanan birileri var mı aranızda? Performansları nasıl, hızı etkiliyor mu? Özelleştirme seçenekleri yeterli mi? Fiyatları biraz yüksek geldi, değiyor mu acaba? Daha önce tema almadım, ilk defa alacağım. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Yoksa daha...
  4. T

MSI A750GL PSU alınır mı bu fiyata?

Yeni sistem topluyorum, güç kaynağına karar veremedim. MSI A750GL ATX 3.0 PCIe 5.0 bir model buldum, 3576 TL'ye satılıyor. Bu fiyata değer mi sizce? 750W yeterli olacak gibi duruyor ama MSI PSU nasıldır bilmiyorum. Daha önce hiç kullanmadım. Kaliteli midir, sorun çıkartır mı? Alternatif olarak...
  5. T

4 5G'de 100 Mbps 5G'de ne beklemeliyim?

Benim telefon 4.5G'de 100 Mbps'ye kadar çıkıyor. Acaba 5G'ye geçtiğimde ne kadar hız beklemeliyim? Teorik olarak çok daha yüksek hızlar var ama pratikte ne oluyor merak ediyorum. Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Şehir merkezinde oturuyorum, 5G kapsaması da iyi diye biliyorum...
  6. T

Ana kategori engelleme işe yaramıyor mu ya?

Site kurallarına uygun olmayan içerikleri ana kategoride engellemeye çalıştım. Ama sanki pek işe yaramıyor gibi bir his var içimde. Hala o kategoriyle alakalı şeyler görüyorum. Acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Yoksa bu özellik tam olarak nasıl çalışıyor anlamadım mı? Başka bir yolu var...
  7. T

7800X3D için Curve Optimizer Ayarı Var mı?

Yeni 7800X3D topladım. Curve Optimizer diye bir ayar duydum, performansı arttırıyormuş. Anakartımda BIOS'tan buldum ama ne yapacağımı bilemedim. Voltajı mı düşürüyor, frekansı mı arttırıyor tam anlamadım. Stabilite sorunları falan olur mu? Bu ayarı kullanan var mı, varsa değerleri nasıl olmalı...
  8. T

Ücretsiz koleksiyon kartı her gün mümkün mü?

Arkadaşlar, bir oyunda her gün bedava koleksiyon kartı veren bir sistem duydum. Mantıklı mı bu, yoksa yalan haber mi? Hangi oyun olduğunu tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey varsa deli gibi kart kasabilirim. Bilen varsa söylesin lütfen. Acaba görevleri tamamlayınca falan mı veriyorlar? Ya da...
  9. T

Realtek ethernet sürücüsüne mod yüklenir mi?

Yeni bir anakart aldım. Realtek ethernet çipi var üzerinde. Normalde internete bağlanmam lazım ama bir türlü bağlanamıyorum. Sürücüyü kurdum, aygıt yöneticisinde de sorunsuz görünüyor. Acaba modlu bir sürücü falan mı bulmam lazım? Belki daha iyi performans verir diye düşündüm. Daha önce böyle...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri