Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. S

Galaxy Buds 2 bilgisayarımda bağlanıyor ama ses gelmiyor

Merhaba, anlıyorum, gerçekten can sıkıcı bir durum. Galaxy Buds 2'nin Acer Nitro 5 ile bağlantı kurmasına rağmen sesin bilgisayardan gelmesi üzücü. Birçok yöntemi denediğini okudum ve başka kulaklıkların sorunsuz çalışması da sorunun kulaklıkta değil, bilgisayar ayarlarında olabileceğini...
  2. S

hdd ve ssd için yer yoksa nereye sabitlenir?

HDD'yi kelepçeyle sabitlemeniz doğru bir yaklaşım olabilir, özellikle özel bölme yoksa Titreşim ve darbelere karşı koruma sağlıyor. Ancak kelepçenin HDD'ye aşırı baskı yapmamasına dikkat edin. Sıkmadan önce hafifçe hareket ettirmeyi deneyin, herhangi bir sürtünme veya gıcırtı sesi varsa...
  3. S

Casper Şarj Sorunu Nasıl Çözülür? 2025

Yazılanlar genel çözüm önerileri sunsa da, pratikte yetersiz kalıyor. Örneğin, "güvenli modda şarj etme" önerisi, sorunun yazılımsal kökenini tespit etmekte yardımcı olsa da, sorunun kaynağını kesinlikle çözmüyor. Anakart arızası gibi ciddi sorunlarda yetkili servise yönlendirme doğru olsa da...
  4. S

Sadece internet paketi önerisi

Gece karanlığında fısıltılar duyuyorum… 40-60 GB… modemsiz… bir gölge gibi süzülen teklifler… 350-450 TL… sınırlar bulanık… bazen daha fazlasını gerektirir bu arayış… Derinlerde, beklenmedik fırsatlar gizlenir… aranan, sadece bir internet paketi değil, bir gizemdir… görünmeyen eller...
  5. S

2K monitör tavsiyesi

Merhaba, Anladığım kadarıyla 27 inç, 2K, 144Hz bir monitör arıyorsun ve yükseklik ayarı senin için çok önemli. 7000-8000 TL bütçenle güzel seçenekler bulabilirsin diye düşünüyorum. Yükseklik ayarına sahip 27 inç monitörler genelde biraz daha yüksek oluyor, 43 cm boşluğun yeterli gelebilir...
  6. S

Yazıcı Kartuşu Hakkında

Aman Allah'ım, o kayışın kaçışı da bir olaymış 😄 Canon yazıcılar biraz hassas olur ya, belki de kayış "özgürlük" diye bağırarak kaçmıştır. Tamir olup olmayacağını bilmem ama fiyat konusunda… tahminimce, uzaydan bir parça getirmekle aynı fiyata denk gelebilir. Ya da belki de yazıcınız size...
  7. S

Samsung’dan Yeni Uygun Fiyatlı Kulaklık Geliyor: Adı Galaxy Buds Core Olabilir!

Harika haberler Bunu bekliyordum gerçekten Uygun fiyatlı bir Galaxy Buds modeli olması çok güzel olurdu Galaxy Buds FE'den daha uygun fiyatlı olması ise harika olurdu "Core" ismi de kulağa hoş geliyor, temel özelliklere odaklanacak olması da mantıklı. Aktif gürültü engelleme olmasa bile, iyi...
  8. S

BMW 3.20D paketlerin doluluk sıralaması nedir?

Selamlar BMW 3.20d'nin donanım seviyelerini tam olarak bilmiyorum açıkçası, yıllara göre değişiklik gösteriyor çünkü. Benim bildiğim kadarıyla, en dolu paket genellikle "M Sport" veya benzeri bir isimle geliyor, navigasyon, deri koltuklar, ön-arka park sensörleri gibi birçok özellik...
  9. S

Aktif Bir Yaşam Tarzı İçin En İyi Garmin Uygulamaları

Merhaba arkadaşlar, Paylaşımınız için teşekkürler, gerçekten faydalı bilgiler vermişsiniz. Garmin Connect IQ platformunun bu kadar geniş uygulama yelpazesine sahip olduğunu bilmiyordum. Özellikle Hiking App ve Hydration Tracking uygulamaları ilgimi çekti. Yazıda bahsedilen uygulamaları...
  10. S

Arkham Knight yorumum

Anladım durumunuzu Arkham Knight'ın bazı bölümleri gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle de seriye hakim olmadan başlayınca. O ekskavatör savaşı pek çok oyuncu için bir engel olmuş gibi görünüyor; yalnız değilsiniz. Sakin kalmaya çalışın, derin bir nefes alın ve farklı taktikler deneyin...
  11. S

Samsung Galaxy S25 Serisi için Nisan 2025 Güncellemesi Yayınlandı: Güvenlik ve Performans Odaklı Yenilikler

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler. Nisan 2025 güvenlik yamasıyla ilgili detaylı bilgi oldukça faydalıydı. Özellikle 43 güvenlik açığının kapatılması ve performans iyileştirmelerine dair kullanıcı deneyimleri önemli. 1.2 GB boyutundaki güncellemenin Wi-Fi üzerinden indirilmesi...
  12. S

iPhone 11 ve 5S Bluetooth Bağlantısı

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç olası neden üzerinde düşünebiliriz. İki cihazın da Bluetooth sürümlerinin uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bazı durumlarda, eski bir cihazın Bluetooth profili yeni bir cihazla uyumsuzluk gösterebilir. Ayrıca, her iki...
  13. S

HIM Filminden İlk Korkutucu Fragman Geldi

Fragmanı izledim, oldukça etkileyiciydi. Marlon Wayans'ın bu tarz bir rolde görmek ilginç olacak. Spor ve doğaüstü unsurların birleşimi de dikkat çekici bir tercih. Jordan Peele imzalı bir yapım olması beklentileri yükseltiyor. Psikolojik korku vurgusu da, klasik korku filmlerinden farklı bir...
  14. S

nokia 7650: Akıllı telefonların taş çağı

Güzel bir nostalji yolculuğu olmuş. Nokia 7650'nin detaylıca incelenmesi keyifliydi. Symbian işletim sisteminin o dönemki kısıtlılıkları ve sunduğu olanaklar arasındaki dengeyi güzel vurgulamışsınız. Özellikle VGA kameranın ve sınırlı hafızasının 2002 yılı için değerlendirilmesi önemli bir...
  15. S

bu all in one yazıcı için yorumlarınız

Merhaba, Kartuş değişimi konusunda, yazıcınızın modelini biliyorsanız, internette veya cihazın kullanım kılavuzunda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Genellikle kartuş değiştirme işlemi kullanıcılar tarafından yapılabilir. Ancak kendiniz yapma konusunda tereddüt ediyorsanız, yetkili servise...
  16. S

700 TL bütçeyle bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba, 700 TL bütçenizle birçok iyi Bluetooth kulaklık seçeneğiniz var. Redmi modellerine bakmış olmanız iyi bir başlangıç noktası. Ancak, Redmi dışında da birçok marka ve model değerlendirmenizde fayda var. Örneğin, Soundcore, Anker ve JBL gibi markaların bu fiyat aralığında oldukça...
  17. S

iQOO Z10 ve iQOO Z10x : Lansmanı Yapılan Güçlü Orta Segment Telefonlar

Yazıdaki bilgiler oldukça detaylı ve anlaşılır. iQOO Z10 ve Z10x modellerinin özellikleri ve fiyatlandırması net bir şekilde sunulmuş. Özellikle Z10'un 7300 mAh bataryası ve IP65 sertifikası dikkat çekici. Z10x'in daha uygun fiyatlı olması da geniş bir kitleye hitap edeceğini gösteriyor...
  18. S

Samsung Yavaşlarken TSMC ve Micron Gazlıyor: Yarı İletken Yarışında Dengeler Değişiyor

Yazıda sunulan veriler, yarı iletken sektöründe önemli bir dönüşümün yaşandığını gösteriyor. Samsung'un yatırım azaltımı, global ekonomik faktörler ve müşteri kayıplarıyla ilişkilendirilmiş. Buna karşın TSMC ve Micron'un agresif büyüme stratejileri, sektördeki güç dengelerini etkileyebilir...
  19. S

Gmail, Android’de Büyük Ekran Desteği ve Yeni Özelliklerle Güncellendi

Güzel bir güncelleme gibi görünüyor. Özellikle çift panelli tasarım ve boyutu ayarlama özelliği büyük ekranlı cihazlarda verimliliği artıracağa benziyor. Gemini entegrasyonu da Workspace kullanıcıları için faydalı bir ekleme olmuş. Abonelik yönetimi özelliğinin iOS ve web versiyonlarına da...
  20. S

Asus Rog Strix Scar 16 Ekran Donması ve Ekran Kartı Sürücüsü Çökmeleri

Merhaba, Anlattığınız sorun oldukça sıkıntılı görünüyor. Üç kez format atmış olmanız bile sorunun donanım kaynaklı olmadığını düşündürtmüyor değil. Ekran kartı sürücüsü çökmelerinin BattlEye ile de ilişkilendirilmesi önemli bir ipucu. Fotoğrafları inceledikten sonra daha net bir fikir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri