Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. N

Hay Day Çiftlik Yüklensin mi uyarısı nasıl kapatılır?

Merhaba, Hay Day hesabıma girdiğimde "Çiftlik yüklensin mi?" uyarısı alıyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?
  2. N

PUBG grafik ayarları düşürüldüğünde daha az FPS veriyor

Pubg'de grafik ayarlarını düşürdüğümde daha az FPS değeri alıyorum. Bu sorun neyden kaynaklanır. Daha fazla FPS almak için ne yapmam gerekiyor?
  3. N

Mouse imleci kalıcı değişmiyor

Merhaba, mouse imlecimi ayarlardan değiştiriyorum fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda eski haline dönmüş oluyor. Kalıcı şekilde imleci nasıl değiştirebilirim?
  4. N

Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra internet kesiliyor

İnternetim bilgisayara ethernet kablosuyla bağlı. Bugün bilgisayarımı açtıktan yaklaşık 2-3 dakika sonra internet bağlantısının kesildiğini fark ettim. Kapatıp açınca da aynı şekilde yine gidiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  5. N

Chrome Dark Reader çalışmıyor

Chrome'a geçiş yaptım karanlık mod indirmek istiyorum. Dark Reader eklentisi çok önerildiği için kurdum fakat çalışmıyor. Eklentiyi nasıl sorunsuz kullanabilirim?
  6. N

Başlangıç uygulamaları kapanmıyor

Merhaba, görev yöneticisi üzerinden devre dışı bırakmama rağmen, Opera GX, Spotify gibi uygulamalar bilgisayarı açtığımda açılıyor. Bunları nasıl kapatabilirim?
  7. N

Ubisoft Connect çevrimdışı görünme

Merhaba, Ubisoft Connect'te çevrimdışı olma ayarı var mı?
  8. N

EPN Game güvenilir midir?

Merhabalar, epngame com güvenli mi? Pubg mobile UC almak istiyorum. Bu sitede bayağı uygun diğer yerlere göre. Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
  9. N

Işığı açtığımda görüntü gidiyor

Merhabalar, bilgisayarımı taktığım prizin üstünde ışık tuşu var. Bilgisayar açıkken ışığı açtığımda monitörde görüntü kısa süreliğine gidiyor. (2-3 saniyeliğine) Ne yapsam düzelir? Büyük sıkıntılara yol açar mı?
  10. N

Bannerlord yeni sürüme geçilmiyor

Merhabalar, gamepass üzerinden Bannerlord oynuyorum fakat yeni sürümü indiremiyorum. Güncelleme gamepass'temi çalışmıyor? Güncellemeleri denetleye de basamıyorum.
  11. N

LG monitör anlık siyah ekran oluyor

Kısa süreli siyah ekran sorunu yaşıyorum. Masaüstünde gezinirken bile bu sorun oluyor. Monitör biraz eski. Bu yüzden olabilir mi?
  12. N

OBS kayıt için en iyi ayarlar

OBS üzerinden kayıt alarak video çekmek istiyorum. OBS'de en iyi ayarlar hangileri? İnternet hızı 100'e 10. Sistem de ortalamanın üzerinde. Nasıl bir ayar yapılması daha uygun olur?
  13. N

Temu'dan alacağım ürün gümrükte kalır mı?

Merhabalar, Temu üzerinden mouse satın aldım. Ürün 1000 TL üzerinde. 1 Nisan'dan sonra yürürlüğe giren düzenleme sonrası ürün gümrükte kalır mı?
  14. N

Valorant ping 80 oluyor

Daha öncesinde bir sorun olmuyordu ve ping 20-30 arasındaydı. Şimdi 70-80 mslere kadar çıktı. Sorun ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
  15. N

Windows güvenliği tehdit algıladı ama silinmiyor

Merhabalar, Windows güvenlik duvarı tehdit algılandı diyor fakat dosya silinmiyor. Dosya adı Trojan:Script.Boxter. Bunu nasıl kaldırabilirim?
  16. N

Youtube tam ekrandan çıkınca bilgisayar kapanıyor

Merhabalar, Youtube üzerinden tam ekran bir şey izlerken tam ekranı küçülttüğümde bilgisayar kapanıyor. Bu sorun nasıl giderilir?
  17. N

Amazon.co.jp üzerinden ürün alınır mı?

Merhaba, Amazon.co.jp sitesi üzerinden ürün alınabiliyor mu?
  18. N

iPad monitöre bağlanabilir mi?

Merhaba, Type-C to HDMI kablosuyla iPad'i monitöre bağlayabilir miyim?
  19. N

TikTok geçersiz parametreler hatası çözümü

Tiktok hesabı açtım. Instagramımı bağlamak istiyorum fakat "geçersiz istek: İstek parametreler geçersiz" hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?
  20. N

Bannerlord sunucu nasıl kurulur?

3,5 arkadaş ile Bannerlord'da sunucu kurmak istiyoruz. Yardımcı olabilecek var mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri