Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. Krone

DMarket güvenilir mi?

Dmarket diye bir site buldum. Buradan CSGO için skin alacağım fakat Steam hesabının tehlikeye girmesinden korkuyorum. Bir sorun yaşanır mı, daha önce siteyi deneyimleyen var mı?
  2. Krone

iPhone’a Roblox nasıl indirilir?

Erişim engeli olan Roblox’a iPhone ile erişebilir miyim? Android cihazlardan erişenler var. iOS’da işler biraz karışıkmış sanırım. Yöntemini bilen biri yardımcı olabilir mi?
  3. Krone

Türk Telekom mobilde şifre alınamıyor

Son güncelleme sonrasında uygulama tekrar giriş yapmam için çıkış yaptırdı. Daha sonda şifre almak için numaramı girdiğimde uygulama tekrardan başladı. Durum tekrarlanıyor. Sorun nasıl çözülebilir giriş yapamıyorum?
  4. Krone

iPhone silinen Whatsapp mesajlarını geri getirme

iPhone kullanıcısıyım. Telefon numaramı değiştirdikten sonra mesajlarımı geri yükleyemedim. Eski telefonum üzerinden yedekleme yaptığıma eminim fakat mesajlar gelmedi. Silinen mesajları geri getirme gibi uygulama var mı?
  5. Krone

Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası ve çözümü

Instagram'a giriş yaparken veya uygulamayı kullanırken bir anda "Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" hatası alıyorum. Sorun neyden kaynaklanıyor acaba bilen var mı?
  6. Krone

Windows 11 ekran bulanıklaşma sorunu nasıl çözülür?

Windows 11'i yeni kurdum ve driverlar güncel. Fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda kendisi ikinci ekrana alarak çözünürlük bulanıklaşıyor. Elle tekrar düzeltmem gerekiyor. Hatanın çözümünü bilen var mı?
  7. Krone

GTA V Enhanced "not eligible for migration" hatası ve çözümü

Merhaba yeni GTA V Enhanced indirdim fakat oyuna giriş yaparken "not eligible for migration" hatası alıyorum. Sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?
  8. Krone

Valorant Couldn't Start hatası nasıl çözülür?

Valorant'a giriş yaparken "Couldn't Start" hatası alıyorum. Neden kaynaklı olabilir? Silip yüklesem düzelir mi?
  9. Krone

Volorant en avantajlı vp nereden alınır?

Valorant hesabıma VP yükleyeceğim. Önerdiğiniz güvenli ve diğerlerine göre avantajlı siteler var mı?
  10. Krone

e-sim aktarma sorunu ve çözümü

Turkcell kullanıcısı olarak eski telefonumdaki e-simi yeni telefonuma aktarmaya çalışıyorum fakat olmuyor. QR kodla denesem de işe yaramadı. Konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  11. Krone

iOS için IPTV uygulaması var mı?

iOS için IPTV uygulaması kullanan var mı? Hangisi daha iyidir? İnternette çok fazla bilgi bulamadım. Önerdiğiniz uygulamalar hangileri ve nasıl indiriliyor?
  12. Krone

iPhone sıvı teması uyarısı nasıl düzelir?

iPhone cihazım şarja taktığımda sıvı teması uyarısı veriyor. Bugün çok az bir süre kar teması oldu daha sonra temizledim. Bu uyarı nasıl geçer tehlike yaratır mı? Servise götürmeli miyim?
  13. Krone

GTA V Enhanced açılmama sorunu ve çözümü

GTA 5'e gelen yeni büyük güncelleme GTA V Enhanced Edition kullanıma açıldı fakat oyuna giriş yaparken hata alıyorum. Sorunu çözebilen var mı?
  14. Krone

Windows 10 0xc00000e9 hatası nasıl çözülür?

Windows 10 işletim sisteminde 0xc00000e9 hatası alıyorum. Çözümü bilen var mı?
  15. Krone

Word'de çalışırken sürekli donma sorunu nasıl giderilir?

Arkadaşlar Word'de çalışırken 2. sayfadan sonra ciddi şekilde kasmaya başlıyor. Diğer hiçbir programda bu şekilde sorun yok. Çok fazla resim kullanıyorum fakat diğer eski bilgisayarlarda bile bu şekilde olmadı. Birkaç çözüm denedim ama olmadı. Çözüm önerisi olan var mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri