Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. G

Klavyeye basarken gelen cızırtı sesi

Merhaba, klavyeme her tuşa bastığımda çok kısık bir sesle fandan ses geliyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?
  2. G

Ghibli tarzı resim nasıl oluşturulur?

Merhaba, sosyal medyada Ghibli tarzı resimler oluşturuluyor. Hangi yapay zekayla yapılıyor?
  3. G

RDR 2 karakter oluşturma ekranında kalıyor

Merhaba, RDR 2 online'da karakter oluşturma ekranında bekliyorum fakat ekran orada kalıyor. Hatanın çözümünü bilen var mı?
  4. G

Steam vitrin için nasıl level atlanır?

Steam vitrin aldım. Profilime koymam için 10 level olmam gerekiyormuş. Steam'de nasıl hızlı şekilde level atlayabilirim?
  5. G

Modem değiştirilirse hız artar mı?

Merhaba, Superonline abonesiyim. 1000/50 paket kullanıyorum fakat ethernet kablosuyla 800'e 70 hız alıyorum. Şuanki modemim eski, sizce değiştirirsem faydasını görür müyüm?
  6. G

Oyuncu klavyesi bakımı nasıl yapılır

Merhabalar, oyuncu klavyemin bakımının yapılması gerekiyor. Teknik servis gibi bir yere mi götürmeliyim? Yoksa kendim yapabilir miyim? Çok fazla anlayan biri değilim.
  7. G

Call of Duty 0xC0000005 hatası çözümü

Call of Duty'de The application has unexpectedly stopped working. hatası alıyorum Error code: 0xC0000005 (0) N olarak gösteriyor.
  8. G

Lenovo leptop sıcaklık değerine nereden bakılır

Merhaba, Lenovo leptopun işlemci ve ekran kartı sıcaklığını nereden görebilirim?
  9. G

iPhone X şarj yavaş doluyor

Merhaba, iPhone X ikinci el satın aldım. Güçlendirilmiş pil takıldığı söylendi fakat net bir bilgim yok. Telefonun şarjı bu yüzden mi yavaş doluyor?
  10. G

Opera GX açınca bilgisayar dondu

Merhaba Opera GX indirip kurduğumda bilgisayar dondu ve tepki vermedi. Daha sonra kapatma tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapadım. Açıldığında da LiveKernelEvent 141 hatası verdi. Sorun ne olabilir?
  11. G

Samsung telefona güvenli şifre oluşturma

Merhaba, daha önceden telefonlarda bir özellik vardı. Fakat bu telefonda var mı bilmiyorum. Başkası tarafından açıldığında ikinci şifre olacak ve o şifreyle girdiğinde benim özel uygulamalarımı ve Whatsapp mesajlarını göremeyecek. Bu şekilde ayar nasıl yapılır yada bunun uygulaması var mı?
  12. G

Uygun fiyatlı direksiyon seti önerisi

Merhaba, Euro truck ve eski yarış oyunlarında kullanmak için uygun fiyatlı bir direksiyon seti var mı?
  13. G

Beyaz kasa önerisi

Merhaba, sistem topluyorum fanlar ve diğer donanımlar beyaz. Bu yüzden kasanında beyaz olması lazım. Önerileriniz nelerdir?
  14. G

Eternal Fire Shop güvenilir midir?

Merhaba Eternal Fire Shop üzerinden alışveriş yapacağım. İnternette kargo gelmedi gibi yorumlar var. Size alınır mı?
  15. G

Midas'a para nasıl yatırılır

Merhabalar, Midas'tan yatırım yapmak istiyorum. IBAN'dan bireysel ödeme diye bir seçenek bulamadım. Nereden yapabilirim?
  16. G

Epic Games tek hesaptan 2 cihazda açılabilir mi?

Merhabalar, kuzenimin bende olan bir oyunu oynayabilmesi için Epic Games hesabımı versem ban yenir mi?
  17. G

Discord sunucusu nasıl büyütülür?

Merhaba, Discord sunucu nasıl büyütülür?
  18. G

Bellek şu olamaz read hatası çözümü

Merhaba, oyun açmaya çalıştığım esnada, "0x00007FfcCE5555D9 adresindeki yönerge 0x00007FFCC2EF0660 adresindeki belleğe başvuruldu. Bellek şu olamaz read. Programı sonlandırmak için tamam tıklatın." hatası alıyorum. Sorun nedir, yardımcı olabilecek var mı?
  19. G

Content Manager System32 bulunamadı hatası çözümü

Merhabalar, Content Manager'da araba yüklemeye çalışırken System32 bulunamadı hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri