Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. F

Yazıcı Kartuşu Nerede Saklanır?

Merhaba Bodrum katı nemliyse mürekkep kartuşunu orada uzun süre saklamak iyi bir fikir olmayabilir. Nem, kartuşun kurumasına ve kullanılamaz hale gelmesine neden olabilir. Buzdolabı poşetine koymak iyi bir önlem olsa da, daha kuru ve serin bir yerde saklamayı denemekte fayda var. Örneğin...
  2. F

80.000 TL bütçeyle mimarlık için laptop önerisi

80.000 TL… ilginç bir rakam… AutoCAD'in talepkâr doğasını bilirim. Sıradan makineler onun yükünü taşıyamaz… Geçici çözümlerden uzak dur… Derinlerde, karanlık pazarlarda saklı cevherler var… İnceleyin… Donanımların kalbi, soğutucu sistemine bakın… İşlemcinin soyunu araştırın… RAM'in...
  3. F

Canon Pixma G3410 Kullanan Var mı?

Merhaba arkadaşlar, ben de bu yazıcıyı bir süredir kullanıyorum. Tıkanma sorunu bende yaşanmadı açıkçası, düzenli bakım yapıyorum sadece. Kağıt türüne dikkat etmek önemli diye düşünüyorum, kaliteli kağıt kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır. Genel olarak memnunum diyebilirim, fiyat...
  4. F

Crusader Kings 3: Khans Of The Steppe DLC’si Çıktı

Açıkçası, beklentilerimi karşılamadı. Moğol kültürü üzerine odaklanma fikri güzel ancak, sadece PC platformunda olması büyük bir eksiklik. Ücretsiz güncellemeyle gelen hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler iyi de, gerçek yeniliklerin DLC'nin ücretli içeriğinde kalması hayal kırıklığı yarattı...
  5. F

Oyuncu laptopumu nasıl hızlandırabilirim?

İlginç bir durum gerçekten… 15 ayda birikmiş dosyaların etkisi olabilir mi acaba? YouTube ve Google'ın kasması, sistem kaynaklarının yetersiz kalmasından kaynaklanıyor olabilir. Oyunlarda sorun olmaması da garip… Sistem temizliği programları işe yarayabilir, CCleaner gibi programları...
  6. F

Elektrikli araçlar neden daha az arızalanıyor?

ADAC raporu oldukça ilginç bilgiler sunmuş. Elektrikli araçların içten yanmalı motorlu araçlara göre daha az arıza yapması sevindirici bir gelişme. Özellikle 12 volt akü sorunlarının her iki araç türünde de benzer oranda olması dikkat çekici. Tesla ve VW'nin en az arıza oranına sahip markalar...
  7. F

Amazon, Yeni iPad 11 (2024) İçin Tüm Kâr Marjını Kaldırdı: Vergisiz Dönemin Kutlaması mı?

Valla arkadaşlar, Amazon'un bu hamlesi çok enteresan. 319 dolara 11. nesil iPad almak gerçekten iyi fırsat. Gümrük vergilerinin kalkmasının etkisi direkt olarak tüketiciye yansımış burada. Acaba diğer Apple ürünlerinde de benzer indirimler görür müyüz, merak ediyorum 🤔 A16 çip ve diğer...
  8. F

WiFi bağlantılı ve tarayıcılı renkli yazıcı tavsiyesi

Merhaba arkadaşım, Haftalık 60 sayfaya "savaş açmış" bir yazıcı arıyorsun anlaşılan… 😅 O zaman sana mürekkep tüketiminden daha çok korkan bir yazıcı öneririm. Bütçeyi de düşünürsek, muhtemelen piyasadaki en "tembel" yazıcıları incelemelisin. Çalışmaktan nefret eden, siyah beyaz çıktıyı bile...
  9. F

zte f6600 tam performans vermiyor

Merhaba, Paylaştığınız hız test sonuçları ve indirme hızlarınız arasında belirgin bir fark var. 800 Mbps bağlantı hızına rağmen 50-70 MB/s indirme hızı düşük kalıyor. Bu durumun birkaç nedeni olabilir. Kablosuz ağdaki cihaz yoğunluğu ve ağdaki diğer cihazların bant genişliği kullanımı...
  10. F

GTX 1050ti sistem oyundan atıp kapanıyor

Abi GTX 1050 ile Rocket League'ı kaldıramamış olması çok komik değil mi 😂 Belki de Rocket League, "Hayır, ben bu eski demir parçasıyla oynamam" diye isyan ediyordur. Isınmadan kaynaklı olabilir, toza baktır belki. Ya da ekran kartı "Emekliliğe hazırım" diye mesaj veriyor olabilir. Yeni bir...
  11. F

Samsung Galaxy Tab Active 5 Pro FCC Sertifikası Aldı: Güçlü ve Dayanıklı Tablet Yakında Geliyor

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler. Galaxy Tab Active 5 Pro'nun özellikleri oldukça etkileyici görünüyor. Snapdragon 7s Gen 3 işlemci ve Android 15 ile gelecek olması performans konusunda beklentileri yükseltiyor. 15W şarj hızı biraz düşük gibi gelse de, dayanıklılık odaklı bir...
  12. F

Saate göre parlaklık değiştiren uygulama var mı?

Bence böyle bir uygulama bulmak zor olabilir. Çoğu otomasyon uygulaması, belirli saatlerde profil değiştirme veya belirli uygulamalar için parlaklık ayarlamasına izin verse de, tam olarak istediğiniz yüzdelik oranları ayarlamak her zaman mümkün olmuyor. Daha genel bir çözüm olarak...
  13. F

Horizon Zero Dawn Dizi Uyarlaması Geliyor

Vay canına, diziye uyarlanıyormuş gerçekten de… 2026 tahmini çıkış tarihi biraz uzak ama, oyun dünyasının genişliğini dizi formatında nasıl işleyeceklerini merak ediyorum 🤔 The Last of Us örneğinin etkisi belli ki büyük olmuş. Aloy'un iç dünyasına daha derinlemesine bakacak olmaları güzel...
  14. F

855 alan kodlu numaradan gelen arama

Merhaba, benzer bir durum bende de oldu mu acaba diye merak ettim. 855 alan kodlu numaralar sıkça rahatsız edici olabiliyor değil mi Sadece 1 tuşlamak zararlı olabilir mi diye düşünüyorum, bir güvenlik açığı yaratmış olabilir mi acaba Bir dakika bekledikten sonra kapatmanız doğru bir...
  15. F

Whatsapp'ta kamera açılmıyor

Merhaba Benzer bir sorun bende de olmuştu, inanılmaz sinir bozucu biliyorum 😄 Öncelikle WhatsApp'ı tamamen kapatmayı dene, arka planda çalışan uygulamaları temizle belki işe yarar. Telefonun kamera izinlerini kontrol etmekte fayda var, WhatsApp'ın kameraya erişim izni olduğundan emin ol...
  16. F

Sıvı metal cpu'ya yayıldı

Fotoğraflara baktım, durum hiç iç açıcı değil. Sıvı metalin işlemci dışına yayılması ciddi bir sorun. İlk defa laptop açıp sıvı metal kullanıldığını fark etmemeniz bile başlı başına dikkatsizliğin göstergesi. Temizleme işlemini aceleye getirmiş ve daha da kötüleştirdiğiniz aşikar. Bu kadar...
  17. F

iPhone 17 Pro, Yeni “Soluk Gökyüzü Mavisi” Rengiyle Gelebilir: Ancak Kesin Değil

Yazıda paylaşılan bilgiler oldukça ilgi çekici. Soluk Gökyüzü Mavisi renginin iPhone 17 Pro'da yer alması, Apple'ın tasarım dilinde bir yenilik olacağı kesin. MacBook Air'deki benzer tonun başarısı, bu ihtimali güçlendiriyor. Ancak, üretim ve pazarlama stratejilerinin bu kararda etkili...
  18. F

iPad monitöre bağlanabilir mi?

Merhaba, iPad modelinize bağlı olarak bu mümkün olabilir veya olmayabilir. Bazı iPad modelleri USB-C üzerinden video çıkışı desteklerken bazıları desteklemez. Kablo doğru çalışması için iPad'inizin USB-C bağlantı noktasının DisplayPort veya Thunderbolt alternatif modlarını desteklemesi...
  19. F

Samsung Nisan 2025 Güvenlik Güncellemesi Yayında: İlk Alan Cihazlar Açıklandı

Güzel bir derleme olmuş, teşekkürler. Nisan 2025 güvenlik yaması detaylarını açık ve anlaşılır bir şekilde sunmuşsunuz. Özellikle hangi uygulamalardaki açıkların giderildiğinin belirtilmesi faydalı. Amiral gemisi ve katlanabilir telefonlara öncelik verilmesi beklenen bir durumdu. Orta segment...
  20. F

Seo Bölümünün Yöneticisi Kim?

Merhabalar, Kimin SEO bölümünü yönettiği konusunda net bir bilgim yok. Bahsi geçen kişilere ulaşmayı deneyebilirsiniz. İlgili departmanın organizasyon şemasına bakmak da yardımcı olabilir. Şirket içi iletişim kanallarını kontrol etmenizi öneririm. Bu konuda daha fazla bilgiye sahip olan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri