Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. grandvizi

Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi hatası çözümü

Merhabalar, bilgisayarı normal kullanırken "Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi" uyarısı çıkıyor ekrana. Herhangi bir kapanma veya oyundan atma durumu yok. Fakat bu uyarı canımı sıkıyor. Sizce nasıl düzeltebilirim bunu?
  2. grandvizi

Ekranda 3 dikey mavi çizgi beliriyor

Bilgisayarı normal şekilde kullandığım sırada donmaya başlıyor ve ardından dikey üç mavi çizgi beliriyor ekranda. 20 saniye kadar sonra PC yeniden başlatılıyor. Bunun sebebini bilen var mı?
  3. grandvizi

BIOS'a girilmiyor

Merhabalar, sistemde Gigabyte anakart var. Normalde bilgisayar açılırken del tuşuna bastığımda BIOS açılması gerekiyor fakat açılmıyor. Birçok tuşu denedim fakat olmadı. BIOS'a girmenin başka yolu var mı? Ne yapabilirim?
  4. grandvizi

BIOS nasıl sıfırlanır?

Bilgisayara format atacağım. İlk önce BIOS'u sıfırlayıp format atmak istiyorum. BIOS nasıl sıfırlanıyor?
  5. grandvizi

Uyku modundan sonra Windows bozuluyor

İyi forumlar, bilgisayarı bazı zamanlarda uyku moduna alıyorum. Daha sonra açtığımda masaüstü simgeleri gelmiyor. Tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Bunu çözebilmemin bir yolu var mı?
  6. grandvizi

Nvidia sürücü yüklenirken 'Kurulum programı başarısız' hatası çözümü

Merhabalar, Nvidia sitesi üzerinden sürücünün setup'ını indirmeme rağmen "Nvidia kurulum programı başarısız" hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
  7. grandvizi

iPhone silinen kişiler görünüyor

Merhabalar, iPhone'da 5-10'a yakın kişinin numaralarını rehberden sildim. Fakat arama yaptığımda yine görünüyor. Bastığımda numarası görünmüyor. Bunları tamamen nasıl silebilirim?
  8. grandvizi

İki iPhone cihazı birbirine bağlanmıyor

Merhabalar, iPhone 5s cihazı ile iPhone 11 birbiriyle bağlantı kurmuyor. Bluetooth üzerinden görmüyor birbirlerini. Fakat ikisini faklı cihazlara bağlayabiliyorum. Bunun nedeni ne olabilir?
  9. grandvizi

R5 5600X sistemde sürekli donma oluyor

Merhabalar, bilgisayar hem oyun oynarken hem de edit işleri ile uğraşırken sürekli donuyor. Sorun ne olabilir? AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz. işlemci var. Ne yapabilirim?
  10. grandvizi

Windows 11 indirmelerin nereye yapılacağını seçemiyorum

Merhaba, bir oyun indirirken setup'un nereye indirileceğini seçemiyorum. Bunu nasıl seçebilirim? Dosya bile seçtirmiyor.
  11. grandvizi

Riot Games 'Invalid Request.(400)' hatası çözümü

Merhabalar, Valorant ismini değiştirmek için Riot Games hesabına giriş yaparken 'Invalid Request.(400)' hatası alıyorum. Bu şekilde aynı sorunu yaşayan var mı?
  12. grandvizi

Prime Video siyah ekranda kalıyor

Merhabalar, leptopa Prime Video yükledim. İlk gün birçok farklı içeriği sorunsuz şekilde izleyebildim. Fakat sonradan açtığımda siyah ekranda kalmaya başladı. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  13. grandvizi

Windows 11 'Dumping failed. Log:' hatası çözümü

Windows'u başlatırken "Dumping failed. Log:" başlıklı hatayı alıyorum. Çözümü bilen var mı?
  14. grandvizi

Prince of Persia Lost Crown pembe ekran hatası çözümü

Telefon üzerinden Prince of Persia Lost Crown oynadığım esnada pembe ekran geliyor. Telefon markası Oppo. Sorunu nasıl çözebilirim?
  15. grandvizi

PES 2021 'üzgünüz bir şeyler ters gitti' hatası çözümü

Merhabalar, PES 21'i açmaya çalışırken "Üzgünüz bir şeyler ters gitti." hatası alıyorum. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
  16. grandvizi

Casper Nirvana oyun açıldığında bilgisayar kapanıyor

Casper Nirvana leptopta artık bazı büyük oyunları açtığımda bilgisayar kapanıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  17. grandvizi

Farming Simulator 25 yükleme ekranında kalıyor

Merhabalar, Farming Simulator 25 oyununa girerken yükleme ekranında yüzde 20'de takılı kalıyor ve açılmıyor. Sorunu yaşayan var mı?
  18. grandvizi

2. monitörde anlık siyah ekran olup düzeliyor

Merhabalar, leptopa 2. bir monitörü Tpye-c ile bağladım. Monitör 2k 180 Hz destekliyor. Ayrıca kablo da 2k 180 Hz destekliyor. Sorun neyde olabilir?
  19. grandvizi

CS2'de grafik ayarları kendiliğinden sıfırlanıyor

Merhabalar, CS2'den çıkıp bir süre sonra tekrar girdiğimde ayarları sıfırlanmış oluyor. Bunu yaşayan var mı? Nasıl çözülür?
  20. grandvizi

OneDrive nasıl devre dışı bırakılır?

Merhabalar, OneDrive'ı zamanında etkinleştirmiştim. Şimdi devre dışı bırakmak istiyorum. Hem masaüstü uygulamalarında çarpı işareti oluyor hem de artık işim yok. Verilerimi silmeden devre dışı bırakabilir miyim?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri