Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. etkilicerik

WhatsApp işletme hesabı yeşil tik alma 2025

WhatsApp işletme hesabına Meta Verified yeşil tik almak istiyorum. Ama bir türlü gelmedi nasıl yapılır bu?
  2. etkilicerik

WhatsApp'tan toplu bayram mesajı nasıl yollarız?

Arkadaşlar WhatsApp'ta gruba almadan toplu bayram mesajı göndermek istiyorum. Var mı bunun çözümü?
  3. etkilicerik

Google Play Console'da ödeme profili nasıl kapatılır?

Google Play fiziksel adresi herkese açık şekilde yayınlama problemi olduğu için bu profili gizlemek istiyorum. Çözümü var mı?
  4. etkilicerik

Ücretsiz video edit programı var mı?

Instagram, Tiktok için ücretsiz video edit programı lazım. Capcut proya yönlendiriyor bunun dışı var mı basit şeyler.
  5. etkilicerik

Lisans satışı yapanlar nasıl yapıyor?

Lisans satışı görüyorum bunu markalardan tam lisans alıp mı yapıyorlar nasıl satıyorlar?
  6. etkilicerik

65 inç televizyon önerisi istiyorum

65 inç televizyon önerisi lazım arkadaşlar. Nereden kıyaslayabilirim var mı aklınızda model?
  7. etkilicerik

İninal hesapları neden kapandı?

İninal hesapları kapanmış sebebi ne bilen var mı? Paramıza mı çöktüler
  8. etkilicerik

Özel üniversiteden projeyle burs alınır mı?

Arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  9. etkilicerik

Hepsipay limiti nasıl bozulur?

Hepsipay limiti nasıl bozuluyor bilen var mı?
  10. etkilicerik

Alışgidiş kimin, sahibi kim?

Fibabanka'nın Macbook kampanyasını gördüm. Alışgidiş üzerinden 12 ay taksitli Macbook air satıyorlar hemde faizsiz. Alışgidiş kimin, Alışgidiş sahibi kim? Alışgidiş güvenilir mi? bilen varsa yorumlarda buluşalım.. İlgili haber içeriği...
  11. etkilicerik

Ataberk Doğan Barbaross olayı

Ünlü yayıncı Ataberk Doğan ve Barbaross Akpunar arasında ki olay kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Ataberk Doğan'ın yayın ekibinde olduğu iddia edilen Barbaross Akpunar adlı yayıncının açtığı yayın sonrasında söylediği sözler üzerine Ataberk Doğan canlı yayında iddialara yanıt verdi...
  12. etkilicerik

Hopena güvenilir mi?

Instagram'da esprili ürünleri ile karşıma çıkan Hopena markasını keşfettim. Sipariş vermek istiyorum fakat güvenilirlik konusunda endişelerim var. Hopena markası güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
  13. etkilicerik

Siteye DMCA eklemenin hızlı indexe faydası olur mu?

Son dönemlerde sitelere DMCA ekleyerek hızlı index alma yöntemleri kullanılıyor. Bu yöntemin ise hızlı indexe faydası olup olmadığı araştırılıyor. İşte DMCA eklemenin sitelere faydası: Evet, DMCA'nın siteye eklenmesi bazen index hızını artırabiliyor. Bunun sebebi, DMCA'nın Google ve diğer...
  14. etkilicerik

Game Pass'den çıkarılan oyunlar (2025)

Microsoft, Xbox Game Pass abonelerini Mart ayında kütüphaneden çıkarılacak oyunlar hakkında erkenden bilgilendirdi. 15 Mart itibarıyla toplam 8 oyun, Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak. Bu oyunlar arasında hem konsol hem de PC platformlarında yer alan popüler yapımlar bulunuyor. Mart Ayında...
  15. etkilicerik

2025 Spama düşmeyen toplu e-posta gönderimi nasıl yapılır?

Toplu e-posta gönderimi, özellikle pazarlama ve bilgilendirme amaçlı kullanıldığında büyük bir avantaj sağlar. Ancak 2025 yılı itibarıyla spam filtreleri daha da gelişmiş durumda. Eğer e-postalarınız alıcıların spam klasörüne düşüyorsa, kampanyanız başlamadan bitmiş demektir. Peki, spama...
  16. etkilicerik

Telegram'da maç izleme kanalı nasıl oluşturulur?

Telegram üzerinde son dönemlerde maç sistemleri ortaya çıktı. Bu sistemler nasıl kuruluyor bilen var mı?
  17. etkilicerik

Gaming Gen Tr sitesi güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar Gaming gen tr adlı internet sitesinden sistem almayı düşünüyorum. Şikayetim Var sitesinde çok fazla mağduriyet gördüm, alışveriş yapan var mı? Gaming gen tr güvenilir mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri